Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boyadan sacim kirildi ve cok cansiz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
144
51
98
38
öncelikle merhabalar!
Benim bir sorum var saçımı 9 sene hic boyamadim beyazlar cikinca siyaha boyadım ama malesef ondan sonra cok dökülmeye ve kirilmaya başladı simdi dogal ince telli saclar icin sampuan kullanıyorum.. evde yapabileceğim doğal saçıma iyi gelecek tarifleriniz var mı?
Bu arada saclarim zaten cok inceydi zaten suan daha da inceldi uçlarını kestirdim ama her tarafinda kucuk kucuk kırık saclar var.

Cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler

Bepanten, evigen ve bemiks ampulleri badem yağının içine koyup hepsini haftada 1 defa saçınıza sürbilirsiniz hatta ben ona üşendiğim için o ampulleri şampuanıma koyuyordum baya faydası olmuştu.

benim saçlarım platin ve uzun. açma işlemi olduğundan 7 yada 8 sene bir kopuyor. 2 sene önce koptu yine. hemde çok kötü oldu. mayonez maskesi önerdi kuaförüm. mayonezi saçına sürüp bekliyorsun yarım saat sonra yıka çok iyi geliyor hem besliyor hemde uzatıyor. birde revox at kuyruğu şampuanı kullandım. şu andada vitaminlisini kullanıyorum. tavsiye ederim

Eklentiler

• 1_org_zoom.webp
    1_org_zoom.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 54
benim saçlarım platin ve uzun. açma işlemi olduğundan 7 yada 8 sene bir kopuyor. 2 sene önce koptu yine. hemde çok kötü oldu. mayonez maskesi önerdi kuaförüm. mayonezi saçına sürüp bekliyorsun yarım saat sonra yıka çok iyi geliyor hem besliyor hemde uzatıyor. birde revox at kuyruğu şampuanı kullandım. şu andada vitaminlisini kullanıyorum. tavsiye ederim
Bu sampuani nerden alabilirim acaba benviyana da yaşıyorum

Back
X