• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle aile olmaz olsun

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Ben yeni işe başladım aldığım maaş 600 tl. Telefonum bozuk tel almak istiyorum.babama bana telefon alırmısın dedim ben sana maaşımı aldıkca öderim dedim bana çok ağır laflar etti almıyorum lan ne alcakmışım kazanda al beni dinden imandan çıkarma terbiyesiz dedi şimdi benim tek suçum tel alırmısın demek aileme demiycem de kime diyeceğim telefon isteğimi bilmiyorum Ağlıyorum sinirden çok Üzgünüm gerçekten kredi kartım yok sadece babama kendi kartına geç ödeyeyim dedim bana annem babam ne beddualar etti geber diye. Telim bozuk olmasa böyle birşey istemezdim demekki bi yaştan sonra baba evine bile sığamıyor insan. Zaten ailem hep beddua eder bana en ufak hatam da. Ben artık soğudum onlardan bu olaydan so:KK61::KK61:nra

:KK43::KK43::KK43:
çok üzüldüm durumunuza
yazacak pek fazla şey de bulamadım açıkçası
ama şu bir gerçek
haksız beddua döner dolaşır beddua edeni bulur...

inanamıyorum bu ailelere yaa.nasıl böyle davranabiliyorlar.İnsan şüphe ediyor bazen onların gerçek çocuğu olduğundan :KK43:

Gsm şirketleri aylık ödemeyle telefon satıyor. Kimseye muhtaç olmadan bu şekilde alabilirsiniz.

Anne babalar bazen tuhaf davranabiliyor. Beklemediğimiz tepkiler alabiliyoruz. Sıkmayın canınızı.

uzme kendini canim yaslari buyumus ama akillari kucuk kalmis kusura bakma.
calis kazan kendin al kimseninde dirdirini cekmemis olursun.

inanamıyorum bu ailelere yaa.nasıl böyle davranabiliyorlar.İnsan şüphe ediyor bazen onların gerçek çocuğu olduğundan :KK43:

ki gerçek çocuğu olmayan çocuklara da pırlanta gibi davranan anneler babalar var

kaç yaşındasınız... hem anneniz hem babanız neden bu kadar ufak bir sebepten dolayı size bu kadar ağır laflar ediyorlar ki... yani durup dururken böyle şeyler için bir anne ve baba neden bu kadar ağır konuşur ki... evle ilgili sorunlu bir geçmişiniz mi var....

Gsm şirketleri aylık ödemeyle telefon satıyor. Kimseye muhtaç olmadan bu şekilde alabilirsiniz.

Anne babalar bazen tuhaf davranabiliyor. Beklemediğimiz tepkiler alabiliyoruz. Sıkmayın canınızı.
sephoraya katiliyorum
Faturali hattina aylik yansitiyorlar taksitleri

babanin tavrina sinir oldun.
Bunlarda BABA mi yaa

Bu arada yasiniz kac

kaç yaşındasınız... hem anneniz hem babanız neden bu kadar ufak bir sebepten dolayı size bu kadar ağır laflar ediyorlar ki... yani durup dururken böyle şeyler için bir anne ve baba neden bu kadar ağır konuşur ki... evle ilgili sorunlu bir geçmişiniz mi var....

sorunlu geçmiş de olsa, insan çocuğuna "geber" diye beddua eder mi?

Sorunlu bi geçmişim yok kpss kazanamadm bi süre işsizdim işe girdim şimdi dersane parası ehliyet parası biriktirmek için bi yandan hem. Bana en azından güzellikle anlatabilirdi ama beni rencide etti bende bi genç kız olarak incindim

sorunlu geçmiş de olsa, insan çocuğuna "geber" diye beddua eder mi?
tabi ki etmez diyemiyorum.... çünkü ediyorlar... ama sebep ne olursa olsun etmemeliler... bu soruyu durup dururken neden bu tepkileri diye merak ederek sormuştum.... yani yakın zamanda bişey mi yaşandı da bu kadar tepkili cevaplar veriyorlar diye....

Sorunlu bi geçmişim yok kpss kazanamadm bi süre işsizdim işe girdim şimdi dersane parası ehliyet parası biriktirmek için bi yandan hem. Bana en azından güzellikle anlatabilirdi ama beni rencide etti bende bi genç kız olarak incindim
ne güzelde çalışıyormuşsun... ehliyet parası... dershane parası... bunları da düşünüyorsun... başka kardeşin var mı... onlara da mı aynı tepkiyi gösteriyorlar diye merak ettim....

28 yaşındayım.anlamadığım konu şu bazı şeyleri başarırken poh poh aferin ama işlerine gelmeyince birşey isteyince böyle diyorlar sa demekki başarıma sevinmeleri sahte imiş

Aldığım maaş az tel parası biriktirmek zaman alacak hattım kontörlü gsm şirketleri sekiz ay sanırım fatura sını düzenli ödeynlre tel veriyor araştırdım. Ama geber ne demek bilmiyorum gerçekten soğudum suçum tel istemek benim sadece

Allah Allah sanki evin tapusunu istediniz hepi topu telefon parası ki o da geri ödemek şartıyla.. :KK57::KK43:

Allah Allah sanki evin tapusunu istediniz hepi topu telefon parası ki o da geri ödemek şartıyla.. :KK57::KK43:
aynen öyle alt tarafı bi telefon herhalde ödemem diye korktular :( zaten annem bile çalışır ben işsizken bana 10 tl verirdi aylık bi genç kıza on tl neyine yeterse her neyse konu o değil tabide bilmiyrm zoruma gtti bide ben odamda bu duruma üzülüp ağlarken rahatca mutfakta tavuk yemeleri yani işte şunu anladım bu haytta belli yaştan sonra baba evine bile fazla geliyorsun :(:(

sürekli yaştan bahsediyorsun... sana karşı tavırları belli bir yaştan sonramı değişti....

Back
X