korelasyonla ilgili örnek mi arıyorsun?
Hahaha allahimmm ne guldm harbi tanımadığımız adamin herseyini ogrendkÖyle olsa cücelerin penisi de küçük olurdu, halbuki normal. Ya da 1.91 boyundaki exim bamya olmazdı. Hiç alakası yok kısacası.
Ayrıca bırak artık şu adamla uğraşmayı, yazık, neler dönüyor arkasından. Ne boyu ne şeyi kaldı ortaya serip konuşmadığın
nerden aklına geldi koptum kahkahadan...çocuk uyandı uyuzAyağa bak sen ayağa
Hayır canım, ciddi ciddi düşünüyorum bunu. Yani bu adam beni tatmin edebilir mi diye. Gündüz anlaşıyoruz ama bunun bir de gecesi var
Kendiminkinden (Eşimden Bahsediyorum ) O Anlamda :)Kendimden derken
Bu sever de ten rengine takar adamın :)Adamin boyu bitti, penisinin boyu mu simdi mesele? Sen bu konulari burda gundem olusturmak icin mi aciyorsun Allah askina? Dostum sen bi zenci bul. Hem boylari uzun, hemde
Ablacım alıp deneyeceksin bir kere, o zaman. Emin olmanın başka yolu yok. Şimdi biz ne diyelim sana "benim ex bamyaydı ama amannn sabahlar olmasın" mı. Hepsi bir değil ki bu nanenin.Hayır canım, ciddi ciddi düşünüyorum bunu. Yani bu adam beni tatmin edebilir mi diye. Gündüz anlaşıyoruz ama bunun bir de gecesi var
yok sen yine bişey bulursun...az oldu, çok oldu ,kısa oldu, uzun oldu, ohooooooooHayır canım, ciddi ciddi düşünüyorum bunu. Yani bu adam beni tatmin edebilir mi diye. Gündüz anlaşıyoruz ama bunun bir de gecesi var
Takılıyordum canım kırmadım umarım :)Kendiminkinden (Eşimden Bahsediyorum ) O Anlamda :)
Ten rengi yuzunden bu sefer konu acmasin :)))Bu sever de ten rengine takar adamın :)
Kızlar önceki konularımdan bilenler bilir, kısa boylu biri benimle ilgileniyor. Çocuk 1.70 boylarında, hemen hemen aynı boyda sayılırız. Ancak ben kendimi onun yanında iri hissediyorum.
Sorun şu ki onunla seviştiğimizi düşünemiyorum, ne bileyim o kadar kısa boylu erkekle nasıl olacak bu işler? Gözümde canlandırmaya çalışıyorum komik buluyorum. Kısa boylu erkekler gözüme erkek gibi değil, çocuk gibi geliyor. Boyla penis arasında bir ilişki bulunamamış ama kolu bacağı kısa olanın başka bir uzvunun büyük olmasına imkan var mı?
Aynen onu dıyorum bi de onun için konu açar :)Ten rengi yuzunden bu sefer konu acmasin :)))
Hayatta adamın organı aklıma gelmezdiilginç bir yaklaşım
Sen sakamisin kuzummmYoo ten rengi güzel, beyaz.
Ama bak teni guzelmis beyazmis hahahaAynen onu dıyorum bi de onun için konu açar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?