Böyle bir durumda ne yaparsınız?

büyük ihtimal uyarirdim herhalde... ve ircen bir görüntü oldugunu hatirlatirdim.

Benim Müdüründe böyle bir huyu var dikilir karsinda bir konuyu konusurken baslar define aramalarina bide sonra parmagina gelene inceden inceye bakmasa o ara ben nereye bakacagima sasiriyorum ben utaniyorum. piskolojik olabilir gercekten yada aliskanlik

sizin köyde mendil icat edilmedi heralde derim

öyle derler yaa sizin köyde o olmadı galba bu olmadı galba diye(bi kalıp yani buralarda çok kullanılır)

ve ya o ellerle yattığımızda bana dokunmayı düşünüyosan yanılıyosun ağzın açık bakarsın derim

Vallaha bence bu hicte komik birsey degil arkadasim!!:delphin:

Benim esim böyle yapmis olsa, herhalde bana gösterdigi saygi bu kadar diye düsünürdüm...:kahve:

Az bucuk terbiyesi ve saygisi olan bir insan bunu ortalikta yapmaz esinin yanindada hic yapmaz kanimca....:1no2:

Acikca söyle bence rahatsiz oluyorum migdem bulaniyor, hic saygin yokmu karsindakine!:delphin:

evlilik dediğimiz kurum,eş dediğimiz durum kesinlikle ve kesinlikle bu kadar
çirkin hareketleri,bu kadar rahatlıkla hemde evin içinde,eşinin karşısında yapmasına
izin vermemeli...insan rahatsız olur ya,utanır herhalde...
ama utanmadan,rahatsız olmadan bu hareketi yapan insanlar da varmış demek...
buna yapılacak en iyi hareket,bence,
büyükce bir aynayı alıp,eşin yüzüne tutmak...
nasıl görünüyormuş diye sormak sanırım....
sevgiler...

tek kelime ile iğğrennççç lavabo yok mu canım gitsin orda ne karıştırıyorsa karıştırsın:oklava::oklava::oklava:

kendinde olup olmadığını anlamaya çalışırım önce :uhm:çünkü sorunu vardır muhakkak!:1shok:uyarırım önce sonrası Allah kerim:oklava:

Hayırdır canım burnuna bir şey mi kaçtı istersen hortumu getireyim birlikte yıkayalım dedim mi bi daha eminim ki elini burnuna sokmaz.:roflol::roflol:

ayyy ne igrenc..Esının sana saygısının olmasınından kaynaklanıyo bence,bır ınsanın esıne saygısı olsa onun karsısında boyle ıgrenc hareketler yapmaz veya utanır...senın kı masallah umrunda degıl.ben senın yerınde olsam ıyıce bır rencıde ederım sonra gıder baska bır odada otururum,eger gelır sorarsa nıye tek burda oturuyorsun dıye,sende acıklarsın,zaten oda anlar.

aynı hareketı yap dıyecegım ama ııııy ıgrenc yapılamayacak bırşey...
erkeklerın cogunda bu ve bunun gıbı benzer hareketler sesler:) var maalesef...
dışarıdan baktıgımızda yanı okudugumuzda duydugumuzda komık gelıyor ama yanı başımızda olunca uzuluyoruz tabı..
arkadaşlarında yazdıgı gıbı ya uyar saygısızlık oldugunu belırt yada odadan başka odaya gec kendıne meşgale bul senın yoklugunu farkettıgınde ılk şıktakı konuşmayı yaparsın sanırım bu durumda en ıyı secenek ıkıncı şık:)
sonucunu beklıyorum:)

aynı hareketı yap dıyecegım ama ııııy ıgrenc yapılamayacak bırşey...
erkeklerın cogunda bu ve bunun gıbı benzer hareketler sesler:) var maalesef...
dışarıdan baktıgımızda yanı okudugumuzda duydugumuzda komık gelıyor ama yanı başımızda olunca uzuluyoruz tabı..
arkadaşlarında yazdıgı gıbı ya uyar saygısızlık oldugunu belırt yada odadan başka odaya gec kendıne meşgale bul senın yoklugunu farkettıgınde ılk şıktakı konuşmayı yaparsın sanırım bu durumda en ıyı secenek ıkıncı şık:)
sonucunu beklıyorum:)

ben sonucu söyleyim canım önceleri göndermeler yaptım anlamadı
sonra gözümü dikip dik dik bakmaya başladım yine olmadı gözümü kaçırdığım anda eli burnunda
en sonunda kzım da ben de dayanamadık evin her yerine ıslak mendiller koyduk artık dokunduğu her yeri siliyoruz alındı tabi "ben pis bi adamım demi" falan gibi şeyler söyleyip alınganlık yaptı
olmadı eli her burnuna gidişinde bakmaya başladım yine mi kabak oyuyosun biraz parmağını dinlerdir gibi şeyler söyledim "sen sürekli beni mi takip ediyosun" dedi kısacası hareketinden asla vazgeçmiyor
bir ara psikiyatriste zorlada olsa götürdüm psikiyatris de neymiş havadan para kazanan insanlarmış insan psikiyatriste neden gidermiş gibi şeyler söyledi ve gitmedi

saatlerce burnunu karistirdigina gore bir sorun olmali nefes almasinda. yoksa hicbir insanevladinin burnu bu kadar hizli pislik uretemez:)

yerinde olsam sorardim neden boyle yaptigini. herkes bilir baska insanlarin yaninda burunla oynamanin ayip oldugunu.

Bu yorum tek kelime ile süper bence :roflol: Söylemeyi deneseniz acaba ,sorun ne imiş

öğğğ... midem kalktı gece gece.. valla uyarırdım ben artık rahatsız olduğumu dile getirirdim artıkoda utanmayıp hala yapmaya devam ederse kendi problemi:delphin:

gece onunla aynı yatakta yatmayarak protesto ederdim bu olayııı...:oklava:

Back
X