Bende ayni sen gibiyim. Tami tamina 156.6 boyundayim. Soranlara yalan olmasin neme lazim diye 156 diyorum.
5 kardesiz ve ben ortancisiyim tam bu 5inin, en kisasi benim. Benden kucukler bile en az 1.68 felan.
Basta cok kafama takiyodum topuklu giyiyodum uzun oluyum diye. Ama yurumesi cok zordu bide sokakta tak tak ses cikarmasi dahada insanlara ' ben kisayim" diyen cinstendi.
Bende avrupada kaliyorum ve okulumda 4 5 kisiden haric 600 700 kisilik okul hepsi hollandali ve cok uzun. Bende kisa kaliyorum evet. Ama o kisilerin yaninda hep kisa kaliriz, daha uzun olsaydin bile. Cunku ortalama bi hollandalinin boyu 1.80. Biz turklerde kadinlar 1.60 erkekler 1.70. Onlarda takilinca buna razi olmalisin.
Zamaninda arastirdim naail uzarim diye ama bi zman sonra kendimle baristim.
Su an 25 yasindayim ve nisanliyim( bi Turkle, nisanlimin boyu 1.78 felan).
Megersem nisanlim annesi kiz bakinirken " kisa olsun, kisa olsun, uzun kiz olmasin" diyip dururmus. Annesi kiz buldum diyince ilk soru "boyu kac" diye soran biriymis. Bunlari duyunca Allah beni neden kisa yaratmis anlamis oldum :).
Bazen hafif platformlu ve 8 cm lik felan bot giyiyorum ve nisanlim hemen "duz ayakkabiyla daha tatli oluyosun, giyme ya o topugu" der.
Onunda ayri kompleksi varmis bu arada. Kendisi 1.78 ama ondan kucuk kardesi 1.85 felan. Annesi bizee gorucu geldiginde telefonda "buyuk oglum kucuk oglumdan kisa' dedignden dolayi takmis durumda kendi boyuna. Bende ona diyorumki " iyikide bundan uzun olmamissin, zamaninda 1.80 lk boyunda gorucu geldi ve annem hic eve cagirmadan boyunu duyunca reddetti gorucuyu".
Oyle yani, cokta sey etmemek gerek :)
Tavsiye olrak: topuklu giymek istiyorsan ses cikaran dikkat ceken ince topuk felan giyme sakin. Onu giyen kisa kizlar kendiyle catismasni belli ediyor her adim attiginda. Kis geldi zaten, botlarda ayak tabaninda platform olan( ordanda 1/2 cm boy kazan) kalin lastik topuklar giyin ses cikarmayan.