Evde boyasan boyle bi sonuc alabilecek misin sac rengin koyu tam olmayabilir ama solbtaraftaki dah hosKızlar selam benm saç rengim bu
Eki Görüntüle 2833315 ve ben bu renkleri yapmak istiyorum malum evde boyayacağım sizce yakışır mı tutturur muyum..biri kızıl kahve diğeri kızıl sıcak çikolata ..
Sol taraftaki dediğiniz kızıl kahve mi ? Bana yakışır mı acaba ? O zaman ilk kuaföre sonra evde kendm boyayım bakalımEvde boyasan boyle bi sonuc alabilecek misin sac rengin koyu tam olmayabilir ama solbtaraftaki dah hos
En iyisi kuaförde yaptırtmak peki ikiside yakışır mıBen de hep evde boyuyorum yaklaşık 7 yıldır. Saçım sizin saç renginize benzer. Hiç bir zaman da aldığım boya rengi olmadı tutmadı.
Bunlardan daha koyu olacaktır rengi . Işıltılar da tutmuyor malesef.
Saçınızda boya varmı suankindeKızlar selam benm saç rengim bu
Eki Görüntüle 2833315 ve ben bu renkleri yapmak istiyorum malum evde boyayacağım sizce yakışır mı tutturur muyum..biri kızıl kahve diğeri kızıl sıcak çikolata ..
Çikolata kahvesi var ama Bayadır boyamıyorumSaçınızda boya varmı suankinde
Bende öyle yapıcam. Biraz ortalık düzelsin önce kuaföre sonra kendim boyamayı düşünüyorum .Sol taraftaki dediğiniz kızıl kahve mi ? Bana yakışır mı acaba ? O zaman ilk kuaföre sonra evde kendm boyayım bakalım
Boya varsa açmadan o renkler olmaz :) ben kuaförüm rengi kırarsan o boyalar istediğin gibi tutarÇikolata kahvesi var ama Bayadır boyamıyorum
Canim sana kullu sari da yakisir boyle koyulari tuturmak zor birazSol taraftaki dediğiniz kızıl kahve mi ? Bana yakışır mı acaba ? O zaman ilk kuaföre sonra evde kendm boyayım bakalım
En iyisi kuaförde yaptırmak sonrasında ben boyarım olmadı. Bana yakışır mı acaba yaBoya varsa açmadan o renkler olmaz :) ben kuaförüm rengi kırarsan o boyalar istediğin gibi tutar
Ben çok makyaj yapan bi insan değilim sarı olunca yapmak gerekir soluk görünüyor çunkuCanim sana kullu sari da yakisir boyle koyulari tuturmak zor biraz
Sari dedigim boyle bastan asagi degil dipler koyu uca dogru ac sari dedigim oyle civik degil interntten bak cok guzelleride varBen çok makyaj yapan bi insan değilim sarı olunca yapmak gerekir soluk görünüyor çunku
Kızıl yansımalı bir saç olur :)Kızlar selam benm saç rengim bu
Merhaba benim saçlarım şuan resımdekı sekilde 2 ay once mawi siyah boyadım aktı dipler koyu ama uçlar açık kahve. Ben evde açmadan palette çilekli cikolata rengine boyasam tutar mı?Boya varsa açmadan o renkler olmaz :) ben kuaförüm rengi kırarsan o boyalar istediğin gibi tutar
Mavi siyah boyadıysan hiçbi şekilde tutmaz, rengini açman gerekiyorMerhaba benim saçlarım şuan resımdekı sekilde 2 ay once mawi siyah boyadım aktı dipler koyu ama uçlar açık kahve. Ben evde açmadan palette çilekli cikolata rengine boyasam tutar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?