Böyle bir durumda ne yaparsınız?

HEEE hap yap derim sırnaşık şey

ama niye saatlerce el burunda olsun ki acaba böyle bi durum yaşayanmı var :uhm:

Uyarırım şişşttttt derim çek elini burnundan git lavoboya :mymeka:

Bu arada niye herkes ıyyykk yapmış sanki hiçmi yapmadınız hayatınız borunca :))))))
:)
:)))
:)))))
:)))))))
Cnm eşinde alışkanlık olmuş bu durum belki kıl mıl onlardan huylanıp oynuyodur burnunun kıllarını yaktırsınnn

Son düzenleme:
valla benim eşimde bazen böyle yapıyo kendini kaybediyo kızıyorum...kolay gelsin hap fabrikasında işler yoğun galiba diyorum...devamı bağırış çağırış...

inanamıyorumya nasıl bu kadar rahat nasıl bu kadar pervasız olabiliyor
boşanmayı bile göze alıp bu alışkanlığından vazgeçmiyorsa sorun gerçektan ciddi,

valla artık onun elinden bile bişey yemek istemediğimi,ondan soğuduğumu ,çocuğunun bile ondan iğrendiğini söylerdim

uzuldum durumuna sanırım konu yazılanla kalmıyor..
umarım karşılıklı anlaşmaya varır evlılıgınızı bıtırmezsınız.
AMİN

evet malesef bu şekilde davranıyor ben bunun psikolijik bir şey olduğunu düşünüyorum ancak psikiyatristten yardım almayı da kesinlikle kabul etmediği için bir şey yapamıyoruz zaten dediğim gibi şu aralar boşanma aşamasındayız

Canım ya ilk yazdığın msj ı okuyunca cok güldüm ama senin eşinin böyle yaptığını bilmiyordum..
Ama sanırım bosanma asamasında olmanız bu nedenden değildir?
Çünkü evet kötü birsey ama boşanmaya kadar gitmemeli bence..
Peki sen ona baktığın halde rahatsız olmuyor mu yani?

Ben olsam kesinlikle ilk bir iki görmemezlikten gelirdim..
Baktım ki her akşam ve saatlerce yapıyor..
O zaman kesinlikle inciti kelimeler kullanırdım..
Ne kadar itici olduğunu,midemi bulandırdığını vs. söylerdim...
Ya ben odaya girmezdim yada ona git bu odadan falan derdin...
Ne bilim bunları yaptığın halde mi devam ediyor anlamadım?

bütün gece karsımda burnunu karıstıracak haaa
alırım o parmağı ya münasip bi yerine :jeyyar:
yada alır keserim o parmağı :mymeka:

allahtan basımda öyle yapan biri yok söz söylemekle kalmam ben :kızgın:

Eski bir konu ama garipsedim okurken.

Kişinin saygısızlığı beraberinde,tükenmişliğin,umursamazlığın göstergesi gibi sanki :çok üzgünüm:

hayret ettim bari yapıcaksan git lavobada yap..
Benimki yapacak olsa neler neler söylerim ona bir dahada tekrarlayamaz :olmaz: :olmaz:

Arkadaşlar merhaba şimdi bana tepki gösterenler olacaktır eminim çünkü benim gibi düşüneni görmedim 7 sayfa boyunca a.s

Birincisi bunu saatlerce yapması,elini burnundan çekmemesi tabi ki normal değil..Hem iğrenç hem de saçma..
İkincisi bunu çocuğun yanında yaparak ona kötü örnek olması hepsinden kötü..Böyle bir şey asla kabul edilemez...O yüzden arkadaşım eşinin durumuna gerçekten üzüldüm..

Fakat,gelelim benim düşüncelerime..
Arkadaşlar evlilik böyle evindeki yani bekarken ki evindeki gibi rahat edemeyeceğin bir yer olmayacaksa nasıl geçecek ömür böyle kendini kısıtlayarak?Ya o benim canım,kanım neden ve nasıl iğrenebilirim ki ondan??Şimdi dürüst olalım hepimiz elimizi burnumuza sürmemiş süper asil kadınlar mıyız??Yalnızken hiç mi yapmadık?E o benim eşimse,diğer yanımsa neden benden çekinsin,ya da ben neden ondan çekineyim..İstediği gibi davranır ev onunda evi ve kendi evinde özgür olamayacaksa nerede olacak bu adam :bbo:

Ayrıca saygı bitmesiyle ne alakası var,saygı hakaretlerle biter,aşağılamayla biter..
Akşam yorgun argın gelmişiz tabi ki rahat davranacağız her şekilde,e iğrenme konusu zaten bana saçma geliyor..Yani kısaca görüşlerim böyle.

Ama tekrar belirteyim konu sahibi arkadaş kesinlikle haklı çünkü orada başka etkenler var,çocuk var,kendini üstün görme ve abartı var.Umarım kendimi anlatabilmişimdir..

Arkadaşlar merhaba şimdi bana tepki gösterenler olacaktır eminim çünkü benim gibi düşüneni görmedim 7 sayfa boyunca a.s

Birincisi bunu saatlerce yapması,elini burnundan çekmemesi tabi ki normal değil..Hem iğrenç hem de saçma..
İkincisi bunu çocuğun yanında yaparak ona kötü örnek olması hepsinden kötü..Böyle bir şey asla kabul edilemez...O yüzden arkadaşım eşinin durumuna gerçekten üzüldüm..

