Boy takintim

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Merhaba arkadaslar. 18 yasindayim haziranda 19a giricem. Boyum 1.60 ve kendimi kısa görüyorum. Boyumun uzamasini istiyorum. Aslinda bi yandanda bacaklarim parantez oldugu icin kötü durdugunu düsünüyorum. Kiz kardesimde parantez bacak ama onun boyu 1.75 oldugu icin hic kötü durmuyor. Cevremdekiler senden daha kisa olanlarda var diyolar, biliyorum ama kendimi rahat ettirmek istiyorum. Cogu kisi zayıfsın, kilo al ip atla boya gitsin diolar. Önerileri olan var mi?

benim boyum 150 cm pigmeler gibiyim napayım ben şimdi öleyim mi?
Ya simdi herkes kendini nasil iyi hissediyorsa öyledir. Hissetmeyenlerde bosvermis demekki. Ayrica boyum 1.60 olabilir ama bacaklarim parantez oldugu icin kötü duruyor rahatsiz oluyorum

Ya simdi herkes kendini nasil iyi hissediyorsa öyledir. Hissetmeyenlerde bosvermis demekki. Ayrica boyum 1.60 olabilir ama bacaklarim parantez oldugu icin kötü duruyor rahatsiz oluyorum
seni taşıyan yürümene hayatını idame etmeni sağlayan bi bacakların olduğu için, yürümek için başkasına muhtaç olmadığın için şükretmelisin. takıntını ergenliğine veriyorum.

seni taşıyan yürümene hayatını idame etmeni sağlayan bi bacakların olduğu için, yürümek için başkasına muhtaç olmadığın için şükretmelisin. takıntını ergenliğine veriyorum.
Ben zaten şükür etmeyi biliyorum. Su israfimi yaptik , çöpe ekmek mi attik, lüks restorantlarda et yemeye 500 lira parami harcadik. Boyum biraz uzun olsun dedim öneri istedik hemen isi sükretmeye getirdiniz. Bunun ergenlikle ne alaksi var. 30-4o yasindaki kadinlarin bile boyum uzun olsun burnum ince olsun gibi takintilari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…