Boy nemli mi?

canım benim valla ben bundan önce annemlerin bi görüş diye karşıma getirdiği adaylara hep bahaneler bulmuştum yok boyu benden kısa yok konuşmayı bilmiyor yok kaba bilmem ne şimdi 1 yıldır beraber olduğum insan da bu özelliklerin topluca sahibi :) ama ben seviyorum aşkımla boyumuz aynı çok düşüncesizdir doğum günümü unutcak kadar incelik ondan kilometrelerce uzak ama sorun mu hayırrrr ben onu o olduğu için seviyorum.. bana olan sevgisini hissettiğim için kırılsam da kızsam da geçip gidiyor.. bence böyle şeylere sakın takılma..

ilk zamanlar çok aşıkken sorun olmuyo evleninip zaman geçince çok sorun oluyo topuklu ayakkabılardan vazgeçiyorsun koluna girmek istemiyosun [23 yıldır ] yaşayan biri olarak aşk bitince kusurlar daha çok göze batıyor.

işte benimde bahsettiğim şey bu. şimdi tamam herşey güzel mutlyum görmüorum desem, ilerde bu sorun olurmu diye düşünüyorum hep. içimde bi ukte kalması yada özenerek başka çiftlere bakmak olumsuz olarak etkileyecektir ilişkiyide evliliğide

bilmiyorumkismile

bunları düşünüyorum çünkü evlilik bu şaka değil. her yönden artı eksi düşünülüp karar verilmesi gereken bişey. etrafımdakilerinde farklı gözle bakmasını istemiyorum.

Seviyosam gözüm dünyayı bile görmez bırak boyunu :))
Bunlar takma huzurlu musun onunlayken mutlu musun bunlar önemli

cok sacma bir konu bu, karsindaki insanin boyuna bakip ta mi evleniyorsunuz Allah askina...hem kim ne derse desin. kime ne sevdiginiz kisinin boyundan? baska dusunecek ozellik kalmadi da sorun boy olduysa ben soyleyecek bir sey bulamiyorum!

konunun saçma olup olmadığını yorumlamanız için açmadım. herkesin takıldığı sorun ettiği konular farklıdır, sizinki bana basit benimki size basit gelebilir ama saçma diye kestirip atamayız. bu benim için önemli bir konu olduğu ve sizlerinde düşüncelerini öğrenmek için yardım istedim sadece

ben çoook kısayım yaa dans ederken çok uyumsuz oluyoruz.. gerçi ben kısa değilim o fazla uzun.. topukluyu da hiççç sevmiyorum ama dans ederken sanki hiç yakısmıyomusuz gibi geliyor :S

Benim için önemli bir sorun bu mesela.
Ciddi şekilde boy takıntım vardır benim, illaki benden uzun olacak, aksini asla düşünemem bile.
Yani o kadar takıntılıyım ki eğer karşımdakinin boyu kısaysa bir ilişkiye asla evet demem.
Ama neden demem bi sorun.

Çünkü korkarım, onun her şeyiyle dört dörtlük çıkmasından ve benim bu huyumdan dolayı mutsuz olmaktan, mutsuz etmekten korkarım, tanıyorum kendimi çünkü, takıntılıyım.

Ama böyle çiftleri de acayip takdir eder miyim? Ederim valla.

seviyorsan seviyorsundur zaten boyuyla posuyla. sevmiyorsan da boyuna ya da başka bir yerine takılmışsındır. olursa mantık evliliği olur bu, içinde duygu olmayan.

kesinlikle cok dogru joey alkisalkisalkis
eger seviyorsan bunu sorgulamazsın bile

bunları düşünüyorum çünkü evlilik bu şaka değil. her yönden artı eksi düşünülüp karar verilmesi gereken bişey. etrafımdakilerinde farklı gözle bakmasını istemiyorum.

ömrün etrafındakiler ne dediğini dinlemek ve uygulamakla mı geçecekfisfisfis

öyle bi hataya düşersen ömrünün son raddelerinde derin pişmanlıklar içersinde geçen yıllarına yanarsındelikafadulden

millet konuşur...sen kendi huzuruna bak

bi şekilde insan etkilenio ve huzur kaçıyo, aileden bile böyle şeyler duyunca artık kompleks haline gelio

Sanırım siz boy meselesini fena takmışsınız. Yada yeterince karşınızdaki kişiye değer vermiyorsunuz. Ne bileyim bir insan böyle birşeyi sorguluyorsa ve başkalarının etkisinde kalıyorsa karar verirken çok iyi düşünmeli, sonuçta birlikde bir ömür geçireceksiniz.
Ben eşimi dünyanın en yakışıklısı ennn olarak görmüyorum bir başkasınada gözüm kaymıyor.
Yoksa bendemi sorun var ben hiç erkek oyuncu ünlülere bile bakıp beğenmem dış görünüş açısından:uhm:

bence yakışmak fiziksel olarakta eşininizle birbirinizi tamamlamak hoş. ben 177 im eşimde 181 :) yaşasın babetleerr

Son düzenleme:
sorun değildir.ama yolda orda burda gördüğümde böyle çiftleri,ne yalan söyleyeyim,gözümü okşamıyorlar.ama tabiki de onlara ne benim göz zevkimden :dance: herkes baksın dalgasına:icecream:

ben istemezdim kendimden kısa birini

eeger seviyosan sorun olmaz tabi bi suru boyle insanlar var
ben buyuk konusmak istemem ama asla benden kisa biriyle olmayi istemem
umarim boyle bi tercih yapmak zorunda kalmam

Ben başından zaten boyu benimle aynı yada daha kısa biriyle yapamam diye hiç o işe girişmem. Çünkü bnm boyum 1.75 topukluyla 1.80 oluorum. Eşimin boyu da 1.92 mesela.

yok yahu
bence önemli olmamalı
dış görünüş mevki eğitim evleninc ebitiyor bence
önemli anlaşmak seni sayması sevmesi.

fiziksel görünüş önemli olmamalıdır ancak benden uzun boylu olmasını isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…