• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir adamdan olur mu?

Bir beyefendiyle konuşmaya başladık 2 haftadır neyse buluştuk tabi. İlk buluşmada full mesleği ile alakalı konuştu. İnstagramdan konuşurken bile benim ona çok basit sorduğum doğum günün ne sorusuna senin bile demedi. Laf arasında ben söyledim doğum günümü. Yüz yüze neye sinirlenirsin, ya da neyi sevmezsin vs bunları dahi konuşmadık hiç aslında çok temel şeyler bence. Ondan biraz ışık görsem ben kesin fazlasını sorardım çünkü tanımak bu yani. Kıskanç biri mi onu bile bilmem 😂Sürekli sen istediğin zaman beni çağır ben gelirim yaparız dedi her şeyi bana bıraktı gibi oldu. Onun dışında gece işten gelirken nasıl döneceksin vs diyordu instagramdan konuşurken ama yakında iken full mesleğinden konuştuk. Yani böyle beni merak ediyormuş gibi gözükmedi. Sadece başıma bir şey gelir mi diye merak edıyordu onun dışında soru sormak açısından çok meraklı gibi değildi. Sürekli ben konuştum gibi oldu konuşmaua konu olmayınca da benden bekledi kendisi. Hani nereye gidelim dediğimde bile kararı benden bekledi sen mutlu ol gibi bende onun da fikir sunmasını istedim. Yani ben ilk adımı atsam gerisi gelir gibiydi. Neyse arkadaşlar bu durum bana garip geldi 2.buluşmaya gitmeden ben ne konuşcaz diye düşünmeue başladım. Hani heyecan illaki vardı ama işte öyle oldu. Sürekli erkeğim gibi mesleğini konuştuk durduk. Onun dışında takipçileri vs asla artmadı benimle konuşurken ben dikkat ederim böyle şeylere ama korktuğumdan kötü bir şey oldu. Belki aranızdan bilen vardır barış reus diye birisi var instada. Bu kişi onu takipe aldı bu kişi de insanların ifşalarını paylaşan birisi. Bende tabi garip hissettim. Bana asla o tarz yaklaşmadı ama madem bakıyorsun neden takip ediyor ki? Erkeklerin böyle şeylere evet ihtiyacı vardır ama alelen bunu takip etmesi hoş mu? Kafam zaten karışmıştı birde üstüne bu olay eklendi. Sizce ne yapmam lazım? Nasıl karar almam lazım? Adamı da beğenmiştim oysaki
Ne ifşası gizli çekim mi? Ya bu adam ortamci dedik olmaz dedik üçüncüye konusunu açıyorsun daha ne olacak adam leşin teki

Ifsa kovalayan adam sapıktır kızım ne ihtiyacı kendinize gelin biraz

Öfff hiç sarmadı yani ,ne hissediyorsan o şöyle mi böyle mi kılı kırk yatmaya gerek yok vakit değerli, bırak o düşünsün üstünde durma geç

Ya instagramda falan da takipcisi asla artmıyor hep aynı kişiler ekli hemde 1 kız ekli yani. Başkalarıyla nereden konuşcak ki? Hadi konuştu kızlar hiçmi sormuyor instagramdan ekliyim vs diye?
Fake hesap hic mi duymadın? Adama bahane arayıp duruyorsun elin sapığına. Yürüyüşü elleri bilmem ne diyordun yürüyüşü batsın

Ne ifşası gizli çekim mi? Ya bu adam ortamci dedik olmaz dedik üçüncüye konusunu açıyorsun daha ne olacak adam leşin teki

Ifsa kovalayan adam sapıktır kızım ne ihtiyacı kendinize gelin biraz
Ünlülerin vs ifşalarını atan bir hesap var işte instada onu takip ediyordu. Yaa bende anlamadım gereksiz şekilde aklıma takıldı bu kişi aşırı gereksiz biliyorum zaten. Aklımdan çıkmıyor işte sorgusuz suailsiz hayatımdan çıkardım ya

Şey… beni aldatan sevgilim hiçbir kız takip etmiyordu.
Bence bu yeterince açık olmuştur :(

Niye bu kadar uğraşıyosunuz ya istese gelir zaten salın gitsin
Bende anlasam keşke neden uğraştığımı nedensiz şekilde aklım takıldı. Sildiğim insana dönüp bakmam normalde. Bence direkt konuşmayi kesip içimdekileri demediğim için. Yüzleşme olmadı ya diceklerim içimde kaldı gibi oldu

Bir de yanlış anlamayın ama bir insanın takip ettiklerini böyle didik didik etmek bana biraz tehlikeli geliyor. Hani tamam bir yerde takip ettiklerimiz bizim aynamızdır ama “takipçisi dün şu kadardı bugün bu olmuş” biraz korkutucu.
Birisiyle konuşuyordum, o da aynen böyle takipçilerime takip ettiklerime takıyordu, mekân olsun çocuklu anneler olsun bana her şey yasaktı, sayısını sürekli kontrol ediyordu ama kendisi bana yasakladığı her şeyi yapıyordu. Ben artık uğraşamadım, kendisinden de korktum. Bence siz de çok peşine düşmeyin.

Ya illaki sorular sordu da nasıl diyim bir erkeğin size alalen ilgisi olduğunu anlarsınız ya sorduğu sorulardan üstünüze düşmesinden vs. Üstüme düşüyordu mutlu etmeye çalışıyorum seni diyordu ama merakı sıfır gibi. Adamın doğum haritasına bakacaktım annesine doğum saatini sordurdum bana şey dedi sen olmasan merak edip anneme asla sormazdım senin sayende ne zaman doğduğumu öğrendim dedi ;)
Merakı yoksa elektriklenme pek olmamış.

Back
X