• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle bebis var mı, bittim :((

Canim sallanan besikler var koy kendi kendne sallansn uyudugunda kapatirsin mekanizmayi ise yarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim oncelikle rabbim kolaylik versin benimde tam 2o aylik bir oglum var binsukurki ben cok sansli bir anneyim dogdu dogali hasta olmadktan sonra gece kalkma olayi yoltur anne sutu almasina ragmen gecede sadeve birkez emer uyumaya devameder gece uykusunada salincakta sallar uyitur hemen yataguna koyarim
zamqn zamanda odamizda kensi uyur
ama herzaman mutlaka ninnimiz calar muzikle uykuya gecer
Ama bu benim marifetim degil kesinlikle bebegin yapisi ile alakali bir durum

ablamin kizida ayni sozin anlattiginuz gibiydi ama onun bir sebebi varmis kulak larinda problem varmis siz hic baktirdinizmi

benim verebumcegim pek tevsiyem yok ama arkadaslarim pek cok alternatif sunmus insalla ise yarar
Ama unutmayimki gercekten laftan anlicak zamana gelmelerine az kaldi hadi yataga diyip gidip uyicak
benum kizim iki bucuk uc yasina kadar ayagimda sallanirdi bir gece cok kizdim bir saha asla sallamicam yatagina digru dedim o guj bugundur kendi uyir
bahsettigim zamana az kaldi az sabirr..m

Şu an psikologlar bebekleri yatağa bırakıp ağlasa bile kucağa almama yöntemini çok sakıncalı buluyolar ve dünyada artık terk edilmiş bir yöntem. Uyumadan önce bebeğe masal anlatma ya da tüm günün kritiğini yapma iyi bir yöntemdir tabi 2 yaş civarı bebekler için. Bir de uyuyana kadar başında durmak gerekir.

Anne çocuk bağı çok önemli uzun süreli ağlamasına izin vermeyin. Umarım kısa süredi sorununuz çözüme kavuşur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X