Yok cnm ne demek.Olay şöyle tatlım.Ben 2008 de boşandım eşimden ailemin yanına döndüm.İş aramaya başladım falan bu kızda beni işyerine aldırdı.E 15 senelik geçmişte var tabi.O zaman bi sorun yoktu.Devamlı benle dertleşir ne kadar evlenmek istediğini söyler (başkasına anlatamıyor ya)öyle böyle 2 sene geçti.Ama bişiler seziyorum..Sonra bu nişanlandı tam o aylardada ben şimdiki eşimle tanıştım.aradan 2 ay sonrada ben nişanlandım..Yine bişi yok ama bana sürekli gelinlik giymene gerek yok,nişan alışverişine gerek yok,salon takımı alma,gümüşlük alma,bende almıcam,diyip durdu.Sonra bunun evini dizmeye gittim bana alma dediği ne varsa 2.şer tane alınmış evde...

Ben yine aklıma kötüsünü getirmedim.Hatta eşimi görünce "aaaa gençmiş dediler"

Benim 2.ya 50 yaşında adamla evlenmem lazım.Neyse bunun kınası olduğu hafta benim babanem vefat etti.Bunu bildiği için dedimki kusuruma bakma bizim oralarda cenazen varsa böyle eğlenceli yerde bulunmazsın.Gelmeyi çok isterdim (hatta kıyafetim bile hazırdı)ama mazur gör beni dedim.Ama nikahına eşimi ve kardeşimi alıp gittim yinede.Takısını falan taktım.bunu bahane etti bana..1 hafta sonra balayından döndü ve ben hoşgeldin diyip sarılmama rağmen bidaha benle muhatap olmadı.sonrada 3 ay sonra durup dururken işten atıldım.Patron bana sebeb söyleyemedi.Ama ben anladım neden olduğunu.