Boy-penis korelasyonu

buna kabulüm ama süreklilik olmaz bence.. eee seviştin aldın hevesini ama aşk yok sevgi yok ömür boyu eziyete döner ..

Mevzu evlilikse,
O çekim yakalanan birlikteliklerden zaten sevgi doğar..
Mantık evliliği yapıp uyum yakalayan çiftelerin çoğu mutludur.

Mutsuz olanlar da
daha çok maddiyattan dolayı evlilik gerçekleştirip
birbirlerine karşı çekim hissetmeyenler oluyor.
Sonuçta herkes seviştikten sonra evlenmiyor.
Severek evlenende evlendikten sonra ten uyumsuzluğu yaşayıp
var olan sevgisini yitirebiliyor.
Burada bile severek evlenip bu çekimsizlikten mutsuz olan bir dünya kadın var. konularını okuyoruz.

Ne diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın
Herifim yok, ama olsa da şeyinin ölçüsünü sana mı yazacaktım? Aaa kadına bak! Kıskanç bir karıyım ben bir kere! Öyle kocişimin ölçülerini paylaşamam.

Konu sahibesi eski konularına bakınca uzun boylu birini hep istemişsin öyle hayal etmişsin , ne yalan söyliyim bende uzun boylu biri ile evlenmek isterim çünkü boyum 171 o yüzden kısa boylu erkek yanımda ufak tefek dur yani uzun boylu erkekler daha erkeksi duruyor.

Sende aynı düşüncede olduğun için 170 boyunda ki adam sana garip geliyor. O yüzden penis boyuna takılmışsın gibime geliyor. Yıllardır uzun boylu erkek olsun diye beynine kodladığın için şimdi ki beyefendi sana tuhaf geliyor. Olabilir herkesin bir standarttı vardır, beklentileri vardır. O yüzden uyumlu olduğun (Fiziksel- duygusal- mantıklı) kişiler ile görüşmen daha huzurlu bir birliktelik yakalamana sebep olur. İçine sinmiyorsa zamanını boşa harcama hem sana haksızlık olur hem karşında ki kişiye... Burada açılan bir çok konu uyumsuz kişiler ile birliktelikten kaynaklanıyor.

evet mevzuyu evlilik olarak değerlendirdim zira konu sahibi evlenirsem nasıl oldu diye sormuş..
ben bu riski alamazdım diyeyim o zaman..
çekime güvenip sevgi doğma ihtimali olabilir mantığıyla bir evlilik yapmazdım..

ayyy çok banelsin

o zaman sen vikvikleme bence

ya bir film vardı,
kadın ölecek, çocukları var, kocası da bakamaz diye, kocasını evlendirmeye kalkıyor.

işte rahibe falan buluyor, adam istemiyor, adam en sonunda diyor ki "benimd de ihtiyaçlarıma cevap verecek birisi olursa olur",

kadın malum kadınlardan birini ayarlıyor, işte o kadın da düzenli hayata geçmek istiyormuş artık falan,

ha ha sonra bu iki kadın kanki oluyorlar, eski eş yenisine soruyor, senind eneyimin vardır benim koca nasıl, ben başka kimseyi tanımadım falan,
yeni eş de diyor ki, "baya iyi, hiç moralini bozma"

şimdi kendimi o ilk eş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…