böyle bacak olur mu?

elifelif123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
280
116
103
20140919_200602-1.webp 20140919_200602-1.webp
images
Ben 26 yaşındayım boyum 1.68 kilom 58 ama bacaklarim :KK43: baldirlarim en kalin yeri 43 cm :KK43: boyle bacak olur mu ya ne denediysem olmuor erimio bunlar
20140919_200602-1.webp

Son düzenleme:
İç Kısım bende de öyle yürürken birbirine degiyo bazen:KK47: ama spor salonunda ic bacak aleti vardi acma kapama hareketi yapan onunla gecen sene cok azalmisti sporu biraktim tabi..

Pilatese başladigimdan beri 2 cm incelemiş 3 ayda bu incelmis hali yaniii ama yine kalin yine kalin. Cozumu yok galiba

Pilatese başladigimdan beri 2 cm incelemiş 3 ayda bu incelmis hali yaniii ama yine kalin yine kalin. Cozumu yok galiba
olsun biz öyle demeyelim gene devam 2cm inceldise isteiğiniz kaar inceliir.. aslında biz kendimizi hep aynı görüyoruz dikkatimiz bacağımzda oluyor hep ama başkasının görüşleri daha iyi olur hem estek olur :)

olsun biz öyle demeyelim gene devam 2cm inceldise isteiğiniz kaar inceliir.. aslında biz kendimizi hep aynı görüyoruz dikkatimiz bacağımzda oluyor hep ama başkasının görüşleri daha iyi olur hem estek olur :)

:) galiba oyle oluyor takinti yapinca :)

Merhaba,
Resminizi koymuşsunuz ama bence kalın bir bacak değil. Normal bir şekilde. Bende gün boyu ofiste oturduğum için bacak ve basen bölgemde bir kalınlaşma meydana gelmişti. Haftanın 3-4 günü spor salonuna gidiyorum mutlaka. Yeni bir program yazdırdım ve sadece cardio'dan oluşuyor. Bu program ile biraz incelme meydana geldi ama kas miktarımda 1 ay sonrasında 300 gr artış gerçekleşti. Bacak bölgesi vücudumuzda en fazla kas bulunan bölgedir ve kas kütlesi arttıkça kalınlık artar. Mesela yüzücülerin yağ oranları çok azdır ama vücutları çok kalıplıdır. Bacak eritmenin en iyi yolu yürüyüş, bisiklet ve eliptik gibi aletleri kullanmaktadır. Bunlar seviye oranı arttırılmadığından yapıldığında incelme olur ama kiminde benim gibi az kimin de ise daha fazla olabilir. Ayrıca spor yapıp yemek yemeğe devam edeseniz bir etkisini göremezsiniz. Ancak yemek kesilirse zayıflama olur. 1 ay yemeklerimden kestim ve cardo çalıştım incelme oldu ama çok az.

Yorumlarnz icin tesekkur ederim spor gecmisim olmamasina ragmen kaslar fazla gelismis oda genetik 4 ay oldu yediklerime dikkat ediorum hergun yürüyüş yapıyorum ust bacak 4 alt bacak 2 cm inceldi üst tarafim nerdeyse sadece kemik kaldi yani boyle olunca alt daha goze carpmaya basladi :) böyle kabullenmek zorundayim sanirim :(

Back
X