Böyle bir durumda ne yaparsınız?

ben sonucu söyleyim canım önceleri göndermeler yaptım anlamadı
sonra gözümü dikip dik dik bakmaya başladım yine olmadı gözümü kaçırdığım anda eli burnunda
en sonunda kzım da ben de dayanamadık evin her yerine ıslak mendiller koyduk artık dokunduğu her yeri siliyoruz alındı tabi "ben pis bi adamım demi" falan gibi şeyler söyleyip alınganlık yaptı
olmadı eli her burnuna gidişinde bakmaya başladım yine mi kabak oyuyosun biraz parmağını dinlerdir gibi şeyler söyledim "sen sürekli beni mi takip ediyosun" dedi kısacası hareketinden asla vazgeçmiyor
bir ara psikiyatriste zorlada olsa götürdüm psikiyatris de neymiş havadan para kazanan insanlarmış insan psikiyatriste neden gidermiş gibi şeyler söyledi ve gitmedi

işin zor desene:)
bırşey aldıgında parmak uclarıyla tut sagol ama ben yıyemeyecegım sanırım de ve böğür:)eşine baktıgında dahi böğür velhasıl böğürebildiğin yere kadar böğür:)

sert bi dille uyarırdım şayet anlamıyorsa el blendırıyla yardımcı olmaya çalışırdım....:jeyyar:

kazı çalışman bittimi derdim:mymeka: ardında çabuk o ellerini yıka diye bağırırdım o bağırmadan sonra sıkıysa bir daha kazı çalışmasında bulunsun teşebbüs bile edemez:jeyyar:

el alışkanlığı olabilir. tesbih ver eline onunla oynasın.. yapboz al kitap al.. eline eldiven tak..

özellikle ameliyat eldieninden tak çıkarınca kire pisliğe bir baksın içi kaldırıyorsa devam etsin...

o bu işi yaparken aynayı koy karşısına hem izlesin hem yapsın nasıl bir duygudur görsün..

umarım zamanla bırakır.. size kolay gelsin.

yorumlar cok güzel arkadaslar cok güldüm sanirim bazilari bunu hobi haline getiriyorlar
cok igrenc bir durum ben kesinlikle onunla ayni sofraya oturmazdim

bu şekil iğrençlikleri olmadı eşimin şu tanıdığımdan beri umarım bundan sonrada olmaz :oklava: yoksa hiç iyi şeyler düşünmem onun adına :kızgın:

midem bulandı.
bu iğrenç hareketi neden yaptığını sorardım.
çocuklar bile yapmazken o niye yapıyor acaba

Evliliğin suyunun çıktığının resmidir bu tarz hareketler.
Kadın için de aynı şeyler geçerlidir bence..''Eşim ne olmuş yani onun yanında da yaparım.... '' Ben kabul etmiyorum, kadın olsun erkek olsun..

Saygısızlık..Açıkca söylerdim napıcam..Vazgeçirene kadar uğraşırdım herhalde..Allah tan bu tarz hareketlerimiz hiç olmaz birbirimize. Hassasım ben..

işin zor desene:)
bırşey aldıgında parmak uclarıyla tut sagol ama ben yıyemeyecegım sanırım de ve böğür:)eşine baktıgında dahi böğür velhasıl böğürebildiğin yere kadar böğür:)

valla kızım da ben de çok şeyi denedik ama bir faydası olmadı bunun gibi başka iğrençlikleri de var ve kendini kusursuz, mükemmel biri olarak gördüğü için vazgeçmek gibi bir niyeti de yok ve bu olumsuzlukları sonunda bizi boşanma aşamasına getirdi

valla kızım da ben de çok şeyi denedik ama bir faydası olmadı bunun gibi başka iğrençlikleri de var ve kendini kusursuz, mükemmel biri olarak gördüğü için vazgeçmek gibi bir niyeti de yok ve bu olumsuzlukları sonunda bizi boşanma aşamasına getirdi

hakikaten sinir bozucu yani...
şunu denesene canım
burdaki yazdıklarımızı ona okut okumak istemezsede sen ona oku bağıra bağıra belki farkeder o zaman olayı........yerimseniben

TADINA BAKTINMI DİYE SORARDIM KESİN!

kendini bilen karşısındakine saygısı olan adam yapmaz bunu...
artık adamın eşinden yana kaybedeceği bişi yok ,endişesi yok,hatta yok sayıyor olmalı...
saygının,heyecanın ve aşkın sürdüğü hiç bir evlilikte bu hareketi bir eş gösterme cesaretinde bulunamaz bence....

çok özür dilerim exorcist ben sadece ilk sayfadan ibaret sanıyorum konuyu...
eşiniz bu şekilde davranıyor gerçekten öyle mi...!
bu kadar mükemmel,kusursuz olduğunu düşünen insan bu kusuru nasıl yapabilir...
özgüveniyle alakalı diildir bu durum kişinin...rahatlığı çok fazla,haddini aşan bir tavır yazık ki! pervasızca,düşüncesiz ve saygısızca...

bu adam kesin ''pırtlama'' yarışı bile yapar,ondan da zevk alır kesin... :)))

özgüveniyle alakalı diildir bu durum kişinin...rahatlığı çok fazla,haddini aşan bir tavır yazık ki! pervasızca,düşüncesiz ve saygısızca...

:roflol::roflol::roflol:

konu sahibinden özür dilerim ama saatlerce karşısında böyle burun karıştıran birisinden bahsederken "pırt" biraz hafif kalmadımı...

Arkadaşım durumuna üzüldüm gercekten kabuledilmeyecek kadar zor birşey.. Kaç kişinin başına gelir ki bu..benneyaptımki demek ki adam kendini sizin yanınızda salıyor.. Karı kocada olsa insanda bu kadar rahatlık olmamalı.. Offff ... Ben şu an birlikte olduğum insana şunu her seferinde dile getiriyorum... hissetiriyorum... benim yanımda hareketlerine dikkat et soğurum iğrencliklerden ve kabalıktan hoşlanmam diye hep sivri laflar ediyorum.. Canım uyar onu devamlı başka bişey demek aklıma gelmiyor. İnsanın kocası olunca zor...

Bunun seni rahatsız ettiğini açıkça anlat ona
Birbirinizi sevmenizin her şey uluorta yapmak anlamına gelmediğini,iğrenme duygusunun var olduğunu hatırlat ona
Hatta senin uyarmana rağmen bunu yapmaya devam ederse yanında oturma kalk başka yere git,sebebini sorduğunda da açıkca
"İğreniyorum bu hareketlerinden midem kaldırmıyor" de:oklava:

evet malesef bu şekilde davranıyor ben bunun psikolijik bir şey olduğunu düşünüyorum ancak psikiyatristten yardım almayı da kesinlikle kabul etmediği için bir şey yapamıyoruz zaten dediğim gibi şu aralar boşanma aşamasındayız

Back
X