Saç Rengi ve Saç Boyama Boya rengi yardım

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.443
48
Kızlar selam benm saç rengim bu

20210424_073623.webp
ve ben bu renkleri yapmak istiyorum malum evde boyayacağım sizce yakışır mı tutturur muyum..biri kızıl kahve diğeri kızıl sıcak çikolata ..

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 77
  • images.webp
    images.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 89
Ben de hep evde boyuyorum yaklaşık 7 yıldır. Saçım sizin saç renginize benzer. Hiç bir zaman da aldığım boya rengi olmadı tutmadı.
Bunlardan daha koyu olacaktır rengi . Işıltılar da tutmuyor malesef.

Evde boyasan boyle bi sonuc alabilecek misin sac rengin koyu tam olmayabilir ama solbtaraftaki dah hos
Sol taraftaki dediğiniz kızıl kahve mi ? Bana yakışır mı acaba ? O zaman ilk kuaföre sonra evde kendm boyayım bakalım

Ben de hep evde boyuyorum yaklaşık 7 yıldır. Saçım sizin saç renginize benzer. Hiç bir zaman da aldığım boya rengi olmadı tutmadı.
Bunlardan daha koyu olacaktır rengi . Işıltılar da tutmuyor malesef.
En iyisi kuaförde yaptırtmak peki ikiside yakışır mı

Sol taraftaki dediğiniz kızıl kahve mi ? Bana yakışır mı acaba ? O zaman ilk kuaföre sonra evde kendm boyayım bakalım
Bende öyle yapıcam. Biraz ortalık düzelsin önce kuaföre sonra kendim boyamayı düşünüyorum .
İkiside güzel renkler kuaförünüz de yardımcı olur renk konusunda onlar daha iyi biliyor hangi tene hangi renk yakışır

Boya varsa açmadan o renkler olmaz :) ben kuaförüm rengi kırarsan o boyalar istediğin gibi tutar
En iyisi kuaförde yaptırmak sonrasında ben boyarım olmadı. Bana yakışır mı acaba ya

Boya varsa açmadan o renkler olmaz :) ben kuaförüm rengi kırarsan o boyalar istediğin gibi tutar
Merhaba benim saçlarım şuan resımdekı sekilde 2 ay once mawi siyah boyadım aktı dipler koyu ama uçlar açık kahve. Ben evde açmadan palette çilekli cikolata rengine boyasam tutar mı?

Eklentiler

• 20210710_232552.webp
    20210710_232552.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba benim saçlarım şuan resımdekı sekilde 2 ay once mawi siyah boyadım aktı dipler koyu ama uçlar açık kahve. Ben evde açmadan palette çilekli cikolata rengine boyasam tutar mı?
Mavi siyah boyadıysan hiçbi şekilde tutmaz, rengini açman gerekiyor

Back
X