• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle annelik mi olur ?

svd_03

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
22
2
8
İstanbul
merhaba anlatıcak kimsem yok yalnızlıgın dibine vurmus durumdayım. su an 19 yasındayım kendimi tanımaya başladığımda 6 yasındaydım.. annem babamı bildim bileli aldatıyor aldattıgı kişi yıllar içerisinde değişti. mesajlarını gördüm bulustugu adamı gördüm.. konusmalarının ıcınde uygunsuz kelimeler geciyordu. babama gösterdim sustu konusmadı benımle agladı. baban bişey demiyor mu diceksiniz. inanıp inanmamak size kalmıs ama babamın üstünde büyü var papaz büyüsü oldugundan süpheleniyorum. babam bu hayatta tek tutunacak dalım 14 yasında başka bir şehre okumaya gittim. küçücük bir kızken.. şimdi üniversite okuyorum eve gitmek istemiyorum. ben yokken annem babamı fitneliyor yalan yanlıs seyler anlatıyor. astım hastasıyım bugun kriz geldi ve benim artık dayanacak gücüm kalmadı. tutunamıyorum bu hayata. büyük hatalar yapmaktan korkuyorum.. yalvarırım yardım edin..

geçmiş olsun annen babani sana karşi ne soyleyipte dolduruyor

Off. Allah kimseyi sasirtmasin diyorum.
Her doguran anne olamiyor iste. Hayatini egitimine ada. Gelecegini iyi sec. Her konuda bilgili ol. Iyi bir yerlere gel. Ve düzgün bir adamla evlenip duzgun bir eş ve düzgün bir anne ol. Hakkinda hayirlisi olur insallah.
Ha annen ve baban icin de her zaman dua et.

geçmiş olsun annen babani sana karşi ne soyleyipte dolduruyor
ona kötü söz söylediğimi gizli işler cevirdigimi söylüyor. anne tarafında herkesle düşman gibiyim cunku annemın konusmalarına göre hareket ediyor. yemek yediğimizde bile yüzüme bakıp senden iğreniyorum diyor. o yediğim yemek boğazımda düğüm düğüm kalıyor..

Konun birazdan kapanir demedi deme

Off. Allah kimseyi sasirtmasin diyorum.
Her doguran anne olamiyor iste. Hayatini egitimine ada. Gelecegini iyi sec. Her konuda bilgili ol. Iyi bir yerlere gel. Ve düzgün bir adamla evlenip duzgun bir eş ve düzgün bir anne ol. Hakkinda hayirlisi olur insallah.
Ha annen ve baban icin de her zaman dua et.
o zamana kadar bu olaylar beni daha fazla yıpratıcak. benım yasımdakı kızların sevgili sorunları alamadıgı ayakkabı giyemediği kıyafetler sorunken ben bambaska bi dünyadayım omuzlarım küçük ama dü nyanın yükünü tasıyorum..

o zamana kadar bu olaylar beni daha fazla yıpratıcak. benım yasımdakı kızların sevgili sorunları alamadıgı ayakkabı giyemediği kıyafetler sorunken ben bambaska bi dünyadayım omuzlarım küçük ama dü nyanın yükünü tasıyorum..

Ne yapabilirsin canim? Bununla yasamayi ogrenmelisin. Yapacak baska ne olabilir? Sabirli olmalisin. Anneni kurcalama. Kurcalama ki daha da hayal kirikligina ugrama. Gez, eglen. Ailen icin dua et.
Kendini üzme. Daha cok gencsin..

Ne yapabilirsin canim? Bununla yasamayi ogrenmelisin. Yapacak baska ne olabilir? Sabirli olmalisin. Anneni kurcalama. Kurcalama ki daha da hayal kirikligina ugrama. Gez, eglen. Ailen icin dua et.
Kendini üzme. Daha cok gencsin..
Ben babamıda kaybetmek üzereyım. boşansak nolur siz perişan olursunuz ben bu hayattan çok mu memnunum diyor.. Ailede başkıyor ya hayatın, benimkide ailemle beraber bitti. yaşamak istemiyorum artık

Annenle babanın ilişkisi nasıl? Mutlu gibi mi görünüyorlar?

Ya ne denir ki ...
Çok isterdim, içini rahatlatacak, yüzünü güldürecek birşeyler yazayım ama...
Büyü falan değildir, vardır bir sebebi güzelim. Belki baban annene çok aşık, belki "aldatılan adam" olarak bilinmek istemiyor.. İnsan psikolojisi, akıl sır ermiyor işte bazen.
Sen okulunu bitir, hayatını kur. Kimsenin hesabı kimsede kalmaz.

