Çok teşekkür ederim... annem yaşında bi kadının beni anlaması ne kadar güzel. Keşke annem de beni bir kez olsun anlayabilse. Ben bu zamana kadar onu üzmek için çabalamadım. Hizmetini gördüm ettim. Simdiyse onun gözünde bi hiçim. Hele ki sevdiğimin olayını öğrendikten sonra iyice değişti. Önceden lafı açıktan söylemez tl de konuşurken dürterdi. Simdi saydırıyor. Her şeyime karışır oldu. Çok on yargılı oldu. Diyorum ya mesela makarna yaptım ki makarna yapmakta ne var zaten. Makarna yaptım suyunu dökeceğim ,daha ben demedenkendi şöyle yapma ha suyu açmadan dökme ha. Sürekli herşeyi ben yapma dan uyarır oldu. Geçen günde bağırdım diye beni dövecekti nerdeyse. Benim de sabrimin bi sonu var. Zaten karar verdim yemeklerimi herseyimi öğreneceğim. Onun öğretmesine gerek yok. Zaten klâsik yemekleri biliyorum ama sürekli yapmıyorum . Bundan sonra hepsini öğrenip sevdiğim e kavuşmaya hazırlık yapacağım . Sırf yanına yakısıyım diye 78 kilodan 66 kiloya düştüm 6 kilo daha vereceğim . Ven çabaliyorum Allah da görüyor SoNucda. Dua ediyorum sürekli . Ve olacak inşallah inanıyorum. Eğer bu kış hala yaşarsam hala yazabiliyorsam inşallah muradıma ermiş olacağım. Çünkü bu kış isteyelim diyorlar . Dua et nolur. Rabbim onu bana beni ona hayırlı kılsın helal kılsın . Herşey gönlümce olsun inşallah .