Boy takintim

Benim boyum 1.55 ve bucuk.
Bi ara kafaya takmistim gundelik hayatta tak tak topukluyla gezerdim. Artik saldim. Baristim kendimle.

Benim 1.48 lık arkadaşım var canım. Üstelik 31 yaşında ve artık uzama imkanı yok. Takılma derim.

uzun boy avantaj değildir eger manken olmayacaksan :) sanırım kardesının uzun olusu senı bu kanaate getirdi onun dısında 1 50 boyunda olup cıvan gibi oglanları kendıne aşık eden kızlar var yanı uzun boylu da olsan kısa boyluda olsan sorun yok bence nıtekım normal bir boyun var.

Kız kardeşle kendinizi bir kıyaslama var sanırım, boyunuz kısa değil. Çok uzun da değil yani standart, ortalamaya göre.

Kısa boylu olmak her zaman iyidir en azından topuklu giyince uzuyosun kötü durmuyo ve bu çok güzel bişey.Ben 1.76 yım topuklu giyince deve gibi hissediyorum kendimi oysa ki giyip tıngır mıngır gezmek vardı

yanlis hatirlamiyorsam shakira 1.55 cekici ve guzel kadin, esi ise 1.95 ..bu cifte baka baka sevgilimle aramizdaki boy farki takintisindan kurtuldum ayolll.. 1.60 sa 1.82 kide biziz... hicte topuklu giyenmem.. bananeee sukur saglikliyiz..

Yok esim 178 o yuzden pek topuklu giymiyorum cunku giyince ondan uzun oluyorum 62 kiloydum normalde ama simdi hamileyim
Benm eşim de 1.80
3 5 cm topuklu giyince kötü durmuyor yanında aslında ama ben rahat hissetmiyorum topukluyla
Ben de 60 kiloyum
Aslında bizim boyumuz da çok uzun değil uzunluğun başlangıç sınırındayız bence

Bayansınız 160 olmak sorun değil,derdiniz bu olsun ya..
Hem topuklu ayakkabılar ne güne duruyor?

18 yaşındasın. kadınlarda uzama erken biter diye biliyorum. yani çok takıyosan boy uzatacak sporlara yönelebilirsin.

bu takıntının da bi kaç seneye geçeceğini düşünüyorum.

Birtanem 25 yaşından sonra özellikli 29 yaşında ne kadar şanslı olduğunun farkına varacaksın. Ama şunu söyleyim sakın sakın kilo alma.

Yaa ben minik çıtı pıtı kızları çok severim aslında hiç takıntı yapma sevimli duruyordur.
Bacakların da sen bildiğin için gözüne batıyordur bence o kadar takma kimin vücudu dört dörtlük ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…