- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.485
- 898
Çizgi film izleyen arkadaşımız :) selam olsunGündüz Müsiad'lı, gece Brazzers aktörü olsun
Hayır senin adamı tatmin edeceğinin garantisi ney?
Niye bu kadar özgüven?
O senin hakkında memikleri sönük mü, vajinası dar mı geniş mi diye düşünse ne kadar itici di mi ?
Hem bamya bile olsa sorun değil tıp ilerledi çözümleri var. Cinsellik duyguyla da yaşanan birşey. Tatmin olayım yeter bitti gitti değil..
Başka dert bul kendine.. Adam muhafazar sen ç.kün derdine düşmüşsün. Bence ayrılmalısın.
O bi sorundaki konu olacak daha bitmez bunlar.Kalinlik daha onemli bence
Şimdi icat çıkardın işte yeni konusu belli oldu :)Kalinlik daha onemli bence
Denas bu aklima geldi sen deyinceHiç . Hemen konuya gir de demiyoruz. Azcık uyuyamadım lar, napıyosun diye fısıldamalar, ardından yazışmalar...
Sanmam ki adam karşılığında namahrem desin. Bayılır gider
Fiziksel olarak çekici gelmiyorsa ç.künü irdeleme.ayrıl..Ne zaman dert edeyim? Evlendikten sonra biraz geç olmaz mı?
Ne zaman dert edeyim? Evlendikten sonra biraz geç olmaz mı?
Hahahaha çok güldümDenas bu aklima geldi sen deyince
OoooKalinlik daha onemli bence
Alakası yok zengin değil, ben kafaca uygun olduğumuzu düşünüyorum ama fiziksel olarak çekici bulmuyorum.
Ee boy tuttu diyelim ya perfonmas nolcekE muhafazakar olmayan kadınlar için de önemli değil mi bu mesele, onun muhafazakar olup olmaması beni ilgilendirmez.
Ben hiç duymadım bamya diye eşinden ayrılanı.
Arada sevgi aşk olduğunda böyle kusurlar büyümez diye düşünüyorum.
Herşeyin bi çaresi var artık.
Belki sizin donanımınız onu memnun etmeyecek nerden biliyorsunuz?
Önemli olan kusurlarıyla da sevmek, tabi ben ortada aşk falan olduğunu sanmıyorum.
Yahu önemli,önemli değil demiyorum. Ama bunu daha görmeden boyu kısa ç.kü nasıldır dersen olmaz.. Ne alaka yani. Doğru orantı falan yok arasında..E muhafazakar olmayan kadınlar için de önemli değil mi bu mesele, onun muhafazakar olup olmaması beni ilgilendirmez.
Benim tanıdığım müsiadlıların hepsi karun. Birbirimizi yemeyelim burda.
E muhafazakar olmayan kadınlar için de önemli değil mi bu mesele, onun muhafazakar olup olmaması beni ilgilendirmez.
Benim tanıdığım müsiadlıların hepsi karun. Birbirimizi yemeyelim burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?