Ne diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın
İs cikardin ama smdi kocam da iste adamn boyunu nasil olccemAaaaaaaaaaaa sen ciddisin?ben sahneden çekileyim gelin 1.70 liler
Beni mutlu edebilecegine inaniomusun de mesela
Açık konuşmak istedim ama elim varmadı burda özelimi anlatmaya yav. 170 civarıydı sevgilim sorun falan yaşamadık ama ben 160 ım diyim anlayın bari.Ne diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın
penis boyu kucukmudur diye supheye dusecek kadar kısa bir boy degil ya:))Japonyadaysak haklisin.
Boyla vs alakası yok bu durumun boyu kısaysa ç.kü ters orantılı da olabiliyor.
Gece erotik bir video yolla. Oda ardından atacaktır birşeyler eminim. Şöyle bir alıcı gözüyle bak. Kötüyse engelle gitsin maazallah seni tatmin edemez falan..
Boyu her uzun olanın o uzvu da uzun olmuyor ama. 1.80'lik adam alıp her akşam bambayaya talim etmek de var hesapta.Ne diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın
Gelir gelir merak etme senBu çok genel. Beni mutlu edeceğine inanıyor musundan herşey aklına gelebilir ama bu gelmez bence
Boyla vs alakası yok bu durumun boyu kısaysa ç.kü ters orantılı da olabiliyor.
Gece erotik bir video yolla. Oda ardından atacaktır birşeyler eminim. Şöyle bir alıcı gözüyle bak. Kötüyse engelle gitsin maazallah seni tatmin edemez falan..
kısamı yoksa
İs cikardin ama smdi kocam da iste adamn boyunu nasil olccem
Mar ben işte bu sebepten bamya ve mantar yiyemiyorum. Yedikçe aklıma bu benzetmeler geliyorBoyu her uzun olanın o uzvu da uzun olmuyor ama. 1.80'lik adam alıp her akşam bambayaya talim etmek de var hesapta.
Sen bana aykırı diyorsun ama cidden deneme yanılma yöntemi hiç şaşmaz.
penis boyu kucukmudur diye supheye dusecek kadar kısa bir boy degil ya:))
Ya kızım git. İnsanların aklına pis pis şeyler getirme.Mar ben işte bu sebepten bamya ve mantar yiyemiyorum. Yedikçe aklıma bu benzetmeler geliyor
İlerleyen saatlerin ve şehvetli bir kadının sözlerine dayanamaz.Adam muhafazakar
Okuyup üfle o zaman çıkar ortayaAdam muhafazakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?