Saç Rengi ve Saç Boyama Boya yapmak istemiyorum diyenler

Arastirmaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
64
0
86
41
Bolu
arkdaşlar normal kına yakmak istiyorum(kına taşı değil) saç diplerim 1 parmak kalınlığında enine açıldı.Saç boyuda kulak memesinden biraz aşağıda sizce yakılabilirmi?? önemli olan dipleri ama uçlara zararı olurmu yoksa biraz daha mı beklemeliyim.AcİL senağlama

1 parmak kalınlığında enine açıldı ne demek cnm ? saçında boya var mı?ben maalesef kına hakkında bir şey bilmiyorum kınayı sanırım bakım için yakmayı düşünüyorsun

1 parmak kalınlığında enine açıldı ne demek cnm ? saçında boya var mı?ben maalesef kına hakkında bir şey bilmiyorum kınayı sanırım bakım için yakmayı düşünüyorsun

kuzu ama benim çok beyazım var şimdi 3 parmak kalınlığında oldu enlem boylam fark yapmıyor kına yakarsam kökü başka uçları başkamı olu ki acaba?kendi saç rengi sarı kahve karışık saçlarımdada kızıl akınca :açık kızıl ve koyu kızıl kaldı şimdi rengarengim...
şöyle birşeyde var ben kına yakmak istiyorum ama açık kızıl renk değilde siyaha dönük bir renk istiyorum kına taşı hariç bir formülü yokmu bunun fisfisfis

Kına saç köklerini kapattığı için saçın hava almasını engelliyomuş ve bu nedenle saç dökülmelerine neden oluyomuş diye biliyorum.saçlarında seyrelmeler varsa yapma bence bu sefer iyice döker saçını.

arkadasım sacına kın yakmıstı sonradan cok pısman oldugunu cok ıı hatırlıyorum cunku sonra hıc bır boya sacını tutmadı cok ugrastı ve kuafore kınanın saclara hava aldırmadıgını soylemıs yanı zararlı demıs kına hakkında bıldıgım bu

hint kınası yapmıştım daha önce. döktü saçımı. burda okuduğum kadarıyla da kimse memnun değildi kınadan. bilgine...

Benimde arkadaşım yapmıştı inanılmaz döküldü saçları çok pişman oldu..Hala uğraşıyo saçlarını eski düzenine sokmak için

boya yapmak istemiorum diyenler demişsin bende sandımki boyada kınada istemeyenler yazıo :))

anneme kına yapmıştık iyi oldu dökülmedi ama ben hint kınası yaptım mahvetti saçlarımı

demekki el kınası yakılması lazım saça...kınada yağlar gibi bazılarına yarıyor bazılarına yaramıyor dimekki:)
kınanın içine otlar katarak yapanlarda varmış ama onların yorumları nerdeki:)
kısaca kınanın hastasıyım bir kişi iyi geliyor dedi ama eminim birçok kişinin işe yarıyor diyeceğini ama tam anlatımlı istiyorum işte hani ot felan katılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…