Bu saatten sonra anne ve teyze için yapılacak bişey olduğunu sanmıyorum.İyi günler kızlar .
İlk başta yine söylüyorum ki beni bilenler bilir.
Cooook uzun zamandır olan sıkıntı bu , ama artık dayanamıyorum.
Teyzem annemden iki yaş küçük galiba. Teyzemin bir kızı var ve bende evde tek kızım. Mesele şu ki;
Sabahtan akşama kadar aralıklar la mutlaka konuşurlar 6-7 kez. Dakika sıkıntısı yok sınırsız. 1. Mesele ; bizde ara sıra kuzenimle konuşuruz bu bazen iki haftayı aşar, ama ne zaman konuşsak mutlaka kapıma gelir kardeşine bak, şu işi yap ve der. Ve hep yüzü asıkdır. Kuzenim erkek falan değil ha , benden 3 yaş küçük kız. Bu küçük olanıydı.
Diğer çok biktigimiz mesele şu:
Mesela annem benimle tartıştı diyelim o direk teyzemde. Kulağım duya duya bana sayarlar . İnanin eski konularımı okuyan bilir ben gerçekten iyi değilim.
Çok zoruma gidiyor. Ya bırak bizde kalsın.
Teyzem de öyle kuzenim in en ufak şeyi annemdedir. Birlikte hakaretler ederler.
İşin garibi ne biliyor musunuz?
Birlikte annelerini, babalarını , kardeşlerini, gelinlerini.. herkezi çekiştirirler ve hep bunlar haklıdır. İnanın insan bunları gördükçe haklı oldukları yer olsa bile inanmıyor.
Mesela benim burda evlilik konumu bilen bilir . Annem ne derse teyzem ona inanır . Ya bide şu kıza soruyum demez. Sonra hakaretler bilmem neler. Bıktım inanın .
Geçen sinir krizi geçirdim annem evde yoktu. Nasıl olduysa vurmam la kapı kırıldı. Onu demiş annem teyzeme .
Teyzem de anneme katılarak kızıyor muş bana. Hayvan, bi kapı kirmadigin kaldıydı neler neler.
Kuzenimin bi meselesi olur. Annem hemen ,bacım o sipaya şöyle şöyle de, şöyle gözünü korkut bilmem ne der. Hemde yanımda. Sonra da dürüstlük taslarlar.
İnanin inanın ben iyi değilim. Kuzenim de bende annelerimizden soğuduk iyice. Öyle böyle değil. Herkez evladını savunur , bunlar birbirilerine sovduruyorlar.
Konuştum da... ben daha napiyim bilmiyorum . Herkezden herşey den soğudum.
Bende sanmıyorum. Çünkü annem 40 ini geçmiş kadın yani. Yok onların bu hallerinden biz sikayetciyiz yani.Bu saatten sonra anne ve teyze için yapılacak bişey olduğunu sanmıyorum.
Siz kuzenle birlikte annelerinize çekmediyseniz en büyük avantajınız bu olsa gerek
Hayır hayır kesinlikle öyle değil. Rica etsem eski konularıma göz gezdirir misin. Nasıl bir anneye sahip olduğumu anlarsın .Anne teyze iliskisi kardes onlar.teyzeniznde kotu niyeti yoktur.ablasi soylenince oda katiliyordur.
20 yaşındayım.Öncelikle kaç yaşındasın? Ve şunu hiç unutma her şey senin elinde insan ailesini seçemiyor ama hayatını kendi şekillendirebilir. Olabildiğince kendi yoluna bakmalısın konuşma annenle mecbur olmadıkça, evde çok kalma başka ilgi alanları bul kendine. Annen evet ama mesafe koyabilirsin kendi yolunu seçebilirsin kafanda çok kurma, başka şeylerle ilgilen yoksa elbette sinir krizleri geçirirsin
İyide senin annenle teyzen kulağın duya duya hakaretler etseler sürekli seni eleştirseler ... sen ne yaparsın?Yapacak bişey yok işleri güçleri olmayınca sizinle ilgileniyor lar kafaya takmamak gerek sonuçta kötü bişey olsun istemezler konussun dursunlar nolacakki duymayın
Denedim . Her konuda denedim. Ama bugüne kadar hic hi zaman beni haklı bulmadı. Hep bağırıp çağırdı .Anneni karsina alip konusmayi denedin mi
Allah islah etsin insallah cnmDenedim . Her konuda denedim. Ama bugüne kadar hic hi zaman beni haklı bulmadı. Hep bağırıp çağırdı .
Yok yok kendini çok farklı hissetme senin yaşadıklarını yaşayan birçok genç kız vardır eminim ve biliyorum da var yani. Senin büyüdüğünün farkında değil, onu doğurdum o benim malım diye düşünüyor tabiri caizse. Anneler kolay kolay eleştiriye gelemiyor mükemmel evlat ararlar ama ne kadad mükemmel bir anne olduğunu sorgulamazlar. Bunlar hep olan şeyler, okumalısın çokça oku. Kitaplarla arkadaş ol, kendini geliştir annen gibi bir anne olmamak için ve kafanı dağıtabileceğin alanlar bulmak için.. Üniversite okuyorsan derslerine sarıl okumuyordan çalış ve kazan. Annen senin geçmişin ve büyüğün onunla saygılı muhabbetler kur ancak mesafeli ol. Arkadaş olmak zorunda değilsin sadece ev arkadaşı gibi düşün ve büyüğün olarak saygını muhafaza et20 yaşındayım.
