Ya simdi herkes kendini nasil iyi hissediyorsa öyledir. Hissetmeyenlerde bosvermis demekki. Ayrica boyum 1.60 olabilir ama bacaklarim parantez oldugu icin kötü duruyor rahatsiz oluyorumbenim boyum 150 cm pigmeler gibiyim napayım ben şimdi öleyim mi?
Maşallah ☺boyum 177
erkek arkadaşım 175 ama 177 olduğunu iddia ediyor
ben ne yapayım?
Hiçte bileeKendine göre birini bulursun hic takma :)
seni taşıyan yürümene hayatını idame etmeni sağlayan bi bacakların olduğu için, yürümek için başkasına muhtaç olmadığın için şükretmelisin. takıntını ergenliğine veriyorum.Ya simdi herkes kendini nasil iyi hissediyorsa öyledir. Hissetmeyenlerde bosvermis demekki. Ayrica boyum 1.60 olabilir ama bacaklarim parantez oldugu icin kötü duruyor rahatsiz oluyorum
benim boyum 150 cm pigmeler gibiyim napayım ben şimdi öleyim mi?
Ben zaten şükür etmeyi biliyorum. Su israfimi yaptik , çöpe ekmek mi attik, lüks restorantlarda et yemeye 500 lira parami harcadik. Boyum biraz uzun olsun dedim öneri istedik hemen isi sükretmeye getirdiniz. Bunun ergenlikle ne alaksi var. 30-4o yasindaki kadinlarin bile boyum uzun olsun burnum ince olsun gibi takintilari var.seni taşıyan yürümene hayatını idame etmeni sağlayan bi bacakların olduğu için, yürümek için başkasına muhtaç olmadığın için şükretmelisin. takıntını ergenliğine veriyorum.
Minyon kadın her daim piliçtirAyni kabileden olmaliyiz
Teşekkür ederimUzun bayanlar bide kilo alınca al sana yarmagül.
Kendinle barışık ol boyun normal sadece uzun değilsin
Topukluyu ben düğünden düğûne giyiyorumbodur tavuk her daim piliçtir derler.
ben kazulet gibiyim. 165-170 falan olmak isterdim.
topuklu giyersin üzülme
Sizin boyun uz kac merak ettimbodur tavuk her daim piliçtir derler.
ben kazulet gibiyim. 165-170 falan olmak isterdim.
topuklu giyersin üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?