- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sevişiyoruz, sesimizden rahatsız olmanızı hiç istemem de!
Size geliyorum dediği saatlerde telefonu sessize alıp, görüldüleri kapatın.
Ya da o saatlerde özel yakınlaşmaya geçerseniz eşiniz bir şeylerin bölünmesinden rahatsızlık duyup daha sert tepki gösterir.
Kaynananızın sizden alınmadığı ortada gibi. Belki eşiniz rest çekerse 'birazdan sizdeyim' leri keser.
Senin bir eşin yok mu? Eşinin ağzı yok mu?
vereceksin lan mı? Benimle bu şekilde konuşan birine param olsa bile vermem.ayrıca dediğin gibi emrivaki ve zorlamalardan hiç hoşlanmam.şehirdışındayız yazsaydınız keşke.kapıyı açmam.kırsa yine açmam.
SGeçen gece ben birazdan size sizde kalmaya geliyorum yoldayım diyen kaynanam bugğn yine aynısını yaptı . Bunu yaptığı yetmiyor gibi dahs bu sabah eşimden 4 bin parq istedi eşimden param yok deyincede ki borç içindeyiz ama onun umrunda değil . Vereceksin lan qlt tarafı 4 bin yazmış ki ben de gözlerimle gördüm. Bu yüzsüzlük, umursamazlık , sorumsuzluk ve böyle düşünceszlğinden çok sıkıldım ..
Gecenin körğnde ikidir ben yoldayım sizde kalıcam ne demek ya. Hem de öylesine keyif için. Bu saate kadar arkadaşıyla takılıp sonrada gelip bizde yatıyo. Sinir olmaya başladım
çok haklısın...Geçen gece ben birazdan size sizde kalmaya geliyorum yoldayım diyen kaynanam bugğn yine aynısını yaptı . Bunu yaptığı yetmiyor gibi dahs bu sabah eşimden 4 bin parq istedi eşimden param yok deyincede ki borç içindeyiz ama onun umrunda değil . Vereceksin lan qlt tarafı 4 bin yazmış ki ben de gözlerimle gördüm. Bu yüzsüzlük, umursamazlık , sorumsuzluk ve böyle düşünceszlğinden çok sıkıldım ..
Gecenin körğnde ikidir ben yoldayım sizde kalıcam ne demek ya. Hem de öylesine keyif için. Bu saate kadar arkadaşıyla takılıp sonrada gelip bizde yatıyo. Sinir olmaya başladım
Geçen gece ben birazdan size sizde kalmaya geliyorum yoldayım diyen kaynanam bugğn yine aynısını yaptı . Bunu yaptığı yetmiyor gibi dahs bu sabah eşimden 4 bin parq istedi eşimden param yok deyincede ki borç içindeyiz ama onun umrunda değil . Vereceksin lan qlt tarafı 4 bin yazmış ki ben de gözlerimle gördüm. Bu yüzsüzlük, umursamazlık , sorumsuzluk ve böyle düşünceszlğinden çok sıkıldım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?