Fakat,gelelim benim düşüncelerime..
Arkadaşlar evlilik böyle evindeki yani bekarken ki evindeki gibi rahat edemeyeceğin bir yer olmayacaksa nasıl geçecek ömür böyle kendini kısıtlayarak?Ya o benim canım,kanım neden ve nasıl iğrenebilirim ki ondan??Şimdi dürüst olalım hepimiz elimizi burnumuza sürmemiş süper asil kadınlar mıyız??Yalnızken hiç mi yapmadık?E o benim eşimse,diğer yanımsa neden benden çekinsin,ya da ben neden ondan çekineyim..İstediği gibi davranır ev onunda evi ve kendi evinde özgür olamayacaksa nerede olacak bu adam :bbo:

Ayrıca saygı bitmesiyle ne alakası var,saygı hakaretlerle biter,aşağılamayla biter..
Akşam yorgun argın gelmişiz tabi ki rahat davranacağız her şekilde,e iğrenme konusu zaten bana saçma geliyor..Yani kısaca görüşlerim böyle.

Ama tekrar belirteyim konu sahibi arkadaş kesinlikle haklı çünkü orada başka etkenler var,çocuk var,kendini üstün görme ve abartı var.Umarım kendimi anlatabilmişimdir..

"En medeni insan yalnızken bile esnerken ağzını kapayan insandır" sözünü oldum olası sevmişimdir.

Rahatlık,saygı anlayışı göreceli olabiliyor ....

Bir toplumun oluşmasında ve gelişmesinde, o toplumu meydana getiren insanlar arasında uygulanan görgü kurallarının önemli bir yeri vardır.Toplum genel görgü kurallarına uymayanlara nezaketsiz, bencil, kaba, saygısız vb. sıfatlarla tanımlar ve kınar.

Görgü kurallarına uymak diğer insanlara saygı göstermektir .

Bu kurallar toplumdaki uygarlık düzeyinin de göstergesi olabilir. İnsanın bencil, kaba düşüncelerden sıyrılarak, başkalarına karşı davranışlarını bir düzene koyması , onun duyarlı ve nazik olmasını sağlar. Bu da insanların birbirleriyle olan ilişkilerini sağlıklı ve tutarlı olmasına neden olur.

Geğirmek, kaşınmak, kulak veya burun karıştırmak, kıl koparmak vb normalde de(birinin yanında) asla yapılmaması gereken davranışlar olduğu gibi, medeni bir insanın yapmıyacagı seylerdir.

Bir toplumun oluşmasında ve gelişmesinde, o toplumu meydana getiren insanlar arasında uygulanan görgü kurallarının önemli bir yeri vardır.Toplum genel görgü kurallarına uymayanlara nezaketsiz, bencil, kaba, saygısız vb. sıfatlarla tanımlar ve kınar.

Görgü kurallarına uymak diğer insanlara saygı göstermektir .

Bu kurallar toplumdaki uygarlık düzeyinin de göstergesi olabilir. İnsanın bencil, kaba düşüncelerden sıyrılarak, başkalarına karşı davranışlarını bir düzene koyması , onun duyarlı ve nazik olmasını sağlar. Bu da insanların birbirleriyle olan ilişkilerini sağlıklı ve tutarlı olmasına neden olur.

Geğirmek, kaşınmak, kulak veya burun karıştırmak, kıl koparmak vb normalde de(birinin yanında) asla yapılmaması gereken davranışlar olduğu gibi, medeni bir insanın yapmıyacagı seylerdir.

Tabiki bu sözlere sonuna kadar katılıyorum,bunu toplum içinde yapmak saygısızlık ve görgüsüzlüktür fakat ne eşim için ben,ne de benim için eşim yanında bazı kurallara uyulması gereken yabancı insanlar değiliz..Tabi ki sizin görüşünüz farklı,saygı duyuyorum..
Fakat benim düşünce tarzımdan alıntı yaparak altına medeniyetle ilgili bir söz yazmak,beni sadece kendi düşüncenizle yargılayıp,medeni olmamakla suçlamak demektir ve hakarete girer.Bu konuda biraz daha hassas olmanızı dilerim çünkü bazı kavramlar dediğiniz gibi görecelidir.

Son düzenleme:
Fakat benim düşünce tarzımdan alıntı yaparak altına medeniyetle ilgili bir söz yazmak,beni sadece kendi düşüncenizle yargılayıp,medeni olmamakla suçlamak demektir ve hakarete girer.Bu konuda biraz daha hassas olmanızı dilerim çünkü bazı kavramlar dediğiniz gibi görecelidir.

Neyin ne demek olduğunu varın dilediğiniz gibi yorumlayın,özgürsünüz....

"En medeni insan yalnızken bile esnerken ağzını kapayan insandır" sözü güzel bir örnektir duruma.Ne enteresandır ki siz bunu anlamamakla kalmamış, kendinize hakaret olarak algılaşmışsınız.O nedenle sözü uzatmanın manası yok.

Neyin ne demek olduğunu varın dilediğiniz gibi yorumlayın,özgürsünüz....

"En medeni insan yalnızken bile esnerken ağzını kapayan insandır" sözü güzel bir örnektir duruma.Ne enteresandır ki siz bunu anlamamakla kalmamış, kendinize hakaret olarak algılaşmışsınız.O nedenle sözü uzatmanın manası yok.

Benim mesajımdan alıntı yapmadan bu örneği verseydiniz ben tabi ki hakaret olarak algılamazdım...
Ayrıca medeni olmak (bana göre) toplum içinde biraz önce anlattığınız kurallara uymak ve bunun dışında paranla övünmemek,gösteriş yapmamak,olgun olmaktır..
Çünkü medeni olmak,adından da anlaşılacağı gibi medeniyetle yani toplumla ilgili bir durumdur,şahısla ilgili değil.Toplum içerisindeki davranışlarımızla ilgilidir.Siz de ben de tabi ki birbirimizi anlamak zorunda değiliz,o yüzden haklısınız uzatmanın anlamı yok.
.

Back
X