- 26 Mayıs 2021
- 39
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Bideliinsan
Merhaba. 24 yaşındayım ve nişanlıyım. Eğer pandemi sebebiyle tekrar iptal olmazsa çok yakın bı zamanda nikahım var. Benim bı kaç sıkıntım var sizlere bunlardan bahsetmek, yardım almak istiyorum ya da kimseye anlatamadigim için içimi size dökmek istiyorum. İçimde atamadigim sıkıntılarım var, bu nişanlı olduğum kişiyi sevmediğim ya da evleneceğim için ürktüğüm bir sıkıntı değil (belki evlenmekten korkmak olabilir bilmiyorum) mutsuzum. Mutluyken bile bı insan nasıl mutsuz olabilir? Sürekli ağlamak geliyor içimden. Her şeyin en kötüsünü düşünüp sanki en kötüsü olacakmış gibi hissediyorum. Bu artık bana yapışmış bir durum olacak ki ne zaman çok gülsem çok ağlayacağım diye kendime şart koşuyorum. Bazen ise gereksiz yere meselâ şu an bunları yazıyor olmak bile beni heyecanlandırıyor, kalbimi pır pır ettiriyor. Hiçbir duyguyu dozunda yaşamıyorum gibi, her şeyi en uçta ve en yüksek düzeyde yaşıyorum. Sürekli kullanmak zorunda olduğum tiroid ilacım var le..... İle başlayan acaba diyorum hashimoto hastalığım bu duygularımı tetikliyor olabilir mi? Biraz sacmalayarak anlattım sanırım, hepinizin affına sığınıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için.