• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir adamdan olur mu?

Bir beyefendiyle konuşmaya başladık 2 haftadır neyse buluştuk tabi. İlk buluşmada full mesleği ile alakalı konuştu. İnstagramdan konuşurken bile benim ona çok basit sorduğum doğum günün ne sorusuna senin bile demedi. Laf arasında ben söyledim doğum günümü. Yüz yüze neye sinirlenirsin, ya da neyi sevmezsin vs bunları dahi konuşmadık hiç aslında çok temel şeyler bence. Ondan biraz ışık görsem ben kesin fazlasını sorardım çünkü tanımak bu yani. Kıskanç biri mi onu bile bilmem 😂Sürekli sen istediğin zaman beni çağır ben gelirim yaparız dedi her şeyi bana bıraktı gibi oldu. Onun dışında gece işten gelirken nasıl döneceksin vs diyordu instagramdan konuşurken ama yakında iken full mesleğinden konuştuk. Yani böyle beni merak ediyormuş gibi gözükmedi. Sadece başıma bir şey gelir mi diye merak edıyordu onun dışında soru sormak açısından çok meraklı gibi değildi. Sürekli ben konuştum gibi oldu konuşmaua konu olmayınca da benden bekledi kendisi. Hani nereye gidelim dediğimde bile kararı benden bekledi sen mutlu ol gibi bende onun da fikir sunmasını istedim. Yani ben ilk adımı atsam gerisi gelir gibiydi. Neyse arkadaşlar bu durum bana garip geldi 2.buluşmaya gitmeden ben ne konuşcaz diye düşünmeue başladım. Hani heyecan illaki vardı ama işte öyle oldu. Sürekli erkeğim gibi mesleğini konuştuk durduk. Onun dışında takipçileri vs asla artmadı benimle konuşurken ben dikkat ederim böyle şeylere ama korktuğumdan kötü bir şey oldu. Belki aranızdan bilen vardır barış reus diye birisi var instada. Bu kişi onu takipe aldı bu kişi de insanların ifşalarını paylaşan birisi. Bende tabi garip hissettim. Bana asla o tarz yaklaşmadı ama madem bakıyorsun neden takip ediyor ki? Erkeklerin böyle şeylere evet ihtiyacı vardır ama alelen bunu takip etmesi hoş mu? Kafam zaten karışmıştı birde üstüne bu olay eklendi. Sizce ne yapmam lazım? Nasıl karar almam lazım? Adamı da beğenmiştim oysaki
Ne ifşası gizli çekim mi? Ya bu adam ortamci dedik olmaz dedik üçüncüye konusunu açıyorsun daha ne olacak adam leşin teki

Ifsa kovalayan adam sapıktır kızım ne ihtiyacı kendinize gelin biraz

Öfff hiç sarmadı yani ,ne hissediyorsan o şöyle mi böyle mi kılı kırk yatmaya gerek yok vakit değerli, bırak o düşünsün üstünde durma geç

Ya instagramda falan da takipcisi asla artmıyor hep aynı kişiler ekli hemde 1 kız ekli yani. Başkalarıyla nereden konuşcak ki? Hadi konuştu kızlar hiçmi sormuyor instagramdan ekliyim vs diye?
Fake hesap hic mi duymadın? Adama bahane arayıp duruyorsun elin sapığına. Yürüyüşü elleri bilmem ne diyordun yürüyüşü batsın

Ne ifşası gizli çekim mi? Ya bu adam ortamci dedik olmaz dedik üçüncüye konusunu açıyorsun daha ne olacak adam leşin teki

Ifsa kovalayan adam sapıktır kızım ne ihtiyacı kendinize gelin biraz
Ünlülerin vs ifşalarını atan bir hesap var işte instada onu takip ediyordu. Yaa bende anlamadım gereksiz şekilde aklıma takıldı bu kişi aşırı gereksiz biliyorum zaten. Aklımdan çıkmıyor işte sorgusuz suailsiz hayatımdan çıkardım ya