Ya ne denir ki ...
Çok isterdim, içini rahatlatacak, yüzünü güldürecek birşeyler yazayım ama...
Büyü falan değildir, vardır bir sebebi güzelim. Belki baban annene çok aşık, belki "aldatılan adam" olarak bilinmek istemiyor.. İnsan psikolojisi, akıl sır ermiyor işte bazen.
Sen okulunu bitir, hayatını kur. Kimsenin hesabı kimsede kalmaz.
bu süre içerisinde ya canımdan olucam yada kendımden. kanser tedavisi gördüm bi kere destek olmadı sırf onun yaptıklarının farkındayım diye. görüpte susamamki

Böyle annelik olmaz evet.
Annenin kişiliği hatalari yüzünden ne bunalima gir ne hata yap.
Onlar onun yanlışı ve senin hayatını etkilemesin.
Aksine daha dik dur daha iyi bir kadin ol eşine daha iyi bir es ol çocuklarına iyi bir anne ol.
Baban konusunda da üzülme annene inanmiyordur.

merhaba anlatıcak kimsem yok yalnızlıgın dibine vurmus durumdayım. su an 19 yasındayım kendimi tanımaya başladığımda 6 yasındaydım.. annem babamı bildim bileli aldatıyor aldattıgı kişi yıllar içerisinde değişti. mesajlarını gördüm bulustugu adamı gördüm.. konusmalarının ıcınde uygunsuz kelimeler geciyordu. babama gösterdim sustu konusmadı benımle agladı. baban bişey demiyor mu diceksiniz. inanıp inanmamak size kalmıs ama babamın üstünde büyü var papaz büyüsü oldugundan süpheleniyorum. babam bu hayatta tek tutunacak dalım 14 yasında başka bir şehre okumaya gittim. küçücük bir kızken.. şimdi üniversite okuyorum eve gitmek istemiyorum. ben yokken annem babamı fitneliyor yalan yanlıs seyler anlatıyor. astım hastasıyım bugun kriz geldi ve benim artık dayanacak gücüm kalmadı. tutunamıyorum bu hayata. büyük hatalar yapmaktan korkuyorum.. yalvarırım yardım edin..
Ah canım, seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
Aynı şeyleri yaşamadık ama aynı duyguları paylaştığımıza eminim.
Bazen bu hayatın kahrını çekemiyorum diyorum, isyan etmek istemediğimden susuyorum.
Sana teselli olarak şunu söyleyebilirim, kendimi de böyle teselli ediyorum.
Elbet bir gün geçecek, güzel günler uzak değil inşallah.

Böyle annelik olmaz evet.
Annenin kişiliği hatalari yüzünden ne bunalima gir ne hata yap.
Onlar onun yanlışı ve senin hayatını etkilemesin.
Aksine daha dik dur daha iyi bir kadin ol eşine daha iyi bir es ol çocuklarına iyi bir anne ol.
Baban konusunda da üzülme annene inanmiyordur.
babamda evde bunalıyor bana yükleniyor. daha ne kadar dayanabilirim inanın bilmiyorum..

Ah canım, seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
Aynı şeyleri yaşamadık ama aynı duyguları paylaştığımıza eminim.
Bazen bu hayatın kahrını çekemiyorum diyorum, isyan etmek istemediğimden susuyorum.
Sana teselli olarak şunu söyleyebilirim, kendimi de böyle teselli ediyorum.
Elbet bir gün geçecek, güzel günler uzak değil inşallah.
ne zaman böyle düşünsem ardından beni yıkacak bi cok sorunla karsılasıyorum. eskiden daha güçlüydüm dik durabılıyordum. ama su an uçan kuşa bile ağlayabılırım.kafam bu sekılde dolu oldukca ne kadar eğitimime devam edebiilirim onuda bilmiyorum. yurtta arkadaslarım anneleriyle konusunca içim öyle acıyorkı. öyle özeniyorum ki. ama biliyorum hiçbir zaman onlar gibi bi annem olmayacak

ne zaman böyle düşünsem ardından beni yıkacak bi cok sorunla karsılasıyorum. eskiden daha güçlüydüm dik durabılıyordum. ama su an uçan kuşa bile ağlayabılırım.kafam bu sekılde dolu oldukca ne kadar eğitimime devam edebiilirim onuda bilmiyorum. yurtta arkadaslarım anneleriyle konusunca içim öyle acıyorkı. öyle özeniyorum ki. ama biliyorum hiçbir zaman onlar gibi bi annem olmayacak
Yazıp yazıp siliyorum diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
Psikolojim yerle bir olduğu için pek kelime bulamıyorum.
Şuna eminim ki annenin yeri bambaşka.
Bir şarkı var ben her duyduğumda ağlarım eller kadir kıymet bilmiyor anne senin kadar kimse sevmiyor anne diye.
Senin için daha zor olduğuna eminim ama babana tutunabilirsin.
Annen seni illaki seviyordur, belki onun da sorunları vardır.

Iste bu olanlari dusun , ve gelecegini iyi kur..
Okulunu bitir kendine yeni bir hayat kur.
Ancak oyle kurtulursunn..

yaa şimdi
söylediklerin doğru ise
açıkcası çok vahim durum

ama ben büyü olayına inanmam
babana da anlam veremedim gözüne soka soka aldatılan bir adam nasıl sessiz kalır
bunun altında farklı nedenler olmalı
büyü deyip geçmek kadar cahilce şeyleri bir üniversite öğrencisine hiç yakıştıramadım

ayrıca annen konusunda yorum yapmıycam

sen şimdi derlerine ve sağlığına konsantre ol

anlaşılan
ne baban ne de annen
seni senden çok düşenecek kadar duyarlı insanlar değil
bu sebeple
önce kendini düşün

belliki onlar bu düzene alıştırmış kendini

Anlamiyorum ben ya git madem mutlu degilsin sevgilinle evlen. Benim annemde ben daha 7 aylikken yapmis aynisini sonrada ogrenilince cekip gitmis. Sen kendini ferah tut. Büyuye falan inanma. Babanin psikolojik problemleri vardir belki.Ama anneannen deden falab yokmu hi aile buyugu konusup anlatasan?

Back
X