Saç Rengi ve Saç Boyama Boya karışımı

rachel.cramer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
900
1.772
208
Arkadaşlar merhaba aklıma bir konu çok takılıyor ve yeterli bilgide bulamadım. Ben normalde bitkisel bir boyanın iki rengini karıştırıyordum ama çabuk akıyor diye yarım tüpte koleston katmak istiyorum. İki farklı marka boyayı karıştırabilirmiyiiim?

Arkadaşlar merhaba aklıma bir konu çok takılıyor ve yeterli bilgide bulamadım. Ben normalde bitkisel bir boyanın iki rengini karıştırıyordum ama çabuk akıyor diye yarım tüpte koleston katmak istiyorum. İki farklı marka boyayı karıştırabilirmiyiiim?

ben yaklaşık 4 yıldır dediğin şeyi yapıyorum gözüme çarpan ya da istediğim renkleri karıştırıyorum markalarına bakmadan, kozmetikçiler yapmayın diyor ama ton olarak hep farklı markaların boyaları hoşuma gidiyor :1: bence bir şey olmaz çok şüpheleniyorsan da içeriklerine bir göz at derim yakınsa birbirine karıştır gitsin :)

ben yaklaşık 4 yıldır dediğin şeyi yapıyorum gözüme çarpan ya da istediğim renkleri karıştırıyorum markalarına bakmadan, kozmetikçiler yapmayın diyor ama ton olarak hep farklı markaların boyaları hoşuma gidiyor :1: bence bir şey olmaz çok şüpheleniyorsan da içeriklerine bir göz at derim yakınsa birbirine karıştır gitsin :)

Çok teşekkür ederim boyadım bile valla mis gibi oldu :D

güle güle kullan canım, benim abartıp yarım tüp yarım tüp 3 rengi bile karıştırmışlığım var :1: diğer boyamaya kadar bekliyor diğer yarıları, kuaförlerin de bu konuda çok titiz olduklarını düşünmüyorum :15:

Bende şuan aynı durumdayım. Kumralın üç ayrı tonu mevcut neyse bir ay sonra tekrardan boya yapılıyor zaten :)

kuaförlerde karıştırıyordur ama aynı markadan karıştırmak daha makul gibi..

Back
X