- 21 Kasım 2017
- 28.738
- 124.467
- 598
Hatta belki de Napolyon Reis’in doğru söylediği tek şey olabilir ahsjajajaBizde de Kaynata derlerÇok takılacak bir şey değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta belki de Napolyon Reis’in doğru söylediği tek şey olabilir ahsjajajaBizde de Kaynata derlerÇok takılacak bir şey değil
Sizde dediğimi ciddiye alıp güldünüz bende size gülüyorumBirde buna icim cok rahatladi simdi dedi ya
Kv ye borç kalip mali bunlar alınca rahat edecek, kp in malını alınca mutlu borcu için mali satılırsa mutsuz. Kimin parasını kimden kaçırıyor ya. Hayirli evlat işte![]()
![]()
Siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsünSi
Sizde dediğimi ciddiye alıp güldünüz bende size gülüyorum![]()
Yuhh ya yuhh adamı gömdünüzde şimdiden mal derdine mi düştünüz hemde sizi ilgilendirmeyen konularda bu nasıl bir para mal aşkıdır. Birde saf mıyım diyordunuz siz burdakileri sulu dereye götürür susuz getirirsiniz. Yahu sana ne adamın tarlalarından belki yiyecek çatır çatır yok nişanlıyken daıre aldık aıle apartmanında da daıremız varda eee oturmadın daha ne daıresı sizin sankim tövbe tövbe ya. Adamlar senin yardımcı olman gereken yerde sizin evlilik borçlarınızı ödüyor be utan utan hala daıre mal tarla derdındesin. Hemde seni enterese etmeyen bir durum. Babanın malı mı ? Yok. İnşallah bütün tarlaları daireleri görümcelerine verirler sizi besledikleri yeter bence
Yuhh ya yuhh adamı gömdünüzde şimdiden mal derdine mi düştünüz hemde sizi ilgilendirmeyen konularda bu nasıl bir para mal aşkıdır. Birde saf mıyım diyordunuz siz burdakileri sulu dereye götürür susuz getirirsiniz. Yahu sana ne adamın tarlalarından belki yiyecek çatır çatır yok nişanlıyken daıre aldık aıle apartmanında da daıremız varda eee oturmadın daha ne daıresı sizin sankim tövbe tövbe ya. Adamlar senin yardımcı olman gereken yerde sizin evlilik borçlarınızı ödüyor be utan utan hala daıre mal tarla derdındesin. Hemde seni enterese etmeyen bir durum. Babanın malı mı ? Yok. İnşallah bütün tarlaları daireleri görümcelerine verirler sizi besledikleri yeter bence
Kaynata kim oluyor ya hic anlamadimArkadaşlar benim bir büyük kaynım var eşimin abisi tam bir üç kağıtçı eşimle hiç birbirlerine benzemiyorlar eşim hak düşünen işimde gücünde çalışan bir insa Kaynım hep kendini düşünür kaynanamda kaynıma aşırı düşkün dünyada bi o var gibi, ama şimdi kaynımlar sırtını döndü onlara neyse kaynım zamanında dükkan açmış batmış kaynatam lar batmaktan çıkarıp tekrar el birliği ile ona dükkan açmışlar ve bu dükkan kaynatamın üstüne kaynım hep gösterişci borcu harcı düşünmez gözü yükseklerde eşimde bi daire aldı biz nişanlıyken onu ödüyoruz aile apartmanında da evimiz var ama bize yar olmayacak belli neyse şimdi bu dükkan kaynatımın üzerine ve sürüyle borç yapmış kaynım ve sürekli bu borçlar dükkan babasının üstüne olduğu için ona birikmiş vergi işte mal almış kaynatımın e devletine girdi eşim sürüyle borç çıktı kaynatamın pek aklı almıyor bunları hep güvenmişler ona oda tam bir dolandırıcı ve yalancı memlekette verese olan tarlalarda bile icra var aile apartmanında var ordan bize ve görümce lerime yer düşüyor ama hacizli şuanda bu borçlardan dolayı size şunu sormak istiyorum kaynatama bir şey olsa Allah gecinden versin bu borç aynı miras gibi tüm çocuklara mı kalıyor direkt önce eşine mi böyle bir durumda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim..
