Kardeşiniz vefat etti miNerden başlasam bilemiyorum.Ama bazen çok doluyorum ve buraya içimi dökmek istedim.Annem ve babam boşandığında ben 14 kardeşim 9 yaşındaydı.Biz babamla yaşadık hep o baktı.Anneme ne zaman gitsek kendi derdine düşmüş sevgilileri olan biz sanki misafirmişiz gibi davranan bir insandı.Zamanla görüşmez olduk vs.Aradan 7 sene geçti.Sonra kardeşim okula gitmiyordu birçok sorun yaşıyordu.Babam anne sevgisi eksikliği çekiyor diye çok uğraştı anneme yolladı falan.Ama çocukla hiç ilgilenmedi resmen üvey evlat gibi davrandı.Oğlun 7 yıl sonra evine gelmiş hemen sevgilisiyle emri vaki yapıp tanıştırdı vs.Neyse babam hep sahip çıktı zaten geri aldı kardeşimi.Ama maalesef toparlayamadık hiç onu.16sında intihar etti.Annem olacak kadın şimdi süslenip fotoğraf falan atıyor.Hiç mi üzülmez bir insan.Ben niye böyle bir annenin çocuğuyum.Benim de başıma bir sürü iş açmıştı zaten onunla konuşunca şimdi şimdi fark ediyorum.
Babam evet çok iyiydi Allah razı olsun .Ama anne eksikliği başka oluyor.Ve babam tek başına yetemedi maalesefKardeşiniz vefat etti mi
Başınız sağolsun
Öyle güzel bı babanız varken çocuk neden buncaeksiklik duydu acaba , şaşkınım
Kendiniz için psikoterapi almayı düşündünüz mh
Bence bı yardım almalısınızBabam evet çok iyiydi Allah razı olsun .Ama anne eksikliği başka oluyor.Ve babam tek başına yetemedi maalesef
Evet böyle oldu.Ben içimdeki bu öfkeyi nasıl dindiricem.Hala süslenip fotoğraf atabiliyor.Kardeşimin ölüsünü görmeye sevgilisi içki şişeleriyle gelebiliyor.Daha kaç ay geçti.Süslenip whatsap profil resmi değiştiriyo sürekli.İntihar mi etti aman Allahım ya canım yavrum mekanı cennet olsun nasıl içim acıdı anlatamam
Başlığa istinaden diyorum ki keşke hiç olmasalar
Öyle üzüldüm ki size
Şöyle dusunursek babam vefat ettiğinde ben 10 en küçük kardesim 3 yaşındaydı annem bize hem babalık yaptı hem annelik ama tam tersi olsaydı babam belki yetemezdi bazen öyle düşünüyorum babam annem gibi bize hem annelik hem babalık yapamazdı belki anne farklı oluyor dediğiniz gibi kardeşiniz için çok üzüldüm başınız sağolsun . Keşke anne baba olmak içinde bı sınavdan gecilse yada ne biliyim böyle insanlar keşke anne baba olamasalar ama varlar çok varBabam evet çok iyiydi Allah razı olsun .Ama anne eksikliği başka oluyor.Ve babam tek başına yetemedi maalesef
Hayır vefat ettikardeşiniz yaşıyor mu ?
allah rahmet eğlesinHayır vefat etti
Ne denir ki yazıklar olsun sımsıkı sarılmak isterdim o yavruya 16 yaşında hayattan bikmak ne demek gerçekten gözlerim doldu inanın yazıklar olsunEvet böyle oldu.Ben içimdeki bu öfkeyi nasıl dindiricem.Hala süslenip fotoğraf atabiliyor.Kardeşimin ölüsünü görmeye sevgilisi içki şişeleriyle gelebiliyor.Daha kaç ay geçti.Süslenip whatsap profil resmi değiştiriyo sürekli.
Anne eksikliği çok büyük evet babanizda uğraşmış ne güzel ama sadece sebep bu değildir kardeşinizin psikolejik sorunları vardı demekki.. anne babasız yaşayan çokta güzel hayatlar kuran insanlar var bunlardan biri olarak söylüyorum..boş yere ahkâm kesme diyen olmasın.. aynı psikolejik sorunları sizde hissediyorsanız destek alın aile tetikleyici oluyor bu konularda ne yazikkiBabam evet çok iyiydi Allah razı olsun .Ama anne eksikliği başka oluyor.Ve babam tek başına yetemedi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?