Bak şuan 50 ziyaretçi var. Muhtemelen en az 40ı erkek. Aydınlanman yakındır
Bak şuan 50 ziyaretçi var. Muhtemelen en az 40ı erkek. Aydınlanman yakındır
Kız konu sahibi tip ilerledi..baktın bamya gibi extension yaptirirsiniz))oh ne güzel. ..
Ama beyin için hala bir gelişme yapılmadı çok üzülüyorum
Hayatinda el ele bile tutuşmamış biri cinsellik benim için onemli yazınca zonk oldum. Her konun ozguvensizim kimseyle sevgili olamiyorum olunca birden tatmin eder mi ye atlayınca şaşırdım.
Sayfada kimlerin olduğunu nerede yazıyor?
Kız konu sahibi tip ilerledi..baktın bamya gibi extension yaptirirsiniz))oh ne güzel. ..
Ama beyin için hala bir gelişme yapılmadı çok üzülüyorum
Taaaa ilk konunda ağzım kokar mı ayağım kokar mı diye diye hep uzak durdum yazmışsın panpa. Hep kelimesinden bu sonuca vardım.
Sayfada kimlerin olduğunu nerede yazıyor?
Onunda boyu genişliği filan önemli mi acep?minik beyinler daha az zeki filan diyormuş birileri?))Artık nakil yapılıyormuş diyollaa. Konu sahibi yazımı okuyup heves edecek ama bahsettiğim şey beyin nakli
Taaaa ilk konunda ağzım kokar mı ayağım kokar mı diye diye hep uzak durdum yazmışsın panpa. Hep kelimesinden bu sonuca vardım.
Yazmiyim diyorum ama yok olmayacak.
Bu kızın 2 boynundan öpsen kendinden geçer zaten.
Heyecandan nefes alamaz, gelmiş burada penis boyu, tatmin diyor.
Sıfır tecrübe, 180 km hız yapıcam hı hııı yaparsın afdsjdksbs :S
Uyudun mu?Hiç . Hemen konuya gir de demiyoruz. Azcık uyuyamadım lar, napıyosun diye fısıldamalar, ardından yazışmalar...
Sanmam ki adam karşılığında namahrem desin. Bayılır gider
Kafayı iki bacak arasındaki organa takan kişilerde beyin olsa ne olmasa ne zaten?))Bamya çok ama beyin bulunmuyor maalesef.
Ne yazalım canım. Eşim 170 ama penisi şu kadar cm mi diyeNe diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın
Ay ben bu konuyu nasıl kaçırdım.kapanmadan yazayım barii.
Canım bi deneme sürüşü yap.baktın olmadı , yeni arayışlara girersin.
Yazmiyim diyorum ama yok.
Bu kızın 2 boynundan öpsen kendinden geçer zaten.
Heyecandan nefes alamaz, gelmiş burada penis boyu, tatmin diyor.
Sıfır tecrübe, 180 km hız yapıcam hı hııı yaparsın afdsjdksbs :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?