ilk zamanlar çok aşıkken sorun olmuyo evleninip zaman geçince çok sorun oluyo topuklu ayakkabılardan vazgeçiyorsun koluna girmek istemiyosun [23 yıldır ] yaşayan biri olarak aşk bitince kusurlar daha çok göze batıyor.
siz bunları düşünüyorsanız buna çokkk önem veriyorsunuzdur
başkaları sorun etmese de siz edeceksiniz anlaşılan
evli değilim ama onunla tanıdıktan sonra asla gözüm başka erkeklere o manada ne bakıyor ne de bi başkasını yakışıklı buluyor
cok sacma bir konu bu, karsindaki insanin boyuna bakip ta mi evleniyorsunuz Allah askina...hem kim ne derse desin. kime ne sevdiginiz kisinin boyundan? baska dusunecek ozellik kalmadi da sorun boy olduysa ben soyleyecek bir sey bulamiyorum!
benimde boyum eşimden uzun cok belli deil ama uzun hatta bazen sen gun gectikçe uzuosun dio yalan valla uzamıyorum opuyorumnanaktan
seviyorsan seviyorsundur zaten boyuyla posuyla. sevmiyorsan da boyuna ya da başka bir yerine takılmışsındır. olursa mantık evliliği olur bu, içinde duygu olmayan.
bunları düşünüyorum çünkü evlilik bu şaka değil. her yönden artı eksi düşünülüp karar verilmesi gereken bişey. etrafımdakilerinde farklı gözle bakmasını istemiyorum.
kızlar sizce herşey güzel giderken, ve çoğu aranan şeyler bulunmuşken, maddi durum, eğitim, aile yapısı aklınıza gelebilcek herşey birbirine uyumluysa, ve karşınızdaki sizi deliler gibi seviyorsa, uğrunzda gözyaşları dökecek kadar saf temiz bi şeklde sizi seviyorsa, bu durumda bi ilişkide erkek kızdan kısa boylu diye ilişki bitirilirmi? yada herkes ne dicek, görenler işte evlenince ne dicekler kaygısından kurtulabilnirmi, yada uzun birilerini görüp evlendiği kişiden ilerde soğuma gibi bişi olabilrmi sizce? Fiziğe ne kadr önem verilmeli evlilik kararı verirken? bi yerden düşününce fizik güzellik geçici bişi başka şeyler gerekli ama başka bi şklde düşününcede ömür boyu soğumucağın başka birine bakamıyacağn bi şeklide biriyle evlenmen gerekmezmi? Evli olanlar eşlerini dünyanın en yakışklısımı buluyolar mesela yoksa onlarında gözleri başkasına kayıyormu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?