bak bu son eklediğin resimde arka duvar rengi güzel aslında ,çok koyu kaçar dersen bir duvarını bu renge yakın duvar kağıdı yapabilirsin mesela ..diğer duvarlar yine kum beji olur ..
canım bende yeni yaptırdım evimi oturma odan için polisan romantik lila foto kendi evimden daha iyi anlarsınEki Görüntüle 662801
salonun içinde gizemli bej düşünebilirsinEki Görüntüle 662803
krem ve kahve tonları iyi olur, birde tatlım halıların çok güzel ama spor eğer değiştirmeyi düşünüyorsan yine krem tonlarında ve klasik model süper olur
Çok teşekkür ederim..halılarımı bu salon takımını almadan önce almıştım canım,eski yemek odası takımım koyu kahve tonlarında normal bir şeydi.Bime halı gelmişti,çok da ucuza almıştım ama her gören beğenmişti.Çok da kaliteli kullanışlı çıktı.Şimdilik kullanmam lazım,ama ilerde alabilirim.O yeni çıkan ince üstü desenli parlak halıları beğeniyorum.
tatlım koltukların cok hoş avangard tarz sanırım .parlaklığı gayet de güzel ışıl ışıl zevk meselesi sürekli oturmayacaksan üstünde iyi etmişsin alkala sadece günlük için olmaz bu koltuklar...
ben yerinde olsam duvara beyaz duvar kağıdı yaparım veya fildişi boya ..aksesuarlar beyaz olmalı beyaz cerceveler güzel olur..güle güle otur bu arada fiyatı ne kadar koltukların..sehpaların da güzel bacakları estetik.