Ciddi misiniz? Benim hemen aklıma gelir, belki ben garibimdir.
İzledigimden beri zihnime kalıcı olarak yerleştinerden aklına geldi koptum kahkahadan...çocuk uyandı uyuz
İyice gelinlik provasına döndü bu iş. Elinizde mezura her gün adamın yeni bi ölçüsüyle karşımızdasınız.
Yaz kızım boy 1.70
Kollar ve bacaklar kısa
Penis....
Bu verilerle napalım şimdi biz konu sahibesi. İstediginiz buysa bi deneyin, begenmezseniz 30 gün içinde degistirir bi beden büyügünü alırsınız. Fişini saklamayı unutmayın
Yani garip değilsin. Ciddi düşündüğün bir adamla cinsel hayatta da mutlu olup olmayacağını sorgulaman garip değil ama her gün yeni bir liste maddesiyle geliyorsun, o biraz garip.Ciddi misiniz? Benim hemen aklıma gelir, belki ben garibimdir.
Ablacım alıp deneyeceksin bir kere, o zaman. Emin olmanın başka yolu yok. Şimdi biz ne diyelim sana "benim ex bamyaydı ama amannn sabahlar olmasın" mı. Hepsi bir değil ki bu nanenin.
Denemeden bilemezsin.
ç.ke gelinceye kadar cücük boylu olmasına takılardım ben. 1.70 erkek mi olur, alıcı gözüyle bakmam bile.
Bu da sıkıntı konu açar çok beyaz diye hahaAma bak teni guzelmis beyazmis hahaha
izlemiştim bendeİzledigimden beri zihnime kalıcı olarak yerleştive konusu açılınca hep aklıma geliyor ne yazık ki
şu çocukcağızın iletişim nosunu falan ver cnm! atalım konuları okusun...sonra karar versin!
Bu verilerle napalım şimdi biz konu sahibesi. İstediginiz buysa bi deneyin, begenmezseniz 30 gün içinde degistirir bi beden büyügünü alırsınız. Fişini saklamayı unutmayın
paranoyak etme biziHiç verir miyim, Türkiye'de 1.70 boyunda bir erkek. Sarı çizmeli mehmet ağa olarak kalacak sonsuza dek
Bu işi en iyi khaalesi yapıyor. O savaşçı eleman odasına geldiğinde üstünü çıkar dedi, sonra da şöyle bir alıcı gözüyle baktı. Begenince de iyi gel hadi dedi.
Konu sahibesi bence khaalesi stili yapın soyle bir bakın.
Denemeden alma iadesi zor.Kızlar önceki konularımdan bilenler bilir, kısa boylu biri benimle ilgileniyor. Çocuk 1.70 boylarında, hemen hemen aynı boyda sayılırız. Ancak ben kendimi onun yanında iri hissediyorum.
Sorun şu ki onunla seviştiğimizi düşünemiyorum, ne bileyim o kadar kısa boylu erkekle nasıl olacak bu işler? Gözümde canlandırmaya çalışıyorum komik buluyorum. Kısa boylu erkekler gözüme erkek gibi değil, çocuk gibi geliyor. Boyla penis arasında bir ilişki bulunamamış ama kolu bacağı kısa olanın başka bir uzvunun büyük olmasına imkan var mı?
Bence dene sonra şeyinde patlamasın elin deEvlilik öncesi ilişkiye karşı olmasam deneyeceğim
Beni mutlu edebilecegine inaniomusun de meselaNe diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın
Aaaaaaaaaaaa sen ciddisin?ben sahneden çekileyim gelin 1.70 lilerNe diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?