Boy-penis korelasyonu

Evlilik öncesi ilişkiye karşı olmasam deneyeceğim

Ciddi misiniz? Benim hemen aklıma gelir, belki ben garibimdir.
Yani garip değilsin. Ciddi düşündüğün bir adamla cinsel hayatta da mutlu olup olmayacağını sorgulaman garip değil ama her gün yeni bir liste maddesiyle geliyorsun, o biraz garip.
Bir de tabii böyle şeyler kadınlar tarafından konuşulunca bizim topluma biraz garip geliyor. Yoksa bir erkeğin seni yatakta da mutlu etmesini beklemenin enteresan bir tarafı yok.
Ama cinsel mutluluğun tek ön koşulu penis boyu değildir. Mutlu etmeyi biliyorsa o sadece bir detay bana kalırsa.

Ablacım alıp deneyeceksin bir kere, o zaman. Emin olmanın başka yolu yok. Şimdi biz ne diyelim sana "benim ex bamyaydı ama amannn sabahlar olmasın" mı. Hepsi bir değil ki bu nanenin.
Denemeden bilemezsin.

Bu işi en iyi khaalesi yapıyor. O savaşçı eleman odasına geldiğinde üstünü çıkar dedi, sonra da şöyle bir alıcı gözüyle baktı. Begenince de iyi gel hadi dedi.

Konu sahibesi bence khaalesi stili yapın soyle bir bakın.

şu çocukcağızın iletişim nosunu falan ver cnm! atalım konuları okusun...sonra karar versin!

Hiç verir miyim, Türkiye'de 1.70 boyunda bir erkek. Sarı çizmeli mehmet ağa olarak kalacak sonsuza dek

haha ne yapsın koca dalyan gibiydi .. aynı performansı arıyor

C Clique adamla ciddi dusunuyosun ama herseyini burda konusuoz valla hakkina girdik tanimadigimiz kisa boylu beyaz tenli adamin :))) ciddi dusunuon madem adamla direkt olarak konus

Ne diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın

Denemeden alma iadesi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…