Saç Rengi ve Saç Boyama Boya ustaları bir bakabilirmi??

sempaty34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
126
8
Gecen hafta kuaföre gittim saçımda boya vardı akıttı turuncu gibi acıldı üstünede bal köpüğü sürdü uçları cok güzel oldu hafifte ışıltı attı fakat dibi turuncu gibi bi renk aldı bu gecermi?? Akmazsa ne yapmam lazım yardım edinn uçları ve diplerin resmini attım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    217,7 KB · Görüntüleme: 140
  • image.jpg
    image.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 129
Gecen hafta kuaföre gittim saçımda boya vardı akıttı turuncu gibi acıldı üstünede bal köpüğü sürdü uçları cok güzel oldu hafifte ışıltı attı fakat dibi turuncu gibi bi renk aldı bu gecermi?? Akmazsa ne yapmam lazım yardım edinn uçları ve diplerin resmini attım

Merhaba sempaty34
10 yıllık envai çeşit saç boyama tecrübeme dayanarak bu turunculuğun yıkamayla akmasının mümkün olmadığını söyleyebilirim.Yoğun küllü açık kumrala boyaman gerekicek iki yada üç boyamada rengi oturur.Uçlara değil sadece turunculuğun indiği kısımlara kadar sürmelisin ki uçlar yeşermesin.

Merhaba sempaty34
10 yıllık envai çeşit saç boyama tecrübeme dayanarak bu turunculuğun yıkamayla akmasının mümkün olmadığını söyleyebilirim.Yoğun küllü açık kumrala boyaman gerekicek iki yada üç boyamada rengi oturur.Uçlara değil sadece turunculuğun indiği kısımlara kadar sürmelisin ki uçlar yeşermesin.
Küllü renkte yeşilimsi yapmazmı:KK43:

Platin saçlı bir bayan olarak evde saçımı boyarak yeşilimsi yaptım. Kuaförümün dediği ayne şuydu: Saçın yeşillenmesinin sebebi saç rengimin içerisinde kızıl, bakır , turuncu tonlarının olmamasıydı. Saçımı düzeltmek için hafif bakırlı bir tonla cila geçti, 1 haftada eski saçlarıma kavuşmuştum.

Son olarak kuaför düzeltmedikçe ne saçtaki yeşillenme ne de saçtaki bakırımsı turunculuk geçmiyor içini ferah tut.
Saçının uçlarına tek kelimeyle ba-yıl-dım:21:

Uçlarla diplerin arasında ne kadar fark var kuaförler neden böyle yapıyorlar anlamıyorum :S
C vitamini ile saç açma vardı nette görmüştüm kızıllığı biraz olsun akıtır sanıyorum hatta youtube da bi kız yapmıştı diplerdeki kızıllığı almak için c vitamini ile açıyormuş saçlarını bi bak istersen

X