- 17 Haziran 2024
- 2.319
- 8.886
- 78
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Ne ifşası gizli çekim mi? Ya bu adam ortamci dedik olmaz dedik üçüncüye konusunu açıyorsun daha ne olacak adam leşin tekiBir beyefendiyle konuşmaya başladık 2 haftadır neyse buluştuk tabi. İlk buluşmada full mesleği ile alakalı konuştu. İnstagramdan konuşurken bile benim ona çok basit sorduğum doğum günün ne sorusuna senin bile demedi. Laf arasında ben söyledim doğum günümü. Yüz yüze neye sinirlenirsin, ya da neyi sevmezsin vs bunları dahi konuşmadık hiç aslında çok temel şeyler bence. Ondan biraz ışık görsem ben kesin fazlasını sorardım çünkü tanımak bu yani. Kıskanç biri mi onu bile bilmemSürekli sen istediğin zaman beni çağır ben gelirim yaparız dedi her şeyi bana bıraktı gibi oldu. Onun dışında gece işten gelirken nasıl döneceksin vs diyordu instagramdan konuşurken ama yakında iken full mesleğinden konuştuk. Yani böyle beni merak ediyormuş gibi gözükmedi. Sadece başıma bir şey gelir mi diye merak edıyordu onun dışında soru sormak açısından çok meraklı gibi değildi. Sürekli ben konuştum gibi oldu konuşmaua konu olmayınca da benden bekledi kendisi. Hani nereye gidelim dediğimde bile kararı benden bekledi sen mutlu ol gibi bende onun da fikir sunmasını istedim. Yani ben ilk adımı atsam gerisi gelir gibiydi. Neyse arkadaşlar bu durum bana garip geldi 2.buluşmaya gitmeden ben ne konuşcaz diye düşünmeue başladım. Hani heyecan illaki vardı ama işte öyle oldu. Sürekli erkeğim gibi mesleğini konuştuk durduk. Onun dışında takipçileri vs asla artmadı benimle konuşurken ben dikkat ederim böyle şeylere ama korktuğumdan kötü bir şey oldu. Belki aranızdan bilen vardır barış reus diye birisi var instada. Bu kişi onu takipe aldı bu kişi de insanların ifşalarını paylaşan birisi. Bende tabi garip hissettim. Bana asla o tarz yaklaşmadı ama madem bakıyorsun neden takip ediyor ki? Erkeklerin böyle şeylere evet ihtiyacı vardır ama alelen bunu takip etmesi hoş mu? Kafam zaten karışmıştı birde üstüne bu olay eklendi. Sizce ne yapmam lazım? Nasıl karar almam lazım? Adamı da beğenmiştim oysaki
Ifsa kovalayan adam sapıktır kızım ne ihtiyacı kendinize gelin biraz