böyle arkadaş olur mu?

kızlar arkadaşım yine aramadı .ben de bana mı bir kırgınlığı var diye okuldan samimi olduğu başka bir arkadaşına sordum beni de aramıyor anlaşılan bizimle olan bağlarını tamamen koparmak mı istiyor dedi.

şekercim tamamını okuyamadım ilk baştan biraz okudum ama bence sen arkadasına direkt olarak sor derim.onu sil demem çünkü anladığım kadarıyla onu silmek istemiyorsun.konuşmazsan içinde kalır.bi sor deri neymiş.içinde kalmasın.

sil gitsin canım ne düşünüyorsun. ne insanlar var. kim bilir kimler kimlerle karşılaşmışlardır bu dünyada. yaşlar ilerledikçe insanların hayatlarında değişiklikler oldukça bi garip oluyor herşey. o çok sevdiklerin yabancılaşıyor nedense. bugün olan yarın olacak diye bişey yok maalesef. bu benim çevremde de böyle üzülme.

bir arkadaşım var adı aylin .geçen sene okul değiştirdi görüşemiyordu ortak bir arkadaşımızdan haberini alıyordum daha sonra ben onu aradım bir gün bize geldi buluştuk konuştuk falan sonra o beni aramıyordu habire ortak arkadaşımızdan alıyordum zaten haberleri iyice soğuduk birbirimizden.o beni aramıyor diye aramıyordur bir kaç kez mesaj attı onlarada cevap vermedim çünkü telefonum bozulmuştu tuşları sağlam değildi.şimdi ona bir mesaj attım konuşalımmı diye işim var daha sonra diye yazmış ne yapmalıyım?

bir arkadaşım var adı aylin .geçen sene okul değiştirdi görüşemiyordum ortak bir arkadaşımızdan haberini alıyordum daha sonra ben onu aradım bir gün bize geldi buluştuk konuştuk falan sonra o beni aramıyordu habire ortak arkadaşımızdan alıyordum zaten haberleri iyice soğuduk birbirimizden.o beni aramıyor diye aramıyordur bir kaç kez mesaj attı onlarada cevap vermedim çünkü telefonum bozulmuştu tuşları sağlam değildi.şimdi ona bir mesaj attım konuşalımmı diye işim var daha sonra diye yazmış ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…