Şey… beni aldatan sevgilim hiçbir kız takip etmiyordu.
Bence bu yeterince açık olmuştur :(

Niye bu kadar uğraşıyosunuz ya istese gelir zaten salın gitsin
Bende anlasam keşke neden uğraştığımı nedensiz şekilde aklım takıldı. Sildiğim insana dönüp bakmam normalde. Bence direkt konuşmayi kesip içimdekileri demediğim için. Yüzleşme olmadı ya diceklerim içimde kaldı gibi oldu

Bir de yanlış anlamayın ama bir insanın takip ettiklerini böyle didik didik etmek bana biraz tehlikeli geliyor. Hani tamam bir yerde takip ettiklerimiz bizim aynamızdır ama “takipçisi dün şu kadardı bugün bu olmuş” biraz korkutucu.
Birisiyle konuşuyordum, o da aynen böyle takipçilerime takip ettiklerime takıyordu, mekân olsun çocuklu anneler olsun bana her şey yasaktı, sayısını sürekli kontrol ediyordu ama kendisi bana yasakladığı her şeyi yapıyordu. Ben artık uğraşamadım, kendisinden de korktum. Bence siz de çok peşine düşmeyin.

Ya illaki sorular sordu da nasıl diyim bir erkeğin size alalen ilgisi olduğunu anlarsınız ya sorduğu sorulardan üstünüze düşmesinden vs. Üstüme düşüyordu mutlu etmeye çalışıyorum seni diyordu ama merakı sıfır gibi. Adamın doğum haritasına bakacaktım annesine doğum saatini sordurdum bana şey dedi sen olmasan merak edip anneme asla sormazdım senin sayende ne zaman doğduğumu öğrendim dedi ;)
Merakı yoksa elektriklenme pek olmamış.

Bir de yanlış anlamayın ama bir insanın takip ettiklerini böyle didik didik etmek bana biraz tehlikeli geliyor. Hani tamam bir yerde takip ettiklerimiz bizim aynamızdır ama “takipçisi dün şu kadardı bugün bu olmuş” biraz korkutucu.
Birisiyle konuşuyordum, o da aynen böyle takipçilerime takip ettiklerime takıyordu, mekân olsun çocuklu anneler olsun bana her şey yasaktı, sayısını sürekli kontrol ediyordu ama kendisi bana yasakladığı her şeyi yapıyordu. Ben artık uğraşamadım, kendisinden de korktum. Bence siz de çok peşine düşmeyin.
Ya yok ben tabi yasaklamadım. Böyle böyle yapma gibi kelimeler de söylemeden hayatından çıktım. Daha önceki ilişkilerimde hep takip ettikleri insanlardan dolayı kazık yediğim için şimdi de dikkat ediyorum. He takip ettikleri her şey değildir ama bir yerde de bir şeydir bence. Mesela o kişiyi takip ettiğini görmesem belki de başka olacaktı. Şimdi peşinde değilim zaten konuşmak istemiyorum diyerek hayatından çıktım. Kafama takılma nedeni aniden kestirip attiğim için acaba yanliş mı yaptım düşüncesi oldu. Onun dışında hoşlanmadım ve çıktım zaten hayatından

Uzakta ikende pek sormazdı yakında da çok bir şey değişmedi. Keşke elektriklenme olmadıysa direkt kestirip atsaydı böylesi daha doğru kimse kimsenin vaktini almamış olurdu en sağlıklısı bu olurdu
Zaten size ayılıp bayoldiysa bile
belli ki ayrı dünyaların insanlarsınız
Uzun vadede çok mutsuz bir kadın
Ömrü bosa giden Bi anne olursunuz
Boşa giden Bi ömür

Bnece yeni maceralara yelken açın bu sayfayı kapatın, hem güzel yeni insanlarla tanismak🤗

