Boy-penis korelasyonu

aşık olmadığın sevmediğin adamla ömür boyu sevişmek eziyet olur yahu..

M
Mantıklı:)

Ortada aşk yok, kafaca anlaşıyorum, cinsellik de önemli benim için.
Madem mantık evliliği o zaman söyleyin adama kafalarımız tamam ama çükünün boyu önemli mantığıma uyarsa devam ederiz de tek sorun buysa.

Kafa olarak uyumluysan olmaz bence. Mantık evliliği işte. Ki bence aşk evliliklerinden daha stabil, daha doğru oluyor genelde.
Sep ama benim aklım almıyor. Hadi sevişelim çat çat oldu bitti nereye kadar.tensel çekim yoksa, bir ön sevişme de mi olmıcak? Severek sevişme, dokunma,sarılma, ardından sarılarak uyuma falan.
Ben mi çok duygusalım..

Aşk olmadan tamam sevişilir.
Ama aşk yoksa 24 saatte sevişemiceğine göre o evlilik çekilmez olmaz mı?

Çekim de zaten bir duygu ama..
Sadece aşk olup cinselliğin kötü olduğu evlilikler çekilmez olabilirken,

Çekimin güçlü, duyguların uyumlu olduğu evlilikler çok daha sağlam olabilir.
Standardı yok yani.

Konu sahibinde duygu olarak aşk yok, sevgi yok, beğenme yok, çekim hiç yok.
Merak ettiği penis boyu :) Sanki en az 25 cm desek ilker ayrık dans mode on olacak.
Kendince eğleniyor işte.

Lütfen konuya geri dönelim, konu aşık olmadan sevişilir mi değil, konu 170 ve altı erkeklerin penis boyu

Bencede eğlenilesi bir konu..

Lütfen konuya geri dönelim, konu aşık olmadan sevişilir mi değil, konu 170 ve altı erkeklerin penis boyu
Öüf tüm yorumlardan bir sonuç çıkaramadın mı yok diyoruz orantısı yok.

Al tamam 1.70 mi boyu hımmm en az 30 cm vardır at ç.kü gibi.
Tamam mı mutlu oldun mu?

Ahh canim benim penisi buyuk olsa simdi boyunu falan dert etmeyecekmisin yani ? Adam hosuna gitmiyorsa ilgilenmezsin olur biter neden 1.70 boyundaki erkekleri simdi burda yerin dibine sokuyorsunki ? Sen iri olabilirsin ama turk kadininin boy ortalamasida 1.75 degil yani o yuzden o begenmedigin arkadasinda bir alicisi bulunur sen merak etme.
Ayrica soylemeden edemeyecegim bir erkegi daha tanimdan etmeden secme kriterlerinede bayildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…