- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Ben de çıkıyorum kızlar, netice olarak alakası yok diyorsunuz. Peki.
Battı balık yan gider panpaBen de yazamıyorum. Ama burda daha fazla yazıp ban yemek de istemiyorum.
Neler var tantanis.. Hepsi büyük memeye sevinmiyo. Biri vardı salak bide anasına demiş kızın memeleri büyüktü kaşı şöyleydi gözü böyleydi diye. Anası olucak kadın da demiş ki boşver oğlum yara olur meme altları.Büyük sanıp aldıkları dolgu sütyenlerle onlara mutluluklar o zaman.
Üç bacaklı herif aranıyor. .bu vasıflara sahip irkekler lütfen konu sahibine bir vesikalık resim ile başvuru yapsın. ))
Keşke şuan baş başa olsaydıkUyudun mu?
Şu anda ne yapıyorsun?
Ben seni düşünüyorum.
Çenemi kapasam iyi olacak yoksa Mune cımbız fantezilerini üzerimde deneyecek
İşte onu diyorum tatlım sen raat ol anlayan anlar alla alla)))Alakası yok tatlım, başka kriterlerim de var ama penis de önemli bence.
Ay iğrenç. Anne de garipmis memenin yarası ona kaldı sanki. Tövbe ya.Neler var tantanis.. Hepsi büyük memeye sevinmiyo. Biri vardı salak bide anasına demiş kızın memeleri büyüktü kaşı şöyleydi gözü böyleydi diye. Anası olucak kadın da demiş ki boşver oğlum yara olur meme altları.
Böyle insanlar var yani.
Titreşimli vibratörler var bayada büyük. Onlarla gül gibi geçin git.Alakası yok tatlım, başka kriterlerim de var ama penis de önemli bence.
Neler var tantanis.. Hepsi büyük memeye sevinmiyo. Biri vardı salak bide anasına demiş kızın memeleri büyüktü kaşı şöyleydi gözü böyleydi diye. Anası olucak kadın da demiş ki boşver oğlum yara olur meme altları.
Böyle insanlar var yani.
Bu konunun açılır açılmaz bildirilmesi gerekirmiş aslında, haber verdiğin için sağol tantanis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?