Adam mesaiye kalıyormuş şikayet etmiş birisi ve mesaiye kalamamışlar o arada covid olmuş vs. Vs temalı milyon tane konu hahajajaAy oha akjfjsjfjd.
Tam aç gözlüymüş, hadi kendini düşünmüyorsun işyerindeki insanları da mı düşünmüyorsun be, pes. Bizim oralarda böyle insanlara gözünü toprak doyursun derler.
tek derdiniz eş ailesi.umarım düşündüklerinizin aynını yaşarsınızTapusunu kimse almadı daha
se
Evet kesinlikle öyle herhangi bir durumda bu borç eşimin kredi ile aldığı evi etkiler mi ve reddi miras nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum
Burda yeniyim fakat bu konuda çoğunluğun verdiği cevaplar aşırı güldürdü
kadının evine hep beraber nazar değdirdik tühhhhhArkadaş biraz meşhur burada, herkes dalga geçmiş bari ben ciddi olayım dedim.
Hmmm
- aile apartmaninda ev
- o evin kirada olmasi
- sizin baska bir yerde ev almaniz
- bu evin kredisini oduyor olmaniz
Bence tamam yani bu konunuzda da eksik yok cok sukur. Yoksa biz kk olarak ne yapardik
orijinali kaim’dir. kaim kelimesi gelen anlamındadır. dilimizde söylene söylene kayın haline gelmiş. kaynata yani ata yerine gelen, kaynana ana yerine gelen manasını taşır.Kaynata ne demek Allah aşkına .
Ciddi ciddi soruyorum Türkçe de kayinanne kaynana kayınbaba filan var kaynata kim emmi mi dayı mi kim bu
Reddi miras yaparsınız:)Arkadaşlar benim bir büyük kaynım var eşimin abisi tam bir üç kağıtçı eşimle hiç birbirlerine benzemiyorlar eşim hak düşünen işimde gücünde çalışan bir insa Kaynım hep kendini düşünür kaynanamda kaynıma aşırı düşkün dünyada bi o var gibi, ama şimdi kaynımlar sırtını döndü onlara neyse kaynım zamanında dükkan açmış batmış kaynatam lar batmaktan çıkarıp tekrar el birliği ile ona dükkan açmışlar ve bu dükkan kaynatamın üstüne kaynım hep gösterişci borcu harcı düşünmez gözü yükseklerde eşimde bi daire aldı biz nişanlıyken onu ödüyoruz aile apartmanında da evimiz var ama bize yar olmayacak belli neyse şimdi bu dükkan kaynatımın üzerine ve sürüyle borç yapmış kaynım ve sürekli bu borçlar dükkan babasının üstüne olduğu için ona birikmiş vergi işte mal almış kaynatımın e devletine girdi eşim sürüyle borç çıktı kaynatamın pek aklı almıyor bunları hep güvenmişler ona oda tam bir dolandırıcı ve yalancı memlekette verese olan tarlalarda bile icra var aile apartmanında var ordan bize ve görümce lerime yer düşüyor ama hacizli şuanda bu borçlardan dolayı size şunu sormak istiyorum kaynatama bir şey olsa Allah gecinden versin bu borç aynı miras gibi tüm çocuklara mı kalıyor direkt önce eşine mi böyle bir durumda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim..
AhahahaBorç kişiseldir .
İşin kötüsü adam daha yaşıyor ,gerçekten sabah 8 de bunları mi düşünüyorsunuz
HarikasinYalnız konu sahibesi hanımcığım gözlemlerime göre, çevremde kim kimin ondan önce öleceğini ön gördüyse, genelde ölen öngörü sahibi oldu. Size Azrail tarafından ölüm listesi verildiyse ona bir şey diyemem tabii.
kızlar kusura bakmayın yanlış yere yazmışımm sinirdenPembe Unal bugün büyük battım borsada . Tam 1300 kusür tlm gitti. Yarında düşerse sayıp sövmeye başlayacağım eşim gibi
Pembe Unal bugün büyük battım borsada . Tam 1300 kusür tlm gitti. Yarında düşerse sayıp sövmeye başlayacağım eşim gibi
Burda denk gelmişken sormak istedim.Sütüm kesilmesin diye peşini bıraktım ben
Eşime sormuyorum hiç
Çıkar umarım ne diyim. Az para mı 1300
Kaynı ne oluyor onu da ben anlamıyorum..."bu benim kaynım, bu da kaynatam" böylesi gıcık bir söz yumağı olamaz. Şimdi "kayın" denilen zat eşin erkek kardeşi oluyorsa kayinbaba da onun babası oluyor, eşin babasi olmuyor mu? Kaynana da aynı hesap...kayınana.Kaynata ne demek Allah aşkına .
Ciddi ciddi soruyorum Türkçe de kayinanne kaynana kayınbaba filan var kaynata kim emmi mi dayı mi kim bu
Ya lanet olsun yine mi yaeşimde bi daire aldı biz nişanlıyken onu ödüyoruz aile apartmanında da evimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?