- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babamda evde bunalıyor bana yükleniyor. daha ne kadar dayanabilirim inanın bilmiyorum..
ve birde erkek kardesim..Bence baban olanların farkında o yüzden böyle davranıyor,
bu psikolojiyle sağa sola saldırıyor ,böyle yaşanmaz boşansın .
Bu hikayenin en masumu sensin.
bayram geliyor eve gitmek mi ölmek mi deseler düşünmeden ölüm derim. Bayram sevincim bile yokşu büyü işine girmeyelim de....madem babanı seviyorsun babanın bi geliri varsa boşansın ...tut babanla bi ev oku üniversiteni....annende daha özgür hayata devem etsin...
peki bi erkeğin bu kadar seye göz yumması normal mi? o kadın seytan ondan hersey beklenırbüyüyle müyüyle olcak bir iş degil bu...bunlarada pek inanma...
annen ve babanın hastalıklı bir ilişkisi var...olan tabi yine her zamanki gibi gene cocuklara oluyor...
sen onların ilişkisini düzeltemezsin bunu unut...sen okulunu oku bitir...kendine yeni bir düzen kur...onların hastalıklı ilişkilerinden de uzak dur...
annen kadar baban da suçlu...kadının aldattıgını biliyor kılını kıpİrdatmıyor...lütfen büyü demeyin buna..
tatlım sen çok aklı başında bir kızsın belli ki. bunları fark ettiğine ve yanlış olduğunu bildiğine göre altın gibisin maşallah. lütfen kendini bırakma ve sakin ol biraz. yanlışın ne olduğunu bildiğine göre yanlış yapmazsın sen. bundan sonra yetişkin bir insan olarak gör kendini ve kendini geliştirmek adına çalış olur mu? eğer ailem bana zarar veriyor diyorsan, ilişkilerini resmi tut, eğitimin bitmemiş olmalı? üniversiteni bitirmeye çalış, sonra kendine farklı bir ilde iş ve eş bulup bu durumlardan uzaklaşırsın.merhaba anlatıcak kimsem yok yalnızlıgın dibine vurmus durumdayım. su an 19 yasındayım kendimi tanımaya başladığımda 6 yasındaydım.. annem babamı bildim bileli aldatıyor aldattıgı kişi yıllar içerisinde değişti. mesajlarını gördüm bulustugu adamı gördüm.. konusmalarının ıcınde uygunsuz kelimeler geciyordu. babama gösterdim sustu konusmadı benımle agladı. baban bişey demiyor mu diceksiniz. inanıp inanmamak size kalmıs ama babamın üstünde büyü var papaz büyüsü oldugundan süpheleniyorum. babam bu hayatta tek tutunacak dalım 14 yasında başka bir şehre okumaya gittim. küçücük bir kızken.. şimdi üniversite okuyorum eve gitmek istemiyorum. ben yokken annem babamı fitneliyor yalan yanlıs seyler anlatıyor. astım hastasıyım bugun kriz geldi ve benim artık dayanacak gücüm kalmadı. tutunamıyorum bu hayata. büyük hatalar yapmaktan korkuyorum.. yalvarırım yardım edin..
allah yrdmcn olsun canım ne deyim çok zorbayram geliyor eve gitmek mi ölmek mi deseler düşünmeden ölüm derim. Bayram sevincim bile yok