• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy?

Asilmak boy uzatiyo eger yardimci olabilecek biri varsa asilirken birinin ayagini yere cekmesi dahada iyi olur .
Endokrine gidip tahlil yaptirdin mi hic ?

Son düzenleme:
boyun yaşadığın hayatı etkilemeyecek
senin mutluluğuna bir getirisi ya da götürüsü olmayacak
ayrıca Türkiyede yaşıyoruz
sanki herkes 170 cm mi
boy ortalaması belli
:6::6::6::6::6:

çevremdekiler yüzünden takıntı oldu artık da kim istemez uzun olmak :)

Ben istemem. :)

Güzellik kavramı görecelidir. Uzun boylu olmak aranılan bir özelliktir, uzun boylu kadınlar güzeldir diye bir şey yok ki. Özellikle minyon hatun arayan bir sürü insan tanıyorum ben. Ben de kısayım bu arada. Seni teselli etmek için söylemiyorum.

Bir de benim boyum senin yaşındayken hala uzuyordu. Beslenmene dikkat et ve spor yap bence.

Merhaba, boy uzatmak için çook araştırma yaptım sayılır :) Beslenme konusuna dikkat etmen gerekiyor diye biliyorum..Biraz internette araştırırsan beslenme ve boy uzama ilişkisi hakkında bilgiler var..Neleri yiyip neleri yememenden bahsedenler var..Basket oyna..Eğer basket oynayacagın yer yoksa evdeki yuksek yerlere zıplamaya calış..İp atla...Pilates yapabilirsin..Boy uzatma hareketleri vardı sanırım. Bu forumda birisi bir şey paylaşmıştı Grow 6 inches taller just in 90 days (ismi yanlış olabilir tam hatırlamıyorum ama buna benzeyen bir şeydi sanırım) Bu bir boy uzatma programıymış..Yurt dşında satılıyormuş ve kuzenı 22 yaşındayken mi ne bunu denemiş 3 ayda sanırım 5 cm uzamış..biraz araştırdım ve bu ürünün facebook adresini buldum.İngilizcem iyi değil ama sözlükten çevirerek sorular sordum ama sözlükten cevirdiğim icin pek anlamadım..Bu ürünü yabancı bir sitede buldum.DVD şeklinde satılıyor.Ama biraz pahalı yaklaşık 113 euroydu sanırım yaklaşık 325 TL bide kargosu var yurtdısından geldigi icin kargoda pahalı olur..Benim maddi durumum pek iyi degil bu yüzden tek başıma bu ürünü alamam..Benimle birlikte bu ürünü ortak alacak kişiler arıyorum..5 kişi parayı bölüşsek iyidir :D güven sorunu bende yaşarım karşıdaki kişiye karşı ama Allah var..Eğer parayı alırda vermezse haram ederim olur biter..Ama eğer ben bu ürünü almazsam hayatım boyunca içim içimi yiyecek.Acaba alsam boyum uzar mıydı falan..Denemekten bir şey çıkmaz herhalde..Benimle birlikte bu ürünü almak isteyen var mı? Cevaplarınızı bekliyorummm

19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?

O boy sikintisini 10 cm uzamak için dağa taşa topuklu giyen ayacıklarıma sor bi de aaah ahhhh benim ayaklarda 36 hatta bazen 35 bile oluyo arada bul topuklu ,hertürlü dert :( 25 yasindaki kuzenim 186 boyunda o da topuklu giymek istiyorum diye bana ozeniyor bu da boyle bisey iste ,insan kendinde olmayana ozeniyor hep ama spor ayakkabinin babetin rahatligi da bi baska tabi :(

🎀12.12.12🎀

Son düzenleme:
19 yaşındayım boyum 155 ve rahatsızlık duyuyorum takıntı yapmış durumdayım. uzamak için neler yapabilirim ? asılmak boy uzatır mı ?
Canım hiç takma bence :) ben daha daha kısayım :) 146 falan ama inan ben kendi boyumla dalga geçiyorum :) ayağa kalktığımda hatta yarımda yerin altında diyorum :))))))) ayrıca 25 yaşındayım ve inan dert etmiyorum aksine avantajları bile oluyo :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Herkese merhabalar. Kızlar boyum 150 ve kilom 55 hatirladigim kadariyla . liseye gidiyorum yasim 17 ama boyumdan cok cekiyorum merdivenden inerken arkamda biri oha lan kizin boya bak deve kaldim yaninda diyorlar ve baya kisi boyumla dalga geciyo ve okulda adim minnağa cikti goren minnak diye sesleniyo ve ben boyumdan hic memnun degilim hani allahima bin sukur sagligim sihhatim yerinde ama boyumu cok takiyorum. Ne yapmaliyim nolur yardim edin oyle gozum fazla yukseklerde degil en fazla 160 ama olmuyo hergun boy uzatmasi icin spor yapiyorum yaramiyor lutfen yardim edin psikolojik acidan cok etkiledi napmaliyim lutfen:KK1::KK1:

Ben cok kisa degilim aslinda.. boyum 1.77 coook uzunda degilim belki ama yine de zor oluyor bazi alanlarda bu kadar boy bile.. ve minyon tiplere hep ozenmisimdir, gercekten ozeller.. heosini gectim rahhhhat rahat topuklu giyiyosunuz daha ne istiyosunuz? Derdiniz ne be :D topuklu ayakkabilarim dolapta bana bakar bende onlara bakarim..ozel zamanlar disinda hep duz takilirim.. ki ozel zamanlarsa giydigimdede esimden uzun oluyorum :D oda 1.77, 10 topuk giyince 1.87 oluyorum.. bunu anlatabilmisimdir umarim.. inan bana boyun guzel sadece kilo alma incecik ol.. ince olmak daha uzun gosterir seni.. ve plates yaomayi dene boy uzerinde etkisi var ama ben senin yerinde olsam sadece topuklu giyebilecegim ve erkek arkadasindan veya esinden uzun olmayacagim ivin mutlu olurdum :):21:

Yalnız boy kısalığından dert edip , uzun boylu kızların yanındaki erkekler kendinden kısa oluyor , minyonların yanında uzun boylular oluyor demek de garip . Erkekler de kısa olabilir , kendi kusurlarımızla barışmaya çalışıp , başkalarına sekilcilik yapmak ...

Back
X