- 7 Kasım 2017
- 559
- 326
- 53
Gidip bir iş bulup da bu evde kalmayabilirim. Okulumun bitmesini beklersem sinir hastası olurum, dersimi etkiliyorlar. Zaten muhatabım değil aylardır da böyle ama ortada bir sofra varsa onda benimde hakkım var, herşeyde benimde hakkım var. Ben onunla sofraya bile oturmasam bana neler neler diyor, örnek vereyim anneme itle köpekle yemek yiyorsun bana başka bir sofra kur demişti, yine klasik annem ağzını açmamıştı. Sadece herşey benim demesi sinirime dokunuyor ve anneminde ona destek çıkması beni dövmesini de haklı bulmasına dayanamıyorum. Üstüne üstlük evimin yanında bir sapık yaşıyor ben ne hallerle uğraşıyorum. Birazdan psikiyatra gidicem, sinirden kendimi dişliyorum.Şu anda sen okuyup mesleğini eline almadan o eve bağımlısın. Yapabileceğin en iyi şey asla abinle muattap olmamak. Kızartmasını da yesin zıkkım yesin. Canın isterse git kendine kızart. Onunla hiçbirşekilde konuşma taviz verme yüz verme. Sana bulaşmasına sebep olma. Mesleğini eline alınca da defol git o evden bir daha konuşma. Sen zaten o insanların zihniyetlerini değiştiremezsin ki. Kendini yıpratma boş yere.