Ya yok ben tabi yasaklamadım. Böyle böyle yapma gibi kelimeler de söylemeden hayatından çıktım. Daha önceki ilişkilerimde hep takip ettikleri insanlardan dolayı kazık yediğim için şimdi de dikkat ediyorum. He takip ettikleri her şey değildir ama bir yerde de bir şeydir bence. Mesela o kişiyi takip ettiğini görmesem belki de başka olacaktı. Şimdi peşinde değilim zaten konuşmak istemiyorum diyerek hayatından çıktım. Kafama takılma nedeni aniden kestirip attiğim için acaba yanliş mı yaptım düşüncesi oldu. Onun dışında hoşlanmadım ve çıktım zaten hayatından
Yok sizi haklı buldum zaten de daha bu konudan ağzım yeni yandı ondan demiştim

ayy bazi insanlar sirf reklam yapma pesinde
ben de kisa sureli bir proje isinde bir romans yasamistim bir cocukla. frekanslarimiz tutmuştu, hepimiz bir otelde kalirdik, yemek saatinden sonra el ayak cekilince bisikletle kaçar disarida takilirdik. o zaman hersey anın büyüğünden güzel gelirdi.
sonrasında konusmaya basladik adamin tek yaptığı kendi reklamini yapmak, kendini övmekti. cok basit bir örnek kış ayiydi havalar soğumaya baslamisti. ayni sohbet icinde "bir de benim evim 3+1 zor ısınıyor, ısınmıyor onunla ugrasiyorum aslinda kucuk evler daha iyi ama satin aldigim icin büyük almak istedim, ömürlük. arabaya da kis lastigi takmak lazim, yarin da onu halledeceğim." diye hem evini hem arabasini ortaya dökmüştü . neyi var neyi cok hep beyan etti sanki ben vergi memuruyum. boyle boyle sogumustum adamdan bir de melih gokcekle resmini profiline koymustu o da cok etkili oldu soğumamda😂😂
yani böylesiyle olmaz. bunlar kiz arkadas aramiyorlar kendi reklamlarini yapıyorlar.
Melih gökçek le resmini profil fotoğrafı yapmak mı hahshahshhs uzun zamandır bir şeye bu kadar gülmemiştim kaçırmışsın yaa tüh 😂😂

İnstagramdan konuşurken bile benim ona çok basit sorduğum doğum günün ne sorusuna senin bile demedi. Laf arasında ben söyledim doğum günümü.
Yüz yüze neye sinirlenirsin, ya da neyi sevmezsin vs bunları dahi konuşmadık hiç aslında çok temel şeyler bence. Ondan biraz ışık görsem ben kesin fazlasını sorardım çünkü tanımak bu yani.
Sürekli ben konuştum gibi oldu konuşmaua konu olmayınca da benden bekledi kendisi.

Daha önce de bu adamla ilgili konuna yorum yapmıştım. Konu sahibi sende içten bu adama güvenmiyorsun ve adamın aslında seni hiç merak etmemesinden yakınıyorsun ki bu çok doğal… sürekli karşı tarafın kendinden bahsetmesi ve sana soru sormaması çok bencilce geldi bana…

Uzakta ikende pek sormazdı yakında da çok bir şey değişmedi. Keşke elektriklenme olmadıysa direkt kestirip atsaydı böylesi daha doğru kimse kimsenin vaktini almamış olurdu en sağlıklısı bu olurdu
Erkekler genelde ayrılmaz sürüncemede bırakır karşı tarafın ilgisi hoşuna gider çünkü

Dediğin hesabı bilmiyorum ama ifşa dediğin kadınların ifşalarıysa koşarak uzaklaş bu adamdan. Önceki konunu okumadım ama herkes o zamandan olmaz demiş bu kadar insanın vardır bir bildiği. Erkek mi kalmadı Allah aşkına ilgisiz adamlarla uğraşıyorsunuz

Back
X