- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Aşk olmadan tamam sevişilir.
Ama aşk yoksa 24 saatte sevişemiceğine göre o evlilik çekilmez olmaz mı?
uzuv deyip geçme amaBu arada umarım kazen abi okumuyordur bunları...
Aşk olmadan sevişilir. Seks zaten hayvani bir eylemdir bence.
Aşık olmazsın ama adam çekici gelir, ten uyumun vardır sevişirsin.
Ama hem aşk yok, hem adam çekici gelmiyorsa nasıl olacak ben de bilemedim.
Uzmanlık alanımı aşıyor.
düşünemiyor hoş görhaklısın valla ama hani ne biliyim daha önce düşünmesi gereken şeyler var gibi sanki
aşık olmadığın sevmediğin adamla ömür boyu sevişmek eziyet olur yahu..
Kazen abide okuyorsa hemen çıksın konudanuzuv deyip geçme amaBu arada umarım kazen abi okumuyordur bunları...
Mantıklı:)Olay öyle olmamış bence.
Bizim kız zengin koca aramıyor. ama ayağına gelen zengine de hayir demiyor bir düşünüyor tabi.
Eleman bizim kıza yazılıyor. Kız pek beğenmiyor ama herif iyi kısmet yani zengjn oldugu için kızımız degerlendireyim yazık olmasın diyor. Sonra da 287899 konu açıyor sevmeden evlenmenin 101 yolu.
Madem mantık evliliği o zaman söyleyin adama kafalarımız tamam ama çükünün boyu önemli mantığıma uyarsa devam ederiz de tek sorun buysa.Ortada aşk yok, kafaca anlaşıyorum, cinsellik de önemli benim için.
M
Mantıklı:)
Yahu mantık evliliği yapan, yıllarca çatır çatır da sevişen bir sürü insan var. Sevişmek duygusal bişey değil ki, niye duygusallaştırıyorsunuz?
Yahu mantık evliliği yapan, yıllarca çatır çatır da sevişen bir sürü insan var. Sevişmek duygusal bişey değil ki, niye duygusallaştırıyorsunuz?
Sep ama benim aklım almıyor. Hadi sevişelim çat çat oldu bitti nereye kadar.tensel çekim yoksa, bir ön sevişme de mi olmıcak? Severek sevişme, dokunma,sarılma, ardından sarılarak uyuma falan.Kafa olarak uyumluysan olmaz bence. Mantık evliliği işte. Ki bence aşk evliliklerinden daha stabil, daha doğru oluyor genelde.
Aşk olmadan tamam sevişilir.
Ama aşk yoksa 24 saatte sevişemiceğine göre o evlilik çekilmez olmaz mı?
Bencede eğlenilesi bir konu..Çekim de zaten bir duygu ama..
Sadece aşk olup cinselliğin kötü olduğu evlilikler çekilmez olabilirken,
Çekimin güçlü, duyguların uyumlu olduğu evlilikler çok daha sağlam olabilir.
Standardı yok yani.
Konu sahibinde duygu olarak aşk yok, sevgi yok, beğenme yok, çekim hiç yok.
Merak ettiği penis boyu :) Sanki en az 25 cm desek ilker ayrık dansı mode on olacak.
Kendince eğleniyor işte.
Öüf tüm yorumlardan bir sonuç çıkaramadın mı yok diyoruz orantısı yok.Lütfen konuya geri dönelim, konu aşık olmadan sevişilir mi değil, konu 170 ve altı erkeklerin penis boyu
Kızlar önceki konularımdan bilenler bilir, kısa boylu biri benimle ilgileniyor. Çocuk 1.70 boylarında, hemen hemen aynı boyda sayılırız. Ancak ben kendimi onun yanında iri hissediyorum.
Sorun şu ki onunla seviştiğimizi düşünemiyorum, ne bileyim o kadar kısa boylu erkekle nasıl olacak bu işler? Gözümde canlandırmaya çalışıyorum komik buluyorum. Kısa boylu erkekler gözüme erkek gibi değil, çocuk gibi geliyor. Boyla penis arasında bir ilişki bulunamamış ama kolu bacağı kısa olanın başka bir uzvunun büyük olmasına imkan var mı?
Ya ama kendim için yapmadığım şeyi senin için neden yapayımLütfen konuya geri dönelim, konu aşık olmadan sevişilir mi değil, konu 170 ve altı erkeklerin penis boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?