Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana laf soylemelerini nasil engelliyorsun? Ben genelde laf sokuyorum ‘sen uzunsun da cok mu guzelsin’ gibi. Ama gene de her an bi dangoz cikabiliyor. Aniden ciddilesip ‘bak kalbimi kiriyorsun’ demek de zoruma gidiyor, duygularimi kolay ifade edemiyorum sanirim. Veya bu insanlar dangalak, sorun onlarda ve degismezler, kabul etmek lazim.Önce kendinizle barışın. siz kendinizi sevmedikçe başkalarının dedikleri sizi böyle kötü etkilemeye devam edecek.
bu arada ben 1.52'yim. benle de çok alay etmeye kalkıştılar ama hiç bi zaman izin vermedim. ne bileyim ben kendimi seviyorum ya. minik bişeyim. her yere sığıyorum, daha esneğim. hı zaman zaman söylenmiyo muyum allahım bi 10 cm daha koyuverseydin hamuruma nolurdu yaa falan diye ama...sonra geçiyor. açıkçası bunu hiç dert etmedim. vücudumu uygun giyinirim. boyumu uzun göstericem diye yaşımdan büyük kıyafetlere/makyajlara bel bağlamam.
Ayrıca arkadaşlarınız ne kadar kabaymış. lütfen onlara duygularınızı anlatın. bunun artık değişmeyeck bişey olduğunu, onar böyle konuştukça sizin üzüldüğünüzü, kırıldığınızı anlatın. bu konuda duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin.
canım benim hayat bunu kafaya takmak için çok kısa. çok sinirimi bozuyolarsa devede de boy var diyorum. sen bunu nasıl çevirir söylersin bilemem :) bi de minyon hatunlar daha geç yaşlanır hepinizi 40nızdan sonra görücem nihaha diyorum.Sana laf soylemelerini nasil engelliyorsun? Ben genelde laf sokuyorum ‘sen uzunsun da cok mu guzelsin’ gibi. Ama gene de her an bi dangoz cikabiliyor. Aniden ciddilesip ‘bak kalbimi kiriyorsun’ demek de zoruma gidiyor, duygularimi kolay ifade edemiyorum sanirim. Veya bu insanlar dangalak, sorun onlarda ve degismezler, kabul etmek lazim.
ben de 153 cmyimmm ayy hep şaka yaparım bu konuyla ilgiliBen kendimle dalga geçiyorum kimsenin geçmesine fırsat bırakmadan.
Ölçü birimi olarak kullanabilirsiniz beni diye 153 cm'im ben de![]()
Boy uzaması 16 yaş civarı durur kızlarda...uzatamazsın ki...kabullen
yeni pasaportum cikarken kadin bana boyumu sordu 1.55 dedim..biz bunu pasaportuna 1.56 olarak yazalim dedi ve öyle yazdirdi öyle kaldi ahahhah1 cm ne farki olur allah askina.. hic anlam verememistim benim icin üzüldü herhalde hehe..zira ben gururla 1.55 demistim :) boyumdan memnunum..memnun oldugum icinde uzun boylu kadinlara hic özenmedim..hatta begenmem ama kimse alinmasin
herkesin zevki ayri sonucta
boyumla ilgili bana laf sokmaya calisanlara da bazen icten bazen disa vurarak guluyorum cunki komik geliyor...dertleri benim derdim degil![]()
Bu sorunu etrafimda paylaşabileceğim kimse olmadigi icin sizlere anlatiyorum kizlar, bir nevi icimi dokmek icin aslinda.
Belki size komik gelebilir ama benim hayati dolu dolu yasamami engelleyecek, hep dert ettigim birsey kisa boylu olusum.
Boyum sadece 1.57 (aslinda 156.6 gibi bisey ama artik 1.57 diyorum) ve bulundgum her ortamın en kisasi olmak, öğrenciligimden beri boyumla dalga geciliyor olmasi resmen tum kodlarima islendi. Ben mi hep uzunlarla cevriliydim bilmiyorum ama surekli kendimi ortamin en kisasi gibi hissediyorum, ellerimi, kollarimi, kisacasi kisa boyumla dogru orantili olan hicbirseyimi begenmiyorum. Kendimi begenmek icin ikna etsem bile kisa sureli oluyor, genel olarak disardan hep komik gorunyyormusum gibi geliyor
Su an yurtdisinda (kuzey Avrupa) yasiyorum ve arkadas grubunda yabancilar da oldugu icin o kadar iriler ki, en kisasi 1.65 kizlarin. Bu aralar, biraz da dalga gectikleri icin bir iki kisi, gene kafama taktik ve resmen kendimi eve kapadim, canim ise gitmek bile istemiyor.
28 yasindayim, artik bu yastan sonra faydasi olur mu bilmiyorum ama aletli pilatese basladim. Daha once hic omurgaya yonelik spor yapmadigim icin belki omurgayı birkac cm genisletir, 1.60 olabilirim en azindan. Bu konuda bilgisi olan var mi kizlar?
Sizden ricam lutfen bu yastan sonra uzama olmaz demeyin, zaten kemiklerin uzamayacagini biliyorum, tek merak ettigim omurganin uzayip uzamayacagi; veya etrafinizda boyle bir sey görüp gormediginiz.
Veya siz de kisa boyluysaniz kendinizi iyi hissetmek icin neler dusunuyorsunuz?
Şimdiden tesekkur ederim![]()
Adetle boyun ne ilgisi var ki. Ben 13 yaşında adet oldum, boyum da uzadı yani hatta en çok adetten sonra uzadım ben. 1.74 cm. Adetle boyun ilgisi yok. Boy genetik. Genelde anne ve babanın boyuna yakın olurlar çocuklar.
Ben sabahlari nerdeyse 158 oluyorum, gun icinde eriyorum adeta. Kaslarim gucsuz demek ki. Bu yuzden pilatesten ümitliyim:)bambolina boy ölçümünü aynı saatlerde yap, sabah saatlerinde daha uzunsundur, gün içinde yerçekiminden dolayı 1-2 cm kısalırsın aklında olsun.