İnan bende konuşmayım onada azar duyuyorum . Hala büyüdüğümu anlamadılar. Annem istiyor ki ben buna her hakareti ediyim bu yüzüme gülsün.
Ne beyinsizligim kalıyor ne gerizekaliligim ne de. Serefsizligim.
Benim yerimde olan hiç kimse dayanmaz . Adım kadar eminim. Durumu bilen herkez iyi sabrediyon ben olsam dayanamazdim diyor.
Ha bide ben evden tek başıma çıkamıyorum eski konularımdan birini okusan yeter. Çok değişik bi hayatım var ve ben çok bunaldım.
Çok iyi vallahi karşılıklı terapi yapıyorlar birbirlerine tam kardeş dayanışması :)İyi günler kızlar .
İlk başta yine söylüyorum ki beni bilenler bilir.
Cooook uzun zamandır olan sıkıntı bu , ama artık dayanamıyorum.
Teyzem annemden iki yaş küçük galiba. Teyzemin bir kızı var ve bende evde tek kızım. Mesele şu ki;
Sabahtan akşama kadar aralıklar la mutlaka konuşurlar 6-7 kez. Dakika sıkıntısı yok sınırsız. 1. Mesele ; bizde ara sıra kuzenimle konuşuruz bu bazen iki haftayı aşar, ama ne zaman konuşsak mutlaka kapıma gelir kardeşine bak, şu işi yap ve der. Ve hep yüzü asıkdır. Kuzenim erkek falan değil ha , benden 3 yaş küçük kız. Bu küçük olanıydı.
Diğer çok biktigimiz mesele şu:
Mesela annem benimle tartıştı diyelim o direk teyzemde. Kulağım duya duya bana sayarlar . İnanin eski konularımı okuyan bilir ben gerçekten iyi değilim.
Çok zoruma gidiyor. Ya bırak bizde kalsın.
Teyzem de öyle kuzenim in en ufak şeyi annemdedir. Birlikte hakaretler ederler.
İşin garibi ne biliyor musunuz?
Birlikte annelerini, babalarını , kardeşlerini, gelinlerini.. herkezi çekiştirirler ve hep bunlar haklıdır. İnanın insan bunları gördükçe haklı oldukları yer olsa bile inanmıyor.
Mesela benim burda evlilik konumu bilen bilir . Annem ne derse teyzem ona inanır . Ya bide şu kıza soruyum demez. Sonra hakaretler bilmem neler. Bıktım inanın .
Geçen sinir krizi geçirdim annem evde yoktu. Nasıl olduysa vurmam la kapı kırıldı. Onu demiş annem teyzeme .
Teyzem de anneme katılarak kızıyor muş bana. Hayvan, bi kapı kirmadigin kaldıydı neler neler.
Kuzenimin bi meselesi olur. Annem hemen ,bacım o sipaya şöyle şöyle de, şöyle gözünü korkut bilmem ne der. Hemde yanımda. Sonra da dürüstlük taslarlar.
İnanin inanın ben iyi değilim. Kuzenim de bende annelerimizden soğuduk iyice. Öyle böyle değil. Herkez evladını savunur , bunlar birbirilerine sovduruyorlar.
Konuştum da... ben daha napiyim bilmiyorum . Herkezden herşey den soğudum.
Askerim geldi gelmesine de. Daha ne is yaptığını kim ne olduğunu bilmeden daha yüzünü görmeden bana s.ktiri çektiler. Sen hiç tanımadığın insan hakkında yok o şöyle böyle der misin. Hani desem ki tanıştılar da şöyle oldu falan. Daha ne iş yaptığını sormuş insan değiller . Ben napiyim şaştım .Annen çok cahil bir kadın. Konularının hepsini biliyorum.
Azalarak biter umarım bu zihniyetler.
Anladığım kadarıyla teyzen de öyle.
Askerin gelsin de bir an önce evlen yuvanı kur
Onların terapilerine karışan kim. Ama bize çatmasınlar . Bizi sadece eziyorlar ağızlarına geleni sayıyorlar. Bumu terapiÇok iyi vallahi karşılıklı terapi yapıyorlar birbirlerine tam kardeş dayanışması :)
Onlar konuştuğu zaman yanlarında durmazdım ve illa duyuyorsam bende yüksek sesle kalplerini kıracak birşey derdim örnk. Sorumlu musunuz benim Hayatımdan konuşmayın derdim bilemiyorum ya olacak gibi deil haniİyide senin annenle teyzen kulağın duya duya hakaretler etseler sürekli seni eleştirseler ... sen ne yaparsın?
Dediğinin hepsine hak veriyorum ama bilemediğin şeyler var.Yok yok kendini çok farklı hissetme senin yaşadıklarını yaşayan birçok genç kız vardır eminim ve biliyorum da var yani. Senin büyüdüğünün farkında değil, onu doğurdum o benim malım diye düşünüyor tabiri caizse. Anneler kolay kolay eleştiriye gelemiyor mükemmel evlat ararlar ama ne kadad mükemmel bir anne olduğunu sorgulamazlar. Bunlar hep olan şeyler, okumalısın çokça oku. Kitaplarla arkadaş ol, kendini geliştir annen gibi bir anne olmamak için ve kafanı dağıtabileceğin alanlar bulmak için.. Üniversite okuyorsan derslerine sarıl okumuyordan çalış ve kazan. Annen senin geçmişin ve büyüğün onunla saygılı muhabbetler kur ancak mesafeli ol. Arkadaş olmak zorunda değilsin sadece ev arkadaşı gibi düşün ve büyüğün olarak saygını muhafaza et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?