Benim oglum da 15 aylik ve canı isterse patates kızartmasi tarhana corbasi falan iciyor. sebze bakliyat yemiyor. ben dun tuzlu bol sebzeli bir kek yapip eline tutusturdum. Bayıla bayıla 2 dilim kek yedi. sebzeyi ancak boyle yedirebiliyorum. degisik seyler arayişında bizimki :)bence üzerine gitme ne zmn acıkırsa o zmn yesin ac kalınca mecbur yiyolar
normalde cok üstüne gitmiyorum , dün iyice kendi haline biraktim, aksam bi güzel köftesini yedi . Bi deneyin sizdeBizdede aynı sıkıntı mevcut napacam bilemiyorum bende oofff
hic ac biraktinmi? yani israrci olmadan , hic bekledinizmi acikip size gelmesini?Arkadaslar benim oğlumda 15 aylık ve cok fazla seçici birde sevmediği birşeyse asla çiğnemiyor ve direk yutuyor buda beni endişelendiriyor çiğnemeyecek diye.her öğünümüz bir savaş TV karşısında mama sandalyesin de bile zaptetmek cok zor ve bizde vitaminlerde fayda etmiyor hic bir sey açmıyor iştahını anne sütü normal sütte yok
oww, zor yaa.... ama yemek zorunda. sevdigi yemek varmi? sirf karnina biseyler girsin diye dogruda degil tabi, ama en azindan karni doyar . su iciyormu?? gun boyunca durumu nasil peki? neselimi? yoksa sinirlimi?Evet denedim bir gun boyunca istemedikçe vermedim ama sonuç yine aynı ikinci kasıktan sonra tüm ilgisini kesiyor yemekle iki kasık abartısız =)
bende de aynı durum var suan 15 aylık yemiyor sadece biberon istiyor ne yapabilirim değişik şeyler bilemiyorumbenimde cok yemek secen oglum var. kendi haline biraktigim halde , acken bile sevmedigi biseyi yemiyor. üstüne varmiyorum , aciktigini muhakkak belli ediyor ama herseyi yemiyor
corba veremiyorum , gecen sene tarhanayi cok seviyordu. Simdi corba istemiyor ... anlamadim gitti
gercekten zor...benim oglan evvelden daha iyiydi... cok memnundum, simdi baya bozdu , fakat aciktiginda bos ekmek yemesini seviyor, katik atamiyor. Gerci nutellayi getiriyor yicem , ekmek cikolata yicem diye. Onu da afiyetle yiyor.bende de aynı durum var suan 15 aylık yemiyor sadece biberon istiyor ne yapabilirim değişik şeyler bilemiyorum
seninki kaç yaşında yada aylikgercekten zor...benim oglan evvelden daha iyiydi... cok memnundum, simdi baya bozdu , fakat aciktiginda bos ekmek yemesini seviyor, katik atamiyor. Gerci nutellayi getiriyor yicem , ekmek cikolata yicem diye. Onu da afiyetle yiyor.
Allah yardimcin olsun , zor vallahi.
simdi 3 yasinda , abiside gerci oyleydi, simdi durumu iyi cok sukur.seninki kaç yaşında yada aylik
benimki 15 aylık suan hiç bişey yemiyor seçiyor yemek ne onerirsinhic ac biraktinmi? yani israrci olmadan , hic bekledinizmi acikip size gelmesini?
seninki büyümüş maşallahsimdi 3 yasinda , abiside gerci oyleydi, simdi durumu iyi cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?