Böyle bi insan olmak istemiyorum

İlaçları ramazan boyunca düzenli alamadım o dönemde iyice yüksek düzeyde olmaya başladı. Ya o kadar ince bı çizgi ki sinirlenmem,sinirlerimin yatismasi içimde yaşadığım vicdan muhasebesi çok garip gerçekten. Nişanlımla ilgili bı soru isaretim yok çocukluk aşkımdı,ilkokul aşkımdı belki de aileme çok düşkün olduğum için ayrı yapamıyor olmakta beni korkutmuş olabilir. Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun annenizin🙏

bende endokrinoloji den randevu bulmaya çalışıyorum ilaçlarım bitti dahiliye bana ilaç yazmadı, genel cerrahtan almıştım henüz tedavim tam oturmadı. sizinde öyle gerekli kontroller yapılınca şikayetlerimizin azalmasını umuyorum.
Teşekkür ederim Allah razı olsun

Alanında iyi olan bir psikoloğa gidin kendinizi tüketmeyin böyle

İlk teşhis konulduğunda özel hastaneye gitmiştim sonra tahlillerime tekrar baktırmak için birde araştırma Hastanesi'ne gitmek istedim fakat değerlerime internet üzerinden baktığımda bile fazlaca artış vardı doktor hiçbir şey olmadığını söyledi ve gönderdi. En kısa zamanda tekrar gidip kan değerlerime baktirayim o zaman dediğiniz gibi 50 mgyle başladım duruma göre yukseltilebilecegini söylemişti ilk gittiğim doktor
birçok doktor böyle maalesef hashimoto konusunda çok duyarsızlar veriyim ilacı geçeyim diyorlar vitamin desteğiymiş beslenme imiş hiç umursamıyorlar .mümkünse araştırıp iyi bir endokrinciye gidin lütfen.Hashimoto psikolojiyi fazlasıyla etkiliyor.Değerlerim normale yakınken çok huzurlu oluyorum ama diğer zamanlarda çok sıkıntı çekiyorum hızlı duygu değişimleri ve kötüye odaklanma :(.Bu hsatalığı yaşayan çoğu insanda duydum bu psikolojik sıkıntıları.
Doktorlar Selenyum takviyesi de öneriyor hashimotoda antikorları düşürmeye yardımcı olabilir diye.
Şimdiden geçmiş olsun,umarım kısa sürede daha huzurlu olursunuz :KK36:

Yanlız değilsin şu sıralar çoğunluk böyle mutsuz umutsuz süreli bişey olacak korkusu..

Back
X