Benim hasas noktami biliyor kac defa uyardim niye ayni konuyu aciyor kiTakılmış sadece size...
Benim hasas noktami biliyor kac defa uyardim niye ayni konuyu aciyor ki
Evet yazin yapti kac ay gecti yine hadi sizde coxuk yapin sanki biz istemiyoruz nasip olmuyor ne yapalimUyardiysaniz iyi niyetli olmayabilir tabi. Surekli yapiyorsa görüşmemek lazım, samimi de bulmuyorsaniz.
Ne yapmam lazim ki kirmak istemiyorum ama onlar beni kiriyor hemd3 cokHaklisiniz ama buyukluk sizde kalsaymis bu arkadas biliyor mu tedavi gordugunuz belki guzel dilekte bulunmustur beraber hamile kaliriz umarim diye.
Benim 2 yil bebegim olmadi ama bir gun bile kimseyi terslemedim banada diyorlardi yap diye beraber zamanda olsun diye takmiyordum.
Sonra rabbim nasip etti.Biraz kalplere sefaflik ve naiflik temenni ediyorum.
Tutar tabi cunku gorusuyoruzUnutmuştur...hemen alinganlik yapmayin
Isi gucu yok cocugunuzun olup olmadigini mi tutcak aklinda
Evet evet biliyorSizin çocuk istediğinizi ama olmadığını biliyor mu?
Bide samimi gorupte herseyimi anlattigim insan bunu yapiyor banaSizi üzen insanlarla görüşmeyin. İyi cevap vermişsiniz.
Soyledim hepsini suan tedavi oldugumu soylemedim cunku kimsenin aramasini istemiyorumYaa benimde arkadaslarim oyle diyor hadi olsun da beraber buyusun cocuklarimiz filan diye..
Ben de insallah diyorum
Gurbette oldugumuz icin..
Soylemedim de olmadigini..
Duyacagiz nabalim herkes de fesad degildir boyle oldugu icin herhalde.. hassasiyetinizdendir belkim siz daha iyi tanrsniz bilmem ama soledinizmi herseyi kendisine?
Anladim insallah olur ya soyleniyor iste inanin bende cok duyuyorum ama nabayim es geciyorum bi sekilde ortamda..Soyledim hepsini suan tedavi oldugumu soylemedim cunku kimsenin aramasini istemiyorum
Anladim insallah olur ya soyleniyor iste inanin bende cok duyuyorum ama nabayim es geciyorum bi sekilde ortamda..
Hatta en yakin arkadasim var her defasinda hadi artik yapsanayiz diyo konusup durur binkere istedigimizi bildigi soyledigim halde. Bende dalgaya vuruyorum anlasilmayinca :)) severim de kendisini ama hafiza balikca.biraz tazeliyor iste :))
Allah yardimciniz olsun guzel haberleri alirsinz insallah uzaktan tedavi olmakta zordur dmi?
Evet zor ama ne yapayim nasip inanin belki bazilarina abarti gelebilir ama abartmiyorumAnladim insallah olur ya soyleniyor iste inanin bende cok duyuyorum ama nabayim es geciyorum bi sekilde ortamda..
Hatta en yakin arkadasim var her defasinda hadi artik yapsanayiz diyo konusup durur binkere istedigimizi bildigi soyledigim halde. Bende dalgaya vuruyorum anlasilmayinca :)) severim de kendisini ama hafiza balikca.biraz tazeliyor iste :))
Allah yardimciniz olsun guzel haberleri alirsinz insallah uzaktan tedavi olmakta zordur dmi?
Bi sekilde tikayin kulaklarinizi artik herkese dert anlatilmadigi gibi herkesten ayni tepkiler gelmiyor bunu biz yonetemeyiz.. acmayin telefonlari islerim vardi filan diyin uzulecekseniz cok..Evet zor ama ne yapayim nasip inanin belki bazilarina abarti gelebilir ama abartmiyorum
Bugun acmadim kac defa aradi bakmadim en son actim yineBi sekilde tikayin kulaklarinizi artik herkese dert anlatilmadigi gibi herkesten ayni tepkiler gelmiyor bunu biz yonetemeyiz.. acmayin telefonlari islerim vardi filan diyin uzulecekseniz cok..
Kendinizce tabi uzulmus olabilirsiniz
Kolay isler degil cunku gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?