Kayınvalide hani şu sevmediği kadın borçlarına yardım ediyor ne alakaysa konu sahibi dururken bu görev o kadına düşmüş. Konu sahibide eşini sürekli havasız ortamda altın yapmak için mesaiye kaldırtıyor agjkk en son biri iş yerini şikayet edince şikayet edene saydırıyordu sonra kocası covid oldu tövbe tövbeBorclarini da mi oduyorlar? Buna ragmen adam olmeden dusunulenler hep iyi niyetten, hep safliktan :)
Kayınvalide hani şu sevmediği kadın borçlarına yardım ediyor ne alakaysa konu sahibi dururken bu görev o kadına düşmüş. Konu sahibide eşini sürekli havasız ortamda altın yapmak için mesaiye kaldırtıyor agjkk en son biri iş yerini şikayet edince şikayet edene saydırıyordu sonra kocası covid oldu tövbe tövbe![]()
evet eşine de kalıyor reddi miras yapmazsaArkadaşlar benim bir büyük kaynım var eşimin abisi tam bir üç kağıtçı eşimle hiç birbirlerine benzemiyorlar eşim hak düşünen işimde gücünde çalışan bir insa Kaynım hep kendini düşünür kaynanamda kaynıma aşırı düşkün dünyada bi o var gibi, ama şimdi kaynımlar sırtını döndü onlara neyse kaynım zamanında dükkan açmış batmış kaynatam lar batmaktan çıkarıp tekrar el birliği ile ona dükkan açmışlar ve bu dükkan kaynatamın üstüne kaynım hep gösterişci borcu harcı düşünmez gözü yükseklerde eşimde bi daire aldı biz nişanlıyken onu ödüyoruz aile apartmanında da evimiz var ama bize yar olmayacak belli neyse şimdi bu dükkan kaynatımın üzerine ve sürüyle borç yapmış kaynım ve sürekli bu borçlar dükkan babasının üstüne olduğu için ona birikmiş vergi işte mal almış kaynatımın e devletine girdi eşim sürüyle borç çıktı kaynatamın pek aklı almıyor bunları hep güvenmişler ona oda tam bir dolandırıcı ve yalancı memlekette verese olan tarlalarda bile icra var aile apartmanında var ordan bize ve görümce lerime yer düşüyor ama hacizli şuanda bu borçlardan dolayı size şunu sormak istiyorum kaynatama bir şey olsa Allah gecinden versin bu borç aynı miras gibi tüm çocuklara mı kalıyor direkt önce eşine mi böyle bir durumda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim..
O dairenin tapusu var mı, varsa eşiniz adına mı? Eşiniz istediği kadar yaptırsın sizin olması için gerekli kriter bu.Tabi kide temelden babası almış etmiş ama eşim küçük yaşta çalışmaya başlamış ve kendi dairesinin herşeyini yaptırmış ve kaynıma ailesi çok inanıyor herşeye evet diyorlar sadece sorduğum bize yansıması durumunda ne yapabiliriz
seO dairenin tapusu var mı, varsa eşiniz adına mı? Eşiniz istediği kadar yaptırsın sizin olması için gerekli kriter bu.
Anamız da atamiz eşimizn dedesi ebesi dayıları emmileri de ata . Hepsi kaynata o zaman cok sinir bozucu .Kayın+ata. Kayınbaba yani. Birçok yörede kullanılıyor bu![]()
E siz zaten öyle diyerek gezmeyin de bir çok yörede yaygın kullanılan bir kelime nasıl bu kadar rahatsız edebilir. Var ki böyle bir kelime kullanılıyorAnamız da atamiz eşimizn dedesi ebesi dayıları emmileri de ata . Hepsi kaynata o zaman cok sinir bozucu .
Kaynata kaynata diyerek gezemem ortalıkta
Çok rahatsız oldum![]()
Bizde var ve hala kullanılır. En moderen benim beenE siz zaten öyle diyerek gezmeyin de bir çok yörede yaygın kullanılan bir kelime nasıl bu kadar rahatsız edebilir. Var ki böyle bir kelime kullanılıyor