- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
Yok esim 178 o yuzden pek topuklu giymiyorum cunku giyince ondan uzun oluyorum 62 kiloydum normalde ama simdi hamileyimAynı boydayız kilonuz kaç acaba
Topuklu giyiyor musunuz
o benim işte vallahi al sana benUzun bayanlar bide kilo alınca al sana yarmagül.
Kendinle barışık ol boyun normal sadece uzun değilsin
Ben de kendimden kısa bir eş isterdim :) nasıl bir duyguBoyum 1.81. Eşimden de uzunum.
Boya pek takılmadım, sen de takılma.
Kendine değer ver! Kendini olduğun gibi kabul et ve sev
Benm eşim de 1.80Yok esim 178 o yuzden pek topuklu giymiyorum cunku giyince ondan uzun oluyorum 62 kiloydum normalde ama simdi hamileyim
Sözüm meclisten dışarı yarmagül kardeşo benim işte vallahi al sana ben
Sana da yukarda havalar nasıl diyolar mı boydaşım
Merhaba arkadaslar. 18 yasindayim haziranda 19a giricem. Boyum 1.60 ve kendimi kısa görüyorum. Boyumun uzamasini istiyorum. Aslinda bi yandanda bacaklarim parantez oldugu icin kötü durdugunu düsünüyorum. Kiz kardesimde parantez bacak ama onun boyu 1.75 oldugu icin hic kötü durmuyor. Cevremdekiler senden daha kisa olanlarda var diyolar, biliyorum ama kendimi rahat ettirmek istiyorum. Cogu kisi zayıfsın, kilo al ip atla boya gitsin diolar. Önerileri olan var mi?
48 kiloyum23bilgi23
Ben 158 im ama normal gorunuyorum.
Kilon kac mesela
50 kilo cok ideal.bence o boya
Onun yaninda kendimi cok kisa hissediyorum ve herkes kardesimi benom ablam saniyorKız kardeşle kendinizi bir kıyaslama var sanırım, boyunuz kısa değil. Çok uzun da değil yani standart, ortalamaya göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?