Böyle bir durumda ne yapılır

Si
Sizde dediğimi ciddiye alıp güldünüz bende size gülüyorum

Yuhh ya yuhh adamı gömdünüzde şimdiden mal derdine mi düştünüz hemde sizi ilgilendirmeyen konularda bu nasıl bir para mal aşkıdır. Birde saf mıyım diyordunuz siz burdakileri sulu dereye götürür susuz getirirsiniz. Yahu sana ne adamın tarlalarından belki yiyecek çatır çatır yok nişanlıyken daıre aldık aıle apartmanında da daıremız varda eee oturmadın daha ne daıresı sizin sankim tövbe tövbe ya. Adamlar senin yardımcı olman gereken yerde sizin evlilik borçlarınızı ödüyor be utan utan hala daıre mal tarla derdındesin. Hemde seni enterese etmeyen bir durum. Babanın malı mı ? Yok. İnşallah bütün tarlaları daireleri görümcelerine verirler sizi besledikleri yeter bence

yürü be reis :)

Borclarini da mi oduyorlar? Buna ragmen adam olmeden dusunulenler hep iyi niyetten, hep safliktan :)

Kaynata kim oluyor ya hic anlamadim

kız kocası korona olacağı zaman bile vardiyası iptal edilecek para kazanamayacak diye uzuluyodu ahaaha.
kaynı 7500 lira taktı araba yuzunden diye 5 ay uykuları haram etmişti kendine. kocasıyla birbirine giriyodu.
yatıyor para kalkıyor para, sonra da Mlscm çok saf, çok iyi niyetli, çok melek, çok bebek.
A ha ha ve ha

Borclarini da mi oduyorlar? Buna ragmen adam olmeden dusunulenler hep iyi niyetten, hep safliktan :)
Kayınvalide hani şu sevmediği kadın borçlarına yardım ediyor ne alakaysa konu sahibi dururken bu görev o kadına düşmüş. Konu sahibide eşini sürekli havasız ortamda altın yapmak için mesaiye kaldırtıyor agjkk en son biri iş yerini şikayet edince şikayet edene saydırıyordu sonra kocası covid oldu tövbe tövbe

Kayinvalide borc odemeye bile yardim ediyor ama butun konular kayinvalide. Ben ciddi ciddi uzuluyorum bu kayinvalideye. Kadin uzak duruyor, mesafesini koruyor, borclarina yardim ediyor ama yine yaranamiyor. Cok zor ya valla bazi insanlar hayati nasil zehir ederim, nasil daha cekilmez hale getiririm, kiminle ugrasabilirim diye oturup ciddi ciddi mesai harciyorlar. Boyle insanlarin mutlu olabilmesine imkan yok. Allah gercek dert vermesin ne yaparlar hic bilmiyorum.

evet eşine de kalıyor reddi miras yapmazsa

O dairenin tapusu var mı, varsa eşiniz adına mı? Eşiniz istediği kadar yaptırsın sizin olması için gerekli kriter bu.

aile apartmanındaki ev size yar olamasın zaten
düşüyorsa satın

Kayın+ata. Kayınbaba yani. Birçok yörede kullanılıyor bu
Anamız da atamiz eşimizn dedesi ebesi dayıları emmileri de ata . Hepsi kaynata o zaman cok sinir bozucu .
Kaynata kaynata diyerek gezemem ortalıkta
Çok rahatsız oldum

Anamız da atamiz eşimizn dedesi ebesi dayıları emmileri de ata . Hepsi kaynata o zaman cok sinir bozucu .
Kaynata kaynata diyerek gezemem ortalıkta
Çok rahatsız oldum
E siz zaten öyle diyerek gezmeyin de bir çok yörede yaygın kullanılan bir kelime nasıl bu kadar rahatsız edebilir. Var ki böyle bir kelime kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…