Boy-penis korelasyonu

önemli olan boy değil, işlevi
Yüzyılın yalanı bence Erkekler işlerine gelince nasıl da negatif bir durumu çevirebiliyorlar böyle di mi?
Bize gelince de büyük göğüs, kalkık popo isteniyor. Kimse de küçük göğüs, düz popo iyidir demiyor.
Konu sahibi oldukça realist çıktı yalnız, seks hayatın gerçeği şimdik Konuya direkt dalıvermiş, ben olsam saf saf ne güzel bakıyor, çiçek de aldı bana gibi leyla gibi dolaşırdım herhalde. Ama kadın gerçekçi işte, abi ev arkadaş olmayacak sonuçta, bazı kriterler önemli. Neyse sustum

Öüf tüm yorumlardan bir sonuç çıkaramadın mı yok diyoruz orantısı yok.

Al tamam 1.70 mi boyu hımmm en az 30 cm vardır at ç.kü gibi.
Tamam mı mutlu oldun mu?

O kadar at çükü gibi de olmasın mümkünse

Teşekkür ederim tatlım, bencede realistim

kız biz onları da anlamıyoruz ki.
nasıl oluyor o iş diyoruz.

Tırım tırım sana karşı cephe almaya geldim yine.
bu gün niyeyse hep karşı takımlardayız

Çekim diyoruz işte buna. Cinsel anlamda çekici gelebilen herkesle sevişebilirsin.
Duygu işi değil bu.
Mesela ben bir aktörü çok beğeniyorum dibim düşüyor.
Aşık mıyım değil. Ama o çekim gücüyle herşey olabilir gibi

ayağı büyük olanın da büyük olur derler ordan da birşey çıkmıyorsa salla gitsin şekerim

Lütfen konuya geri dönelim, konu aşık olmadan sevişilir mi değil, konu 170 ve altı erkeklerin penis boyu

bilemiyorum zira hiç 170 sevgilim olmadı

eşim 187

ama elleri küçük

ben de öyle bir şey duymuştum, eli küçük olanın şeyi küçük olur diye

gerçek mi değil mi acaba

söylemeyeceğimmmmmm

ay bilemicem, hepi topu bir kişi girdi hayatıma

buna kabulüm ama süreklilik olmaz bence.. eee seviştin aldın hevesini ama aşk yok sevgi yok ömür boyu eziyete döner ..

kız biz onları da anlamıyoruz ki.
nasıl oluyor o iş diyoruz.

E annelerini babalarınız, dedeleriniz nineleriniz severek aşık olarak mı evlenmiş? Benim dedem babaannemi görmemiş bile gerdek gecesine kadar. Çatır çatır sevişip sekiz çocuk yapmışlar ama.

Çok duygusalsın. Ön sevişme neden olmasın, o da seksle bağlantılı bişey. Bir adama karşı cinsel çekimin varsa her türlü sevişirsin, arada aşk olmasına gerek yok. Dokunursun, sarılırsın öpersin.
Sarılarak uyuma kısmını ben deli gibi sevdiğim beyimle bile yapamıyorum ki. Eeeh git kendi tarafına moduna giriyorum 10 dakika içinde.

Teşekkür ederim tatlım, bencede realistim
Sevişmeyeceğin kocayı ne edeceksin di mi?
Yalnız cidden içine sinmiyorsa, olmaz gibi.
Benim bir sevgilim olmuştu, çocuk iyiydi hoştu, deli gibi de seviyordu beni ama, çocuğa ısınamamıştım. Yok yani yüzüne bakınca, içim bayılmıyordu. Hiç beğenemedim adama bir türlü. Neyse sonuçta olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…