Sizin boyun uz kac merak ettim
kendini her şekilde sevmeyi bil. önerim bu.Merhaba arkadaslar. 18 yasindayim haziranda 19a giricem. Boyum 1.60 ve kendimi kısa görüyorum. Boyumun uzamasini istiyorum. Aslinda bi yandanda bacaklarim parantez oldugu icin kötü durdugunu düsünüyorum. Kiz kardesimde parantez bacak ama onun boyu 1.75 oldugu icin hic kötü durmuyor. Cevremdekiler senden daha kisa olanlarda var diyolar, biliyorum ama kendimi rahat ettirmek istiyorum. Cogu kisi zayıfsın, kilo al ip atla boya gitsin diolar. Önerileri olan var mi?
Aman uzun olunca da dert. Özellikle iş yerinde. Topuklu giyince tüm adamların kellerini görüyorsun.
Bence 1.60 ı hiç dert etme. Güzel vücut ile 1.60 boyunda taş gibi hatun olursun.
Valla ben de 1.75'im. Resmen topuklu ile at gibi duruyorum. Bence daha kısa olsaydım hiç sorun olmazdışükrediyoruz
Bence çok şanslısınız sensörlü kapı ve ışıkların sizi görmemesinden daha acı bir durum değildir.Valla ben de 1.75'im. Resmen topuklu ile at gibi duruyorum. Bence daha kısa olsaydım hiç sorun olmazdı
Kedi olsa görür kız :)Bence çok şanslısınız sensörlü kapı ve ışıkların sizi görmemesinden daha acı bir durum değildir.
dandik sensörlüler görmüyor iki üç kez maalesef ki tanık oldum.Kedi olsa görür kız :)
Kilom 48. Bende topuklu ayakkabiyi dügünden dügüne giyerim. Okul nedeniyle yapamiyorum ve part time islerde calistigim icin vakit ayiramiyorum spora1.53 lük olarak sanırım bu konuda benim konuşmam gerek.
Öncelikle bu başlıkta uzun boylulara giydirmeye gelenler lütfen yavaş olsun ayıp oluyor.
Bence boyun kilonla orantılı olursa ve fit bir bedenin olursa bacakların da boyun da sırıtmaz. Giyimini de ona göre yaptın mı tamamdır.
Ben topuklu özel günler harici giymiyorum gocunmuyorum boyumdan. Sen özgüvenli olursan kimse bir şey diyemez. Ama spor yap. Spor yaptıkça bedenini daha çok seversin.
Hahaha tesekkür edermAman uzun olunca da dert. Özellikle iş yerinde. Topuklu giyince tüm adamların kellerini görüyorsun.
Bence 1.60 ı hiç dert etme. Güzel vücut ile 1.60 boyunda taş gibi hatun olursun.
Aminuzunları baya gömmüşsünüz
1.80im ama genetik o yüzden bir reçetem yok.
ama senin boyunda çok kısa değil bence.
Allah sağlık versin gerisini boş ver.
boyum 177
erkek arkadaşım 175 ama 177 olduğunu iddia ediyor
ben ne yapayım?
Ben 1.80 im. Çalıştığım okulda en uzun 'insan' benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?