kimse için kendinizden ödün vermeyin belli ki istemiyor görüşmek sizde istemeyin muhtaç değilsiniz sonuçta onun varlığına öyle değil mii ??
sen elinden geleni yapmışsın arkadaşın seninle konuşmak istemiyor demek ki
yapacak bir şey yok.öküz ölmüş ortaklık bozulmuş
teşekkürler canım evet istemediği belli ama nedeni?önceden istiyordu ama(
ona eminim canım kırmadım kesinlikle.benim varlığıma ihtiyaç duymuyor evet canım çünkü artık 4 duvar arasında değilsormalısın o zaman görme imkanı yok mu onu? Senin varlığına ihtiyaç duymuyodr belki böyle insanlara sinir oluyorm sonradan görme havaları tripleri faln boşverin sizde. Ama önce emn olun onu farketmeden kırmadığınzdan.
bazen insanlarin binbir sikintisi oluyor,
hemen zanla süphe ile hareket etmeyelim önce eger imkanin varsa yüz yüze bir görüsmeye calis derim...
yüz yüze görüşme imkanım yok canım
mail atmayi denesen olabilirmi acaba ?
Bir yanlis anlasilma v.s varsa belki bu sekilde hallolurdu insallah
mail attım cevap vermedi canım mail demeyelim de online iken yazdım görmedi sandım sonra çıkmış çıkarken görmüş olması gerekmez mi?
görememisde olabilir ben cok üzülüyorum böyle güzel arkadasliklarin bitmesine
insallah bir yanlis anlasilma olmustur.
Bir aralar bizim lap top´ta sorun vardi,masallah beni 24 saat msnde online göstermis ama benim haberim bile yok
arkadaslarim o kadar yazmis ki bana ,sonra lap top´a format felan attirdik
bir bakarim ki arkadaslarimin cogu bana tavir takiniyor,tabi o sirada yolladiklari mailleride acamamistim
neyseki konusunca sorunu halletim hamd olsun..o yüzden dedim mail yada yüzyüze görüsme imkanin olabilirmi diye.
acaba ne yapmam gerekir onu hayatımdan tamamen silsem mi yoksa biraz daha zaman mı versem?Çünkü üniversite yıllarında da böyle tuhaf davranışları olmuştu.Sonra tekrar aramız düzeldi söyledim ben eşeklik etmişim sen bana bişey yapmadın demişti
çok benzer birşeyi ben de yaşadım.
Büyük ihtimalle o evde geçirdiği dönemler de senin çok özgür ve sosyal bir hayatın olduğunu düşünüyürdu ( öylemi değil mi bilmem ama o öyle görüyordu seni) içten içe sana kinlenmiş. Yani sebebi kıskançlık bence. Balki zamanla kendine gelir balki gelmez. Keyfi bilir artık.
Bu arada burcu ne çok merak ettim bence ikizler terazi ya da kova olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?