Böyle bir arkadaşınız var mıydı? :(

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
Iyi geceler dilerim. Konuyu dogru yere actigimdan emin degilim. Takmamaya calissamda bi arkadasim (7yıllık) bana sürekli iliskisini ovup moralimi bozuyor. Yiprandigim bi iliskiden bir süre once çıktım. Fakat teselli verirken bile benimki asla boyle yapmazdi insallah bizim basimiza gelmez. O cok seviyor birbirimize kotu davranmiyoruz cok iyiyiz evlenicez bana bunu aldi yuzuk takti bizi anca ölüm ayırır diyordu sürekli (2 yıldır) . Sürekli bu sekilde vurgular yapiyordu bi kere uyardim ve azaltsada devam etti. Belli bir suredir iletisim kurmuyoruz. Kendisi farkinda bence ama degil numarasinda. Sizin de boyle o mutlu iliskilerini gozunuze sokan arkadaşlarınız. Bu kadar büyük konusmalar edip de sonları ne oldu?. Umursamamaya calistim fakat ortak arkadas grubumuz var bu yuzden kopmadık. Sizinde varsa boyle anlatir misiniz? (Mutlulugu asıl kendimin hakertigini düşünüyorum, yasadiklarimdan dolayi. Birazda bu yuzden uzuluyorum.)

Art niyetli biri mi ?
Aşık olduğu için anlatıyor olabilir mi?
Mutluluk ummadığın anda gelir. .

Art niyetli biri mi ?
Aşık olduğu için anlatıyor olabilir mi?
Mutluluk ummadığın anda gelir. .
Annem biraz uzak dur diyorsa biraz art niyet olabilir diye düşünüyorum. 7 yillik arkadasiniz cok sevdiginden ayrilsa gidip ona biz cok sevip cok seviliyoruz demezdiniz heralde. Biraz cikisinca da iliskimde mutluyum diye bana cikistin demezdi sanırım. Mutlulugunu elbet anlatsin da hep benim durumlar kötü olunca böyle yapması düşündürdü. Umarim benim de karsima en kisa zamanda cikar o mutluluk

Annem biraz uzak dur diyorsa biraz art niyet olabilir diye düşünüyorum. 7 yillik arkadasiniz cok sevdiginden ayrilsa gidip ona biz cok sevip cok seviliyoruz demezdiniz heralde. Biraz cikisinca da iliskimde mutluyum diye bana cikistin demezdi sanırım. Mutlulugunu elbet anlatsin da hep benim durumlar kötü olunca böyle yapması düşündürdü. Umarim benim de karsima en kisa zamanda cikar o mutluluk

Düşüncesiz biri belli. .
Sıkma canını. .

farkında olmaya bilir mi.
şimdi benimde başımdan böyle bir şey geçti.
kıza övmüyordum.hatta arada aa süper çocuk diyordu.daha tanışmadan.
sonra benimkiyle aram bozulunca bu yaa gördün mü dedi.
yalnız yemin ediyorum.türkü seviyor beni arıyor falan demişimdir.
demek istediğim acınızdan ötürü size böyle geliyor olabilir mi.

Ego tatmini ve bence o ilişki anlattığı kadar parlak değil. Kötü durumundan pay çıkarıp kendini gündem yapmaz o derece minnoş çift olsalar. İçten içe yediremediği içine sinmeyen şeyler var ilişkisinde. Sana zarar verir uzak dur o kızdan. Fazla övgü de fazla sövgü de tehlikelidir.

Back
X