Boy-penis korelasyonu

Bir de başkasından hoşlanıyorum konusu var ki konu sahibesinin akıllara ziyan..

Müsiad müstakil iş adamları derneği yanılmıyorsam ama müslüman tüsiad yapalarmış keşke müstakil ne demekse. Zengin koca seviyorsan da başka bak bence konu sahibesi. Ihalesiydi rusvetiydi derken herifler ülkemizin iliğini sömürüyor. Onca haram para boğazına dizilir hayrını göremezsin. C.ke gelinceye kadar evine haram para sokar mısın otur bunu düşün bence. Muhafazakar geçinip haramın her türüne bulaşan heriflere hastayım.

E muhafazakar olmayan kadınlar için de önemli değil mi bu mesele, onun muhafazakar olup olmaması beni ilgilendirmez.

Hiç . Hemen konuya gir de demiyoruz. Azcık uyuyamadım lar, napıyosun diye fısıldamalar, ardından yazışmalar...

Sanmam ki adam karşılığında namahrem desin. Bayılır gider
Denas bu aklima geldi sen deyince

Eklentiler

• 2016-04-30 14.06.46.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 81
Ne zaman dert edeyim? Evlendikten sonra biraz geç olmaz mı?

Ben hiç duymadım bamya diye eşinden ayrılanı.
Arada sevgi aşk olduğunda böyle kusurlar büyümez diye düşünüyorum.
Herşeyin bi çaresi var artık.
Belki sizin donanımınız onu memnun etmeyecek nerden biliyorsunuz?
Önemli olan kusurlarıyla da sevmek, tabi ben ortada aşk falan olduğunu sanmıyorum.

Ortada aşk yok, kafaca anlaşıyorum, cinsellik de önemli benim için.

E muhafazakar olmayan kadınlar için de önemli değil mi bu mesele, onun muhafazakar olup olmaması beni ilgilendirmez.
Yahu önemli,önemli değil demiyorum. Ama bunu daha görmeden boyu kısa ç.kü nasıldır dersen olmaz.. Ne alaka yani. Doğru orantı falan yok arasında..

Bak sana fikir verdim madem bu kadar merak ediyorsun . Gece icraata geç.

Aha bak bu memiklerim diye video at demiyoruz.
Konuşmayla başlar,kur yapma ile devam eder,ardından saat ilerler hop o zaman